Philips Satinelle Advanced BRE620-00 - Reviews

8,7 Lees 18 reviews
Best Reviewed jul 2016 Philips Satinelle Advanced BRE620-00
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Aantal snelheden
2
Bedrijfstijd
30 min.
Oplaadtijd
2 uur
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

loeloe83 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

uitstekend toestel

Algemene score

8,2
Dit toestel is heel handig in gebruik.
Het voordeel is dat u het onder water kunt gebruiken.
Het heeft eveneens een goede grip en werk precies.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
helen 01-07-2016 Product maand in bezit

Goed toestel!

Algemene score

9,8
Ik vind het een heel leuk, degelijk toestel om zelfs de moeilijkste plaatsen op je lichaam te ontharen. Het lampje, de massagekap en de handige greep zorgen ervoor dat het ontharen goed kan gebeuren. Jammer wel dat je tijdens het epileren het machine dient schoon te maken voor een optimaal resultaat, maar dit kan de pret niet minderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ornella 29-06-2016 Product maand in bezit

Geweldig product!

Algemene score

9,5
Super content! Leuk om het te gebruiken onder de douche en het trekt ook de kortere en dunne haartjes goed mee.
Maakt ook niet zoveel lawaai zoals mijn vorige epilady. De S-vormige kop maakt het epileren ook een pak gemakkelijker, zeker rondom de knieën.
De haartjes blijven zeker 4 weken weg, dit wil zeggen dat de haartjes effectief uitgetrokken worden en dus niet afgebroken worden.
Het lampje is ook heel handig aangezien mijn huidige verlichting niet sterk genoeg is, zo zie je de haartjes beter en mis je niets.
Er is enkel een minpuntje, je kan het apart tijdens het opladen niet gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MMMM 26-06-2016 Product maand in bezit

Perfect voor beginners

Algemene score

8,0
Goede prijs – kwaliteit

Leuk & mooi design
Licht & comfortabel
Minder krachtig ivm andere toestellen (meer tijd uitrekken)
Vorm van epileerhoofd niet handig voor oksels en bikinilijn
Perfect voor beginners!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Lobke 26-06-2016 Product paar weken in bezit

prijs - kwaliteit optimaal

Algemene score

9,0
Deze epilator ligt makkelijker in de hand dan kleinere modellen die ik eerder gebruikte.
De led-lamp zorgt voor extra ondersteuning in precisie van het ontharen.
Licht en comfortabel in gebruik, beschadigt de huid niet dankzij opzetstukken.
Dat mij betreft aanrader, handig ook voor onderweg (reizen) én bovendien leuk design.
Prijs-kwaliteit optimaal.
Klein nadeeltje: geen waarschuwing wanneer batterij bijna ten einde loopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aurtje 24-06-2016 Product paar weken in bezit

fijn apparaat

Algemene score

8,0
het is een fijn apparaat die heel gebruiksvriendelijk is. Hij laadt relatief snel op. Hij kan jammergenoeg wel niet gebruikt worden als hij aan de snoer ligt. Kleine haartjes niet hij niet mee wat ik wel een nadeel vind.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
sandy 22-06-2016 Product paar weken in bezit

zacht epilator

Algemene score

9,5
Deze epilator ligt goed in de hand. Hij is zeer wendbaar. Het epileren is ook niet pijnlijk en voelt zelfs zacht aan. Het toestel glijdt gemakkelijk over de huid. Een aangename ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lynnn 20-06-2016 Product maand in bezit

complete set, perfect resultaat

Algemene score

9,5
Ik ben echt zeer tevreden van het toestel. Het is iets duurder, maar omdat je een epilator en scheerapparaat in één toestel hebt, is het zeker de moeite waard. Ook zeer makkelijk op te bergen.
Een efficiënt toestel, in 1 beweging alle haartjes weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Elly 20-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,8
Je verkrijgt een erg glad resultaat doordat het lampje ervoor zorgt dat geen enkel haartje aan uw aandacht ontsnapt. Langdurig resultaat. Makkelijk te reinigen toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
StefB 14-06-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk product maar grijpt toch niet alle haartjes

Algemene score

6,5
Dit is zeker een degelijk apparaat, maar m'n vorige Philips met metalen schijven had toch beter grip op de haartjes. Deze heeft keramische schijven en ik heb de indruk dat hij meer haartjes overslaat.

Voordeel van dit apparaat is dat het draadloos is, geen geknoei meer met de draad. En ook handig dat hij in de douche gebruikt kan worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
dmchar 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,5
Het apparaat ligt zeer gemakkelijk in de hand. Dankzij de massageroller wordt epileren (bijna) pijnloos. Het lampje maakt dat de kleinste en blondste haartjes zichtbaar worden. Ik vind het ook zeer handig dat er geen kabel aan te pas komt bij het epileren. Na het epileren kan de kop gemakkelijk onder de kraan gehouden worden om resterende haartjes weg te spoelen. Een nadeel is dat er meermaals over een zelfde stuk gegaan moet worden vooraleer alle haartjes weg zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Klarellen 13-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed product!

Algemene score

8,2
Het toestel neemt moeilijke haartjes weg en doet dit pijnloos. Je kan het ook onder water gebruiken en er zit een lichtje in waardoor je goed ziet wat het doet.

De batterij laadt snel op en het toestel ligt zeer goed in de hand!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Laina 07-06-2016 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Algemene score

8,0
Toestel ligt goed in de hand - is draadloos en zowel nat als droog te gebruiken - extra hulpstuk voor snelle ontharing is zeer handig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Lexie81 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Voor deze prijs is het een goed toestel

Algemene score

8,5
Toestel heeft een mooi design en ligt goed in de hand. Nadeel vind ik het opzetstuk voor op de epilator( de massageroller).Deze is vrij dik waardoor het niet altijd aan de haren geraakt.
Met als gevolg dat de fijne haartjes niet verwijderd worden. Zonder de massageroller zou het toestel soms ook wat fijne haartjes missen, maar anders doet het toestel wat het moet doen. Soms zou ik het idee hebben dat het motortje niet krachtig genoeg is, maar dit kan ook in vergelijking zijn met een toestel van de concurrentie.
Een handigheid is dat hij in de douche kan gebruikt worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Kristel86 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

ideaal voor fijne blonde haartjes!

Algemene score

9,5
Ik was nog al kritisch over dit product, omdat het beweert dat het ook dunne haartjes wegneemt. Ik heb al verschillende epileertoestellen geprobeerd, maar geen enkel toestel kon alle fijne blonde haartjes op mijn benen epileren. Met dit toestel lukt het dus wel! Het lukt niet van de eerste keer, dus je moet er wel 2 à 3 keer overgaan, maar dan zijn je benen echt wel glad. Het lampje is ook echt een pluspunt. Zeker als je blonde haartjes hebt, die je niet goed ziet. Ook onder de douche werkt het prima. Daarbij gaat de batterij lang genoeg mee om mijn gewenste zones te ontharen. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cindy28 02-06-2016 Product paar dagen in bezit

super tevreden!

Algemene score

9,5
Ben super enthousiast! Hij ligt goed in de hand en is ook redelijk pijnloos tov andere epileersystemen. De kop kan afgezet worden voor een scheerkop erop te zetten. Ik zou geen ander meer willen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kster 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Handige epilator

Algemene score

9,0
Epilator ligt makkelijk in de hand en heeft een mooi design. Het ingebouwde lichtje is ook heel handig om de fijne kleine haren op te merken. Ik heb wel het idee dat het epileren iets langer duurt dan met mijn vorig apparaat. Voor de rest zijn de opzet stukken makkelijk te reinigen onder de kraan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Karin84 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

Ontharen gaat snel, makkelijk en met minder pijn

Algemene score

9,2
Ik ben zeer tevreden over het philips epileerapparaat. Het ligt gemakkelijk in de hand en heeft een mooi design. De opzetstukken zijn gemakkelijk te reinigen en te verwisselen. Alleen de massagekap vind ik te dik, haren moeten al heel lang zijn anders werkt het slecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend