Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 TI351209RW zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

meule 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
super apparaat geen losse melkkan nodig,ideaal schoonmaken, alles in de mok en de juiste toets, en klaar is je espresso of latte.
degelijke materialen, makkelijke bediening,

Pluspunten

  • geen losse melkkan
  • vrij stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie met een niet al te groot espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, goede koffie en makkelijk bedienbaar. Doordat deze niet supergroot is staat deze perfect op aanrecht. Makkelijk schoon te houden en bij te vullen.

Pluspunten

  • niet te groot
  • makkelijk bedienbaar
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik kreeg advies van de verkoper. Kleine week in bezit en hij bevalt prima. Heerlijke koffie!!! Ook veel variatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eva 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Snelle, warme heerlijke koffie met dit mooie Siemens koffie volautomaat. Staat ook nog eens mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • Warm
  • Snel
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

walter 28-04-2020

Heerlijk apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Er tevreden over ons nieuwe koffiezetapparaat. Zet heerlijke koffie op snelle wijze. ziet er ook mooi uit en is erg functioneel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chris 06-04-2021

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Apparaat voldoet aan de omschrijving, ben er tevreden mee, kan helaas maar 1 kopje tegelijk klaarmaken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sher 05-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Mooi product. Zorgt voor een lekkere koffie met mooie stevige melkschuim.
Het zetten van bijvoorbeeld een latte duurt best wel lang. Maar de smaak van de koffie maakt alles goed!
Ook moet het apparaat vaak ontkalkt worden, voordeel daarvan is dan weer dat het apparaat langer mee kan gaan.
Het schoonmaken is verder erg simpel. Wanneer je alles dagelijks bijhoudt, heb je er weinig werk aan.

Pluspunten

  • stevige melkschuim
  • aanschafprijs
  • prijs-kwaliteit

Minpunten

  • het duurt lang
  • vaak ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Overgaauw 29-01-2021

T135A209RW

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt prima. Koffie smaakt heerlijk. Schoonmaken is eenvoudig. Bij opstarten en het malen maakt het apparaat wel wat meer lawaai dan onze vorige. Dat is wat minder, maar je krijgt wel lekkere koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koffie!! 22-01-2021

Het is hem net niet

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Apparaat is mooi vormgegeven. Het koffiezetten gaat eenvoudig. Als je regelmatig een kopje koffie drinkt, is de lekbak veel te snel vol. Het waterreservoir had dan iets groter mogen zijn.
Ook de maximale temperatuur van de koffie is niet hoog genoeg.
Verder prima machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

E.H. 21-01-2021

Kwaliteits koffie apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het koffie apparaat nu ongeveer een week in gebruik. Hij voelt heel degelijk aan, is gemakkelijk in bediening en ziet er ook mooi uit. Echt heel erg blij mee en ik hoop er ook jarenlang heerlijke koffie van te drinken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RobN 27-12-2020

Prima product voor die prijs

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koffie machine gebruiken we nu sinds 1 week. De latte machiato smaakt heerlijk een wordt vaak gemaakt. Melkschuim is prima en koffie is goed warm.
Zeker een aanrader voor deze prijs.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Pas gekocht en voldoet aan de verwachtingen. Makkelijk te bedienen. Maakt wel iets meer lawaai dan onze vorige Siemens EQ7.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Afmeting
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Maakt behoorlijk geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andries 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat met veel instel-mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Een mooi ogend apparaat in de keuken. Eindelijk een apparaat waarbij mijn vrouw en ik allebei onze eigen sterkte kunnen instellen. Voorheen gebruikten we een Senseo, waarbij mijn vrouw de koffie altijd aanlengde met water. Nu kunnen we allebei onze eigen voorkeur instellen. De smaak is prima.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • instel-mogelijkheden

Minpunten

  • een pittige prijs als je een Senseo gewend bent

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 21-12-2020
  • Product gekocht

Top toestel

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
super apparaat geen losse melkkan nodig,ideaal schoonmaken, alles in de mok en de juiste toets, en klaar is je espresso of latte en cappuccino.
degelijke materialen, makkelijke bediening,

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Makelijke bediening
  • Mooi degin

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wan Merks 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Snelle levering
makkelijk te bedienen apparaat en hij zet lekkere koffie op goede temperatuur. De zetgroep is makkelijk uit te nemen en terug te plaatsen voor reiniging.

Pluspunten

  • met 1 druk op de knop koffie varianten
  • eenvoudig te reinigen zetgroep
  • prijskwaliteitsverhouding

Minpunten

  • snel water bij vullen door de vele spoelingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

9,0
Prachtige machine, staat mooi in onze keuken bij onze andere siemens apparaten. En daarbij heerlijke koffie en capuchino. het apparaat maakt wel vrij veel geluid tov een traditionele koffiezetter. Ik heb nog niet eerder zo'n machine gekocht dus ik kan het qua geluid niet vergelijken met andere koffiemachines.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stoop 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine zins 1 week in huis, tot nu toe erg tevreden. Lekkere koffie, makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Koffie is goed heet
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammert 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Heb het espresso apparaat nu 4 dagen in gebruik, inmiddels mijn koffiesterkte ingesteld, genieten van koffie variaties zoals in een restaurant!! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Heerlijke versgemalen koffie
  • Losse melkopschuimer

Minpunten

  • Niet erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie maar beetje trage computer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

7,0
Mooi design en bovenal lekkere koffie/ Gebruiksvriendelijk in maken van capucinno met melk opschuimen. Minpuntje is dat het apparaat nogal lang nodig heeft om te 'bedenken' dat het moet gaan spoelen etc. Bij dat spoelen wordt ook altijd het opschuimstuk gespoeld, ook als je het helemaal niet gebruikt hebt. Daardoor lekken er waterdruppels naast het apparaat.

Pluspunten

  • goede koffie
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • traag
  • spoelfunctie morst

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrthe 02-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 TI351209RW zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht aangezien mijn ouders dezelfde hadden. Elke keer als ik bij mijn ouders kwam, vond ik het heel handig om koffie te zetten. Zelf ben ik gek op cappuccino en latte macchiato, met deze machine kun je deze perfect maken! Echt een aanrader dus!

Pluspunten

  • Verschillende koffiesoorten
  • Eenvoudig
  • Koffiebonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews