De'Longhi ECAM 22.360.B - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie)
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gwen 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke warmer koffie en een just voor het oog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super luxe volautomatisch koffieapparaat met bonen. Waarbij je heerlijke warme koffie krijgt. Geheel naar eigen smaakte in te stellen. Verschillende soorten koffie mogelijk. En makkelijk in gebruik. En het apparaat zelf is een mooi aanblik in je keuken.

Pluspunten

  • Lekkere warme koffie
  • Verschillende soorten koffie
  • Naar eigen smaak in te stellen
  • tijd instellen zodat het opgewarmd is 's ochtends

Minpunten

  • Het vervangen van het waterfilter elke 2 maand

Reageer

Monique 26-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig mooi en gebruiksvriendelijk apparaat

Algemene score

9,0
Ik heb met mijn vorige espressoapparaat 13 jaar gedaan. Nu wilde ik graag een apparaat waar je lekkere schuim mee kon maken. Nou dat kan! De koffie is heet, lekkere schuim en snel klaar. Kortom, ik hoop hier lang plezier van te mogen hebben!

Pluspunten

  • Hete koffie
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Reageer

Pennings 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere cappuchino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product, werkt makkelijk en zet lekkere koffie. Maakt alleen best veel lawaai en werkt niet helemaal fijn met gemalen koffie.

Reageer

C. van Bemmel 23-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design apparaat, makkelijk in te stellen en te bedienen

Algemene score

9,0
Vorige espressomachine, ook van DeLonghi, verwarmde niet meer goed. Weer voor DeLonghi gekozen omdat dit toch de beste apparaten zijn op koffiegebied. Tenslotte komt het uit Italie, het land van de koffie. Mooi design apparaat, ideaal om cappucino te maken. Alles is makkelijk in te stellen, display erg duidelijk.

Pluspunten

  • Mooi compact apparaat
  • Ideaal met melkhouder

Reageer

Goede aankoop 29-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik. Goede koffie en cappuccino.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede aankoop. Ik heb nog nooit een apparaat als deze gehad. In eerste instantie dacht ik dat het een apparaat was met een ingewikkelde bediening, maar dat valt erg mee. De beschrijving geeft een goede instructie hoe het apparaat te gebruiken.
Koffie is goed en ook aan te passen aan je eigen smaak!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Lekker koffie op eigen smaak aan te passen

Minpunten

  • Geen

Reageer

Patrick 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Delonghi Ecam 22.360B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

3,0
Na eerst een sarista gebruikt te hebben overgestapt naar een machine die ook Cappuccino kan maken. Product is goed verpakt en De installatie is duidelijk. Nu al diverse kopjes koffie gemaakt. De koffie en de Cappuccino smaken goed. Schuim van de melk is ook goed. Hoeveelheden kunnen makkelijk aangepast worden naar eigen behoefte aangepast worden. Apparaat ziet er mooi en degelijk uit. Het malen van de bonen hoor je, echter veel minder en korter als bij de Sarista. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen. Ik verwacht echter dat ook dit dik in orde is. Ik ben erg blij met deze machine. Voor dit geld toch een behoorlijk apparaat. Ik zou deze machine zeker aanraden.

Pluspunten

  • makkelijk en overzichtelijk onderhoud
  • veel machine voor dit geld

Minpunten

  • nog geen

Reageer

Fred Steensma 23-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

uitstekende koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende koffiemachine, makkelijk in gebruik. goed te reinigen. bovenal een uitstekend kopje koffie.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lon 21-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat, heerlijke koffie naar eigen tevredenheid in te stellen en maakt weinig herrie. Wil niks anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoenmakers 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie een makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn eerste volautomatische koffiezetautomaat en ben er zo blij mee. Heel makkelijk in gebruik en alle soorten koffie zijn heerlijk!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • spoelt na gebruik automatisch schoon
  • ook filter koffie is nog mogelijk

Minpunten

  • nog niet ervaren

Reageer

Ernibat 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte Koffiemachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vele jaren trouwe dienst van onze eerste DeLonghi koffiemachine hebben wij geen seconde hoeven na te denken om een nieuwe aan te schaffen omdat wij ervan overtuigt zijn dat we ook van deze nog vele jaren plezier zullen hebben.

Pluspunten

  • Makkelijk instelbaar
  • Hete koffie
  • Altijd hetzelfde bakkie koffie

Reageer

Johan 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product. Erg lekkere koffie. De hele keuken ruikt naar de koffie. Heerlijk. Goed schuim op de cappucino.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Transparant waterreservoir. Blijft dat wel mooi?

Reageer

marijke 20-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

9,0
Prima koffie. Lekkere cappuccino. Mooie schuimlaag.
De bediening via het display is erg gebruikers vriendelijk .

Pluspunten

  • mooie cremelaag
  • mooi design

Minpunten

  • wel wat lawaai

Reageer

De Longhi volautomatische espresso machine 22.360b 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, geluidsarm koffiezetten, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat wennen aan de handelingen om uit dit apparaat de gewenste koffie te krijgen werkt het apparaat naar verwachting. In eerste instantie leek de knop om cappuccino te maken niet naar behoren te werken; melkschuim voor de cappuccino werd wel gemaakt, de daaropvolgende koffie niet. Na enkele proef cappuccino's heb ik de maalgraad met de draaiknop aangepast; toen werkte de sneltoets voor cappuccino! Het apparaat hebben wij nu enkele dagen en lijkt het verder goed te doen. Automatische spoeling en schoonmaken van apparaat/ melkhouder is eenvoudig en zo gedaan.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Melkkan met stoompijpje
  • Automatische uitschakeling
  • Warmhoud plaatje voor kopjes

Minpunten

  • Fabrieksinstellingen belemmerde werking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Kok 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naar paar dagen in gebruik ben ik er blij mee. Die is makkelijk te bedienen en schoon te maken. Koffie smaakt lekker.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan & Hanna 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

ECAM22.360.B Espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al een hele tijd naar uit gekeken. Vond in eerste instantie te duur. Toch de stap gemaakt en nou willen we niet anders meer.

Pluspunten

  • constante smaak
  • bedienings gemak
  • hebben nog maar net maar genieten er nou volop van
  • begin er niet aan want je wil niks anders meer !!

Minpunten

  • Nog niets gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Voor heerlijke koffie een Delonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product maakt heerlijke koffie en is makkelijk in gebruik. Zeer duidelijk door de mooie display. Het afstellen gaat makkelijk en de vormgeving is mooi

Pluspunten

  • Overzichtelijk in gebruik
  • Duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 19-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt prettig (even wennen), maar de koffie is heel lekker! Het water reservoir heeft een goed volume en ook de voorraadruimte voor de bonen is ruim, zodat je niet steeds blijft bijvullen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Ook gebruiksgemak voor cappocino

Minpunten

  • Het apparaat reinigt zichzelf vaak (automatisch)
  • Melkhouder past niet in koelkastdeurvak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JvdG 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Delonghi ecam 22360

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat die een heerlijke bakkie koffie geeft. De aankoop bij BCC verliep ook heel soepel en netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffie automaat 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi uitziend koffieautomaat , via menu instelling makkelijk en gebruiksvriendelijk is in te stellen.
Na persoonlijke voorkeur instelling,heb je altijd konstante lekkere koffie.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Gewoon een perfecte machine

Algemene score

10,0
Dit is onze tweede DeLonghi volautomaat en wil nooit meer een andere. Gebruiksgemak is super en de kwaliteit van koffie, cappuccino of welke variant je ook kan kiezen, ze zijn van super kwaliteit. Een en ander hangt wel af van de kwaliteit bonen, maar met Illy of de Espresso Extra Dark Roast van Lidl geven uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Voor ons geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews