Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch TAS4013CH

8,8 Lees 108 reviews

Vergelijkbare producten

Krups Gran Maestria XN8105

Soort apparaat
capsules
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Type
koffiepadsysteem
Krups Gran Maestria XN8105

Bosch TAS3205

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, chocolademelk, espresso, latte macchiato, thee
Bosch TAS3205

Illy Y5

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
cappuccino, espresso, hete melk, latte macchiato
Illy Y5

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 108 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daisy1967 30-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
super apparaat waarmee je heerlijke koffie-/drankvariëteiten kunt maken zodat er voor ieder wat wils beschikbaar is met 1 apparaat!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NAAM1263 29-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Makkelijk in gebruik en een ruime assortiement aan produkten
De smaak van het produkt is zeer goed tot uitstekkend
Het is een produkt met de verwachting wat ik er van had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mc.strijkers 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Tassimo is voor mij makkelijk omdat het er autostop op zit zodat de gewenste koffie altijd perfect is voorheen een dolce gousto gehad en deze moet je handmatig stoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gebruiker 461 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Erg gebruiksvriendelijk en smaakvolle machine. Makkelijk te reinigen en geen smaakmenging als je bv thee na koffie gebruikt.
Makkelijk te reinigen. Doormiddel van de verlichte doseerknop geeft de machine aan of er nog een handeling gedaan moet worden. Er handig voor koffieproducten met meerdere lagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
natascha1221 24-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een fijne machine veel keuze uit drankjes alleen jammer dat die zo duur zijn. De dranken die er uit komen smaken goed en je proeft niet dat je daarvoor een andere smaak had. En je hoeft bijna nergens op te Letten hij stelt zelf alles in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
r muijs 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
wij hebben zeker voor het model een dat je ook thee mee kan zetten heel mooi apparaat erg blij mee 2 jaar garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
John45465468453135141885252115 21-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
mooi apparaat. Ruime keuze in drunken. Alleen moeilijk te vinden in winkels. En heb je een winkel gevonden die tassimo in het tassortiment heft dan zijn de schappen leeg :(
Was dus moeilijk te testen. Misschen een setje pad meeleveren bij een apparaat, dan kan een nieuwe klant gelijk proberen....

Wanneer komt er kippensoep in het assortiment?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
kitty de bruijn 20-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
gekocht van wege de vele mogelijkheden van smaken koffie / thee/ chocola. mijn klanten komen met nog meer plezier onder het genot van een bakkie van de Tassimo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WAM149 20-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
1 apparaat voor bijna alle warme dranken, TOP!!!
Vooral de espresso van Jacobs is prima te drinken een goede smaak met een niet te grote cremelaag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
appie063 16-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Apparaat op aanbeveling gekocht. Van begin af aan gelijk lekkere producten.Ruim voldoende mogelijkheden, voor ieder wat wils.
Makkelijk in het gebruik en te reinigen.
Modieus apparaat met hippe kleuren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Jessica Simons 22-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Erg fijn apparaat en lekkere koffie. Mooi apparaat ook en makkelijk in gebruik. Veel variatie in dranken is ook top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
r2015 14-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met een goede vormgeving in een mooie rode kleur. Geeft een goede kop koffie in verschillende smaken. Ook makkelijk om een kop thee mee te zetten.Makkelijk in gebruik je plaatst capsule drukt op de knop en klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
TassimoNew 11-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk in gebruik, veel keuze in dranken.
Duurzaamheid nog niet te beoordelen, pas kort in bezit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TiMaLIT 10-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Super apparaat!
Mijn man lust graag een bakje koffie en ik thee. En onze kinderen natuurlijk warme choc. Daarom is deze machine ideaal voor ons gezin.
De smaken zijn we nog aan het ontdekken, maar er zijn al een paar favorieten.
Het is makkelijk in gebruik en schoonmaak. De smaken zijn goed en het ziet er nog eens leuk uit ook.
Wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
clunks 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
is wel lekker makkelijk, apparaat ziet er goed, een functie dat je het kan starten met je smarthphone zou wel cool zijn

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
michael1992 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het apparaat bevalt zeer goed. Je kan er veel verschillende soorten warme dranken mee maken. Hierbij heb je er geen hinder van als je eerst Oreo chocomelk maakt en 2 seconde daarna Cappuccino, de smaak van het een tast de smaak van het andere niet aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
T.madencioglu 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
beste keuze uit koffie apparaten wegens meerdere smaken combinaties uit een machine en op de juiste smaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Adeel 28-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
super smaak, eenvoudige bereiding, prachtig ontwerp van de machine. Mensen die je moet uit te proberen, beetje duur koffie, maar als je proeft het is waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Natalie23 28-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een mooi vorm gegeven koffiezetapparaat, compact met een lekkerder smaak. Geef mijn keuken een mooie uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Sledgehammer51 28-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Een topmachine, erg handig in gebruik, prima koffie en andere beschikbare dranken.
Na jarenlang Senseo te hebben gebruikt, zijn we helemaal 'over' naar Tassimo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews