Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Best Reviewed jun 2019 Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maritza O 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

9,0
Het epileren riep in eerste instantie wat ‘angst’ op. De pijn die het zou doen. De pijn viel mij reuze mee. De haartjes blijven langer weg dan met het scheren. Het is een fijn apparaat om ook onder de douche te gebruiken, dat maakt het aangenaam. Handig is het lampje tijdens het gebruik. Een complete uitvoering, hij is namelijk ook als scheerapparaat te gebruiken. En een fijne bijkomstigheid is het gezichts reinigings apparaat. Heerlijk om te gebruiken. Ik ben blij dat ik dit apparaat gratis heb mogen uittesten. Ik ben om, had deze keuze misschien al veel eerder moeten maken wat betreft het epileren.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Onder de douche

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FemkeVlis 16-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

een praktisch veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

9,0
Wat een praktisch en veelzijdig apparaat is de Braun Silk-épil 7-885 BS Wet & Dry epilator! Voor zowel scheren, epileren en scrubben.
Hoewel ik gewend was aan het onder de douche scheren (wat hier trouwens ook mee kan), is het toch ook wel erg fijn om snel wat haartjes droog weg te kunnen scheren. Het scheren laat geen sporen na en kan dus op ieder moment gedaan worden.
Ik had eerst het idee dat het epileren lang zou duren, pijnlijk zou zijn, dat de te epileren haartjes te lang zouden zijn en dat het per se ‘s avonds moest (en had dan vaak geen tijd) en stelde het dus uit. Maar dat is echt nergens voor nodig. Gewoon de eerste keer goed de gebruiksaanwijzing lezen. Alles is overzichtelijk per actie uitgelegd. Er zijn diverse opzetstukken en er zijn twee snelheden, zodat je de gevoelige huid rustig kunt aanpakken.
Je kunt langere haartjes eerst tot 5 mm terug scheren (met hetzelfde apparaat met de speciale scheerkop dus) om ze vervolgens met gemak te kunnen epileren. Ook hier zijn twee opzetstukken die je kunt kiezen voor oa de gevoelige zones.
Uiteraard voel je bij het epileren korte pijnprikkeltjes bij ieder haartje, maar als je eenmaal bezig bent wen je daar aan en is het prima te doen. Ook fijn is het lampje dat brandt tijdens het scheren en epileren, zodat je goed kunt kijken of je geen haartjes mist.
Na het epileren heb ik lichte rode irritatie, dus dat zou ik bij voorkeur toch 's avonds doen, zodat het 's nachts weg kan trekken. Anders zie je kleine rode bobbeltjes.
Het advies is regelmatig onder de douche te scrubben met bijgevoegde scrubborstel.
Verder kun je de vele onderdelen handig opbergen in bijgevoegd tasje.
Waar mijn bikinilijn voorheen bijna dagelijks bijgewerkt moest worden, blijven de haartjes nu ‘n paar weken weg. Mijn huid is ook eindelijk glad in plaats van geïrriteerd door het vele scheren en het opkomen van nieuwe haartjes.
Er zit ook nog een Facial Spa in de doos, maar die heb ik nog niet gebruikt. Wat mij betreft had die er niet bij gehoeven. Ik zie hierover ook geen uitleg in de gebruiksaanwijzing terug.
Ook handig is het bijgevoegde opbergtasje ivm de vele onderdelen.
Kortom: een uitgebreid pakket om je van top tot teen te kunnen ontharen. Ik zou het aanbevelen en denk dat ondanks de hoge prijs dit apparaat zichzelf na een aantal maanden terug zal verdienen.
Ik heb het apparaat gratis ontvangen om te testen en ben er tot nu toe erg blij mee. Geen waxstrips meer of gedoe met scheergel en mesjes. Ik verheug me op de zomer!

Pluspunten

  • zowel scheren als epileren en scrubben
  • zowel droog als onder de douche te gebruiken
  • lampje
  • diverse opzetstukken

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rianka P 04-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topper!

Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Wat een fijn apparaat is dit en aan alles is gedacht! De verschillende koppen, waardoor goed te reinigen, het lampje waardoor je alle haartjes meepakt en de borstel om ingegroeide haartjes te voorkomen. En het is echt waar, vrijwel pijnloos na een aantal keer gebruiken en dan kan je deze ook nog in bad of de douche gebruiken, maakt het ook weer prettiger. Wat ben ik blij dat ik dit apparaat kosteloos mocht uitproberen, ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • compleet pakket
  • vrijwel pijnloos
  • geen geïrriteerde huid
  • draadloos

Minpunten

  • lampje kan je niet uitdoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Shareena 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topproduct

Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Ik heb best wat ervaring met epileren en daarin steekt de Silk Epil er altijd met kop en schouder bovenuit. Ik was dan ook heel blij dat ik deze variant, inclusief de FaceSpa, kosteloos mocht gaan testen!
Ik vind de Silk Epil zo fijn omdat er SensoSmart op zit die je helpt bij de perfecte druk te vinden om te epileren. Zo kost het zo min mogelijk tijd en misschien nog wel belangrijker; zo min mogelijk pijn! De pijn wordt sowieso verminderd door de bijgeleverde kop met massagerollers. Vooral onder de douche zorgt dit voor een bijna pijnloze epileersessie. De bijgeleverde kop met scheer- en trimfunctie maakt deze set compleet.
De Silk Epil 7-7-785 is waterdicht en na 2 uur opladen kun je maar liefst 50 minuten aan de gang.
De FaceSpa werkte zoals ik hoopte. Met de 3 bijgeleverde borstels maak je je gezicht in korte tijd heerlijk fris en zacht. Hij werkt op AA-batterijen en is net als de epilator waterdicht.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Mogelijkheden
  • Scheer- en trimkop
  • Draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NatashaM 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

8,0
Ik heb nooit eerder met zo’n ontharingsapparaat gewerkt, dus was een beetje spannend. First things first; instructies goed doornemen. Vind het ook fijn dat je het onder de douche kan gebruiken. Was wel een beetje spannend de eerste keer, maar daarna gaat het best makkelijk. Het resultaat is mooi glad huid. Deze heb ook kosteloos mogen uittesten!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Miche”e 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ik ben “om”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

9,0
Mijn enige ervaring met epileren was tot voor kort, het laten epileren van de wenkbrauwen bij de schoonheidsspecialiste. Dit omdat ik dit al pijnlijk genoeg vind, dus waarom jezelf verder epileren als je ook kan scheren. Toen ze mij vroegen om een epileerapparaat te testen moest ik even slikken. Testen prima, maar een epileerapparaat? Ehhh, maar ok, ik heb het gedaan. Eerlijk is eerlijk de eerste keer vond ik het niet fijn, beetje pijnlijk zelfs. Toen las ik dat het ook onder de douche kan, en dan moet ik bekennen dat het minder pijnlijk is. Daarnaast went het ook. Echt een voordeel want nu hoeft ik niet meer om de paar dagen met een scheermes aan de slag, de haartjes blijven langer weg. Dat er ook een scrubborstel in de doos zit in echt een verrassing, wat een fijn ding. Ik ben “om”!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Meerdere opzetstukken
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Zit in jezelf: even een drempel over stappen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

degelijk, goed apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

9,0
Ik heb het toestel nu enkele weken. En elke keer ik hem gebruik geniet ik van de mogelijkheden van het toestel.
epileren onder de douche zalig is dat, bijna pijnloos en geen geknoei met een draag die in de weg zit.
Het trimmen heb ik 1x gedaan onder de oksels. alle haartjes zijn even lang. mooi resultaat. en geen uitslag ervan gehad (van scheren heb ik uitslag)
Het scrubben geeft een mooi resultaat. mijn huid straalt, is zachter dan ervoor.
Tot 4x toe kan ik het toestel gebruiken voor hij plat is.

Pluspunten

  • erg handig
  • veelzijdig
  • vlot in gebruik
  • voor elk huidtype

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsha van H 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super fijn echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Ik was al bekend met een epilator ook van Braun maar deze heb ik jaren geleden aangeschaft en ik was hier zeer tevreden over. Ik gebruik deze al jaren. Nu mocht Braun Epilator Silk-épil 7 gratis uitproberen en dat leek me wel wat. Er zitten meerdere hulpstukken bij om te scrubben en daardoor de haartjes nog gemakkelijker te verwijderen zijn. Deze kun je gebruiken onder de douch en dat is iets nieuws voor mij. De eerste keer heb ik deze onder de douch gebruikt en wat is deze apparaat fijn. Helemaal gevoel loos en alles wordt erg glad. Het is ook zo gedaan en ik ben zeer tevreden omdat ik dit eens in de week a 2 weken hoef te doen en de haren komen niet zo stug meer terug. Er zit ook een lamp indicator bij zo kun je zien of je alle haartjes hebt verwijdert en of je te hard drukt. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • draadloos
  • onder de douch
  • hulpstukken
  • ook voor het gezicht
  • langdurig plezier

Minpunten

  • geluid
  • verder niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica docters vl 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat. Na het epileren en ontharen heb ik geen last van irritatie. Het massage opzetstuk en de facespa zijn een ware verwenning en ontspanning. Het dwingt je om weer even de tijd voor jezelf te nemen. Het is al met al een totaal pakket van verzorging. Ik heb dit product gratis mogen testen maar het is zeker een aanrader om aan te schaffen,het is de investering meer dan waard.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Totaal pakket

Minpunten

  • Hoge prijs
  • Soms nog geïrriteerde huid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liekeg 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Sinds kort dit braun silk epil ontharings apparaat mogen uittesten. Via een win actie mocht ikndit uittesten en dat is natuurlijk extra leuk.
Dit set is zeer compleet geleverd, je krijgt in dit pakket behoorlijk wat extra's.
Het apparaat epileert,scheert,trimt je lichaam en er zitten reinigingsborstels bij voor het gezicht. Daarnaast worden er de nodige opzet stukken en accesoires meegeleverd. Je krijgt echt waar voor je geld.
Het epileren is in het begin echt niet fijn,maar na enkele malen herhalen ga je er aan wennen en wordt het wel degelijk minder pijnlijk.
Ik heb de scheerstand zowel nat als droog gebruikt en beide opties zijn even prettig.
De gezichtsborstels is een leuke extra erbij zo uitgebreid.
Dit rijkelijk gevulde set zou ik iedereen aanraden

Pluspunten

  • Nat en droog scheren
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Prijs aan de dure kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone V 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Dit is echt een compleet apparaat! Je kan zowel een scheerkop (met of zonder trimmer) inzetten, als wel een epileerkop met verschillende opzetkapjes om de ervaring zo prettig mogelijk te maken. En wat ik het beste vind van alles, is dat ie compleet draadloos werkt, zowel droog als nat (dus onder de douche). Ik heb dit product gratis ontvangen en ook al een aantal maal getest. Het ontharen gaat simpel en doeltreffend. Er zit trouwens ook nog een scrubber en gezichtsreiniger bij. De scrubber is heel fijn om je huid na het ontharen soepel te houden en ingegroeide haartjes te voorkomen. Ik ben er dol op: een Braun ontharingsapparaat is mij tot nu toe nog nooit tegengevallen en deze set is nu mijn favoriet!

Pluspunten

  • compleet
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kinga G. 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen trotse eigenaar van dit apparaatje. Ik ben een van de gelukkigen die het gratis mocht testen. Ik gebruik dit product vooral voor het scheren van mijn benen. Dit doe ik alleen droog omdat ik dat prettiger vind. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en doeltreffend. Minimaal 3 weken lang mooie gladde benen! Het verschil met mijn vorige Braun Silk-épil is dat dit model draadloos is. Ideaal! Daarnaast bevat deze beauty set nog FaceSpa. Heerlijk om je gezicht mee te scrubben. Al met al een verwennerij voor elke vrouw!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Gebruiksvriendelijk
  • Waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat! Aanrader voor iedere vrouw!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil Beautyset 7 7-875

Algemene score

10,0
Ik heb al veel over verschillende epilators gelezen. Elke keer had ik mezelf ervan overtuigt dat het toch niet verstandig is omdat het me te pijnlijk lijkt...
Tot ik bericht kreeg om de Epilator Silk-épil 7-875 gratis te mogen testen! Nou nu had ik geen keus meer... het gaat gewoon gebeuren! Toen in dit apparaat thuis kreeg was ik meteen erg nieuwsgierig! De doos ziet er gewoon mooi luxe uit! Het wordt geleverd met de epilator en een facespa brush! Wat een luxe! Het wordt geleverd met 6 opzetstukken, je kan scheren, epileren en trimmen. En het mooie is dat je het zowel nat als droog kan gebruiken!!!
Moet zeggen dat het me alles is meegevallen! Apparaat is zeer handig in gebruik, en eerst is het wat wennen maar super pijnlijk zoals ik altijd dacht is dus niet waar! Super gladde benen, erg mooi resultaat! Daarna de facespa! Wat een verwennerij voor jezelf!
Kortom zeer luxe mooie set, echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer