Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 TI351209RW zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tini 27-07-2020

Siemens Expresso volautomaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tereden met dit Espresso machine, daar dit ons 3e koffie automaat is. Was ik op zoek naar een machine die door mijn man (alzheimer) ook kon bedienen, dat gaat uitstekend, hij kan hier met een kleine oefening zelf koffie zetten . Het werk makkelijk , is heel goed schoon te maken . is gelukkig niet zo groot als ons vorige machine . Ik hoop dat deze net zo lang mee gaat als ons vorige, ons vorige zijn in totaal 11,5 jaar meegegaan. Onderhoud en schoonhouden is erg belangrijk . Ik kan het zeker aan raden . capucino maken is heel gemakkelijk geen geknoei met een meld pakt ernaast [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yvonne 10-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Snel en makkelijk koffie zetten, met een druk op de knop en we hebben een heerlijke Caffee latte. Ook makkelijk om alleen chocomel op te schuimen. voor de kleinkinderen.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk in onderhoud
  • snel en simpel

Minpunten

  • iets te veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.p.vandiepen@quicknet.nl 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor liefhebbers van cappuccino en latte macchiato

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
bevalt prima; speciaal gekocht, omdat mijn man en ik liefhebbers zijn van verse koffie, cappuccino en latte macchiato

Pluspunten

  • schuimt goed op
  • blijft goed warm

Minpunten

  • veel bijgeluiden; moet even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 05-07-2020

9

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Een heel fijne keukenmachine zeker voor die prijs [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

patricia verhoekx 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
mooie machine,goede koffie,voor beginner van siemens koffiemachine zeer geschikt prijs/kwaliteit zeer goed

Pluspunten

  • goede koffie
  • betaalbare prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ons mooi apparaat. 28-06-2020

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Zeer goede machine.
Makkelijk om te bedienen
En schoon te maken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jolanda 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Een klant vriendelijke koffiemachine.
Erg makkelijk in gebruik en wat het belangrijkste is heerlijke vers gezette koffie!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie met een niet al te groot espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, goede koffie en makkelijk bedienbaar. Doordat deze niet supergroot is staat deze perfect op aanrecht. Makkelijk schoon te houden en bij te vullen.

Pluspunten

  • niet te groot
  • makkelijk bedienbaar
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik kreeg advies van de verkoper. Kleine week in bezit en hij bevalt prima. Heerlijke koffie!!! Ook veel variatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eva 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Snelle, warme heerlijke koffie met dit mooie Siemens koffie volautomaat. Staat ook nog eens mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • Warm
  • Snel
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

walter 28-04-2020

Heerlijk apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Er tevreden over ons nieuwe koffiezetapparaat. Zet heerlijke koffie op snelle wijze. ziet er ook mooi uit en is erg functioneel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer