Siemens Surpresso S60 zilver

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens Surpresso S60 zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mensink 13-07-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Dit apparaat nu ruim 2 jaar in bezit en ongeveer 4000 kopjes koffie mee gezet. Uitstekende machine. Ontkalken is opletten wanneer de volgende opdracht komt, anders ben je lang bezig, cleanen gaat sneller. Ook opletten dat je het restwater op tijd weggooit en de koffie aanvult, maar alles went. We gebruiken DE dark roast, erg lekker en te betalen. Geen belachelijk dure Italiaanse koffiebonen nodig. Kortom, erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemo 22-04-2008
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Dit apparaat voor een mooie aanbieding kunnen kopen via internet. Ik had mijn twijfels over de temperatuur van de koffie, omdat je daar weleens wat negatieve berichten over leest. Daarom meteen de temp op maximaal gezet. En de koffie komt er dan ook heet uit!! Ik moet opletten dat ik m'n tong er niet aan brandt...
Verder: instelmogelijkheden zijn super, makkelijk te bedienen (dankzij lcd display). Apparaat geeft aan als water of bonen bijgevuld moeten worden.
Cappucino maken is erg makkelijk. De schuim is goed (gewoon met halfvolle melk in bijgeleverde plastic reservoir). Eerst kopje halfvol met melk/melkschuim en dan koffie erbij. Prima cappucino. Apparaat is mooi om te zien, al is ie wel groot (maar dat zijn ze bijna allemaal). Ben nog met bonen aan het experimenteren maar heb DE dark roast bonen geprobeerd en die vond ik al geweldig lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arjenxyz 26-11-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Apparaat nu 2 jaar in bezit. Koffie is goed. Echt het ding maakt veel lawaai
(gesprek tussen kamer en keuken moet pauzeren). Inmiddels 2 maal terug geweest
voor reparatie.. Nu voor de 3e keer. Elke keer problemen met lekkage of niet
doorlopend water.
Restwater in opvangbak is onprettig veel waardoor veel legen van het
opvangbakje en vullen van het reservoir nodig is. Voor dit geld een slechte
koop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

koffieliefhebber 09-01-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb dit aparaat sinds een paar dagen in mijn bezit en ben er zeer blij mee.
Heel makkelijk gebruik, ook een cappacino maak je zo en is niet moeilijk. Smaak
van de koffie is erg lekker. Absoluut een topkoop.
Twijfel niet langer als je een espresso apparaat wilt aanschaffen want hier
krijg je echt geen spijt van.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mokie 09-10-2005
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Prachtig apparaat om te zien (ook belangrijk).
Er schijnen veel mensen te zijn die tussen Jura en Siemens (Bosch, identiek
behalve kleinigheden aan de buitenkant) zitten te dubben.
Nou, dat is niet zo moeilik als je ze een keer in het echt naast elkaar hebt
kunt zien.
Dan lijkt Jura wel van superplastic en blijken Siemens en Bosch vergeleken met
Jura en vele andere merken veel robuuster en degelijker.
Geweldige koffie, eindelijk ECHTE koffie (ligt wel aan welk merk bonen je
neemt).
De theeklanten in mijn familie vinden de thee met het waterpijpje warm genoeg,
dus ook handig.
Melk op schuimen lukt wel, al had je misschien graag nog iets meer schuim, maar
we blijven gewoon uitproberen.
Segafredo Espresso koffie is veruit de lekkerste bonenkoffie voor dit apparaat,
dan proef je pas echte koffie zoals je zou hopen als je dit soort apparaat
aanschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velthuis 27-06-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
Melk opschuimen werkt perfect.
Stoompijpje in de melk duwwen, melk opwarmen en geleidelijk kopje naar beneden
zodat het stoompijpje net de melk nog raakt. Je ziet dan zo een mooie stevige
schuimlaag ontstaan.
Werkt perfect met alle soorten melk en met originele stoompijp.
Succes ermee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonr 23-05-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Dankzij kieskeurig.nl hebben wij deze machine gekocht,
waar vol enthousiasme nog eens alle mogelijkheden uit de doeken werden gedaan
en de koffiemachine vakkundig en snel werd uitgeleverd.
De koffie is boven verwachting. Dit is koffie zoals die hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Tilburg 01-04-2005
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Hebben het apparaat nu ca 3 maanden en zijn erg tevreden. Heerlijke koffie
(ligt wel aan de bonen die je gebruikt!!!) en relatief snelte zetten. Paar
kritisch puntjes:
Koffie is net na het opwarmen van het apparaat niet echt heet. Daarnaast lukt
het melk opschuimen me nog niet (ga ook eens volle melk proberen...). Tot slot,
verbruikt het apparaat vrij veel onderhoudstabletten/middelen en dus ook tijd.
Maar daar krijg je zeker iets voor terug!!! Aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Simmeren 28-03-2005
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,6
Ongeveer 800 kopjes gebruikt, meerdere keren schoongemaakt, 1 keer een pil niet
goed verwerkt, maar apparaat werkt goed en koffie is lekker. Melk lukt ook,
gebruiken grote bak niet, met een klein kopje appart voor melk.
Buren komen apart voor de koffie even langs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.de Groot 21-02-2005
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
We hebben het apparaat nu een paar weken in ons bezit en na het uitproberen van
div. merken bonen hebben we nu een heerlijk bakkie koffie. Wat echter niet lukt
is het opschuimen van de melk. Wie kan hier nu eens een goede tip voor geven of
een korte handleiding. Ik zie dat veel mensen hier problemen mee hebben, wij
hebben al halfvolle en magere melk gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babbel1 19-01-2005
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,4
De machine net twee jaar in bezit. Altijd lekkere koffie gezet en makkelijk in
gebruik. Nu echter 1 maand na afloop garantie heeft de machine de geest
gegeven. Ondanks het gebruik van alle Siemens verbruiksmaterialen (reinigings
en ontkalkingsmateriaal en waterfilters) is het apparaat kapot. Deze zet geen
enkel kopje (slecht 700 kopjes op teller) meer. De reparatie gaat volgens
opgaaf Siemens max € 225 kosten. Een hoop geld voor zo'n jong apparaat. Ik zou
dit apparaat achteraf gezien niet meer opnieuw kopen en niet aan een ander
adviseren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Stelleman 20-11-2004
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Wij zijn sinds september in het bezit van dit apparaat
en zijn er zeer tevreden over.
Makkelijk in gebruik en heerlijke koffie.
Niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleuny 06-09-2004
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
We zijn zeer tevreden over de koffie: heeft de gewenste sterkte en heerlijk
cremalaagje. Cappuccino gaf iets meer problemen (het opschuimen). Nu we VOLLE
MELK gebruiken lukt het wel. Wel moet je de temperatuur hoog instellen. We
plaatsen voor het spoelen een klein bakje onder de uitloop anders blijf je die
bakken leeggooien... Kortom: een prachtige machine die heerlijke koffie geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marijke 01 26-02-2004
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Prima machine , zet een heerlijke bak koffie of expresso !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel67 10-02-2004
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Lang overwogen om voor een Jura te gaan, uiteindelijk toch voor een Siemens
gekozen. Nu schijnt dit apparaat echter ook door de Jura fabrikant gemaakt te
worden.... (ergens gelezen dat water links, bonen rechts Jura is, op de doos
stond ook Made in Switserland). Machine nu ongeveer 2,5 maanden in bezit en
bevalt prima. Klein nadeel is echter dat het apparaat zowel bij het aan- alsook
het uitzetten spoelt waardoor de opvangbak snel vol raakt. Opgelost door het
spoelwater met een kopje op te vangen. Waterfilter al na ca. 150 kopjes aan
vervanging toe... (zou 3 maanden of 400 kopjes moeten zijn). Jura gebruikt ook
zgn. Claris waterfilters, deze passen echter NIET op deze Siemens..Melk
opschuimen nog nooit gebruikt dus hier géén ervaring mee. Overigens via het
Internet gekocht, veruit het goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A van der Sluis 19-01-2004
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige machine. Heerlijke koffie, makkelijk in gebruik. Melk voor
verwarmen/opschuimen is een makkie. Ziet er nog mooi uit ook. Een 10 is
overdreven, maar een 9 verdient ie zeker. De moeite waard om te 'shoppen' op
het internet voor de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartman 16-11-2003
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Perfecte machine! We hebben hem nu 2 maanden en hij levert prima koffie op.
Vooral de smaak van vers gemalen echte bonen spreekt ons aan, en dit apparaat
ois ervoor gemaakt: robust, duurzaam en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Biesters 11-09-2003
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prachtige machine. Dient wel een kwatier van te voren aangezet te worden om
echt heet water te krijgen. Apparaat geeft al na 1 minuut aan dat hij
gebruiksklaar is maar dan is de koffie niet echt heet. Gemakkelijk in gebruik.
Alleen het schuim maken wil nog niet zo lukken. Deze is al na 1 minuut weer
weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer