Bosch TAS2002 - Reviews

8,6 Lees 152 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
cappuccino

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 152 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel Keun 10-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben vanaf het eerste gebruik van de Tassimo uitermate enthousiast over de smaak van de koffie! Tevens is het gebruik van het apperaat zeer eenvoudig. Je kunt de disc's halen bij de Albert Heijn of anders kun je ze online bestellen en dan worden ze snel bij je thuis bezorgd. Het was een goede aankoop!

Roel Keun te Donderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tinusb2 24-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,8
het apparaat werkt niet 100% hij maakt de capsules niet goed leeg wat je dan krijgt ie een slap bakkie koffie of schocoladedrank maakt maar mijn kleinkinder zijn tevreden en en dan is het goed he ik pak dan wel even een bakkie nespresso want die vind ik lekkerder tja smaken verschillen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Melanie keep smiling 29-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Beste allemaal,

Heb de Tassimo gekocht omdat ik de koffie lekker vond (bij een ander gedronken) je echt grote mok kunt maken met 1 druk op de knop XL-disc (handig voor een koffie verslaafde) en vooral omdat de koffie lekker heet is. Nespresso ook gehad en ik denk dat de Tassimo tussen de Nespresso en de Senseo in valt, meer neigend naar de Nespresso maar weer met veel meer mogelijkheden.De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, te kort in mijn bezit.
Hoop dat hij jullie ook bevalt;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Flappie99 24-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik koffie van alle soorten hebben een goede smaak en snel klaar en goed van warmte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Petronella69 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Lekkere koffie, gemakkelijk in gebruik en veel mogelijkheden (eenvoudig cappuccino, latte machiato, chocomelk etc te maken). Nadeel: relatief duur per kop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Annelies Nollen 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wij zijn sinds een paar dagen geleden in het bezit van ons eerste Tassimo Amia!
Heerlijk genieten van de Cappuccino , warme milka chocolademelk en eral grey thee! Onze waterkoker gelijk de deur uit gedaan! Het gemak en de smaak boven verwachting! Heerlijk vers heet kopje thee . Hij staat prachtig in onze keuken! Super blij met onze aankoop! Van de week gaan we nog meer smaakjes kopen, heerlijk al die keuzes en voor een betaalbare prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SLindas 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Fijn de ruime variatie aan mogelijke dranken.
Het apparaat is lekker snel opgewarmd.

Ik drink zelf geen koffie, maar reactie zijn tot nu toe qua smaak goed. Heel veel beter dan de senseoachtige apparaten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bar76 15-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Lekker en makkelijk. Alles in 1 En de kinderen zijn ook blij met de milka en oreo. Smaken van bv thee mogen er meer worden. Latte classic erg lekker. Vormgeving mooi maar kleiner zou makkelijker zijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Michael Hoeksma 15-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben zeer tevreden over tassimo echt een geweldige smaak en ziet nog leuk uit ook echt een aanrader voor iedereen ik wil niets anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
dineke van rijssen 12-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Eindelijk een lekker en zeer warm kopje koffie/thee.
lekker van smaak en vooral veel melkschuim op de late'en cappucino.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
jordy_de_kort 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
geweldige smaak, tassimo bij ons in de buurt moeilijk te verkrijgen, kan maar 3 soorten proberen nu.gemakkelijk te bedienen. had er iets stijlvoller uit kunnen zien.. ziet er nu uit als een standaard senseo machine. en hoe lang die mee gaat zien we vanzelf..

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
zeer tevreden klant1 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Ik ben zelf een echte "cappuccino fan". En vind de cappuccino uit dit apparaat echt heerlijk. Het is ook makkelijk en eenvoudig apparaat. En je kan er nog veel meer mee maken. Chocolademelk, thee, espresso, normale koffie noem maar op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
tony44 06-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb hem net in huis, maar kende het apparaat al door bekenden. Lekkere dranken en gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Zomer83 06-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Het is een super handig apparaat wat snel je drankje maakt. Helaas kun je bij deze uitvoering niet de sterkte van je drankje bepalen, dus het was wat wennen aan de sterke thee, die echter sterk is maar niet bitter! Je kunt koffie en thee zelf naar eigen smaak kiezen en dat werkt hier in huis goed. Wel hoop ik dat snel alle smaken die Tassimo in Duitsland heeft ook naar hier komen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vianca 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Het apparaat is makkelijk in gebruik, geeft heerlijke koffie in allerlei smaken en soorten. Tevens thee wordt geproduceerd, echter de thee kan wat mijn betreft minder sterk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Robictil 01-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Enige tijd geleden heb ik al mogen genieten van de heerlijke producten van de Tassimo. In onze familie hebben enkelen al een Tassimo gekocht, maar bij wij waren nog in het bezit van een Senseo. Hoewel we hier ook koffie van konden zetten, misten we toch de mogelijkheid van de variatie.

'Helaas' ging de Senseo stuk en moesten we op zoek naar een ander.
Nou.. die keuze was zo gemaakt.

Op naar Cuijk en kopen!
Heerlijk..

Genieten er nu al met volle teugen van.
Zelfs de zon gaat schijnen buiten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JeffreyS88 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Gebruiksvriendelijk apparaat, en ivm de cashback actie voor een uitstekende prijs. Jammer dat de disks alleen bij de AH te koop zijn. Via de online tassimo shop betaal je verzendkosten terwijl de cups niet goedkoper zijn dan bij AH. Dit valt erg tegen. Ook de prijs per bakkie koffie is een tegenvaller. Maar daarentegen heb je wel prima koffie, en veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
E.N.1969 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, de koffie is goed heet en de smaak is goed! Veel keuze en kan ook heet water doen, heet genoeg om echt goede thee te zetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Walkure 27-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ontzettend lekkere thee, chocolademelk en koffie! Hij staat prachtig in de keuken.
Makkelijk in gebruik, vele soorten smaken ook!
Helaas niet in de supermarkt maar online de t discs bestellen gaat snel en makkelijk. Met elke week leuke aanbiedingen.

Favoriet hier is de Oreo chocolademelk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
linsjuh2404 26-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
De koffie, thee en chocomel is heel lekker! Wel zie ik graag de discs thee in meer smaken en op meer plekken te koop. En liever okk nog iets goedkoper. Verder erg blij met mijn apparaat! Gaan m zeker vaak gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews