Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DanielleB 20-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Toen deze epilator eind april binnen kwam kon ik deze eindelijk gaan testen en uitproberen. Ik kwam er achter dat ik een aantal dingen juist wel en andere dingen toch niet helemaal prettig vond. Het scheerkopje werkt perfect. Geen op- of aanmerkingen daarover. Het voelde veilig aan om mijzelf te scheren, de haren verdwijnen ook daadwerkelijk en het werkt snel.
Ik kreeg twee epileerkopjes geleverd bij deze epilator. Eentje met en eentje zonder scheermesje. Een heel handige toevoeging. Wat ik echter wel miste was een systeem wat de epilator goed over mijn huid liet rollen. Ook vond ik de hoeveelheid haren die tegelijk gepakt worden erg veel. Dit ervaarde ik dan ook echt wel een tijdje als pijnlijk. Dit is de derde epilator die ik nu heb geprobeerd, 10 jaar geleden kocht ik de eerste, vorig jaar mocht ik een epilator testen en deze epilator mocht ik ook gratis testen. Ik zet deze op een welverdiende tweede plek.
De gezichtreiniger is een erg prettige extra accessoire

Pluspunten

  • Accu
  • Scheermesje op epilator
  • Gezichtsreiniger
  • Waterdicht
  • Compact

Minpunten

  • Geleidsysteem
  • Te veel haartjes tegelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DanielleB 20-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Eind april kwam deze epilator binnen. Na enige tijd testen en proberen ben ik erachter wat ik wel en niet prettig vind aan deze epilator. Om te beginnen vind ik het scheerkopje erg prettig. Je snijdt jezelf niet (snel) en daardoor heb ik het gevoel dat dit weg prettig werkt. Over de epileerkopjes heb ik een gemengd gevoel. Ik vind de kopjes erg breed, waardoor er erg veel haren tegelijk worden weggetrokken. Dit doet onnodig veel pijn, zeker aan het begin. Voordeel aan een van de twee epileerkopjes is dat er wel een scheermesje op bevestigd zit. Overtollig haar gaat dus sowieso links- of rechtsom weg. Van de epilatoren die ik nu heb geprobeerd (10 jaar geleden kocht ik de eerste, vorig jaar probeerde ik de tweede en nu mocht ik deze epilator gratis testen) staat deze epilator op de tweede plek. Ik mis een systeem die de epilator beter over de lichaam laat glijden. Al met al een prima epilator. Prijs-kwaliteit is dik in orde. Heb je een groter budget, dan zou ik kijken voor een epilator die wat lekkerder over je lichaam zou kunnen rollen.

Pluspunten

  • Klein
  • Waterbestendig
  • Accessoires
  • Accu

Minpunten

  • Epileerkopje breed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DanielleB 20-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs-kwaliteit

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Toen deze epilator eind april binnen kwam kon ik deze eindelijk gaan testen en uitproberen. Ik kwam er achter dat ik een aantal dingen juist wel en andere dingen toch niet helemaal prettig vond. Het scheerkopje werkt perfect. Geen op- of aanmerkingen daarover. Het voelde veilig aan om mijzelf te scheren, de haren verdwijnen ook daadwerkelijk en het werkt snel.
Ik kreeg twee epileerkopjes geleverd bij deze epilator. Eentje met en eentje zonder scheermesje. Een heel handige toevoeging. Wat ik echter wel miste was een systeem wat de epilator goed over mijn huid liet rollen. Ook vond ik de hoeveelheid haren die tegelijk gepakt worden erg veel. Dit ervaarde ik dan ook echt wel een tijdje als pijnlijk. Dit is de derde epilator die ik nu heb geprobeerd, 10 jaar geleden kocht ik de eerste, vorig jaar mocht ik een epilator testen en deze epilator mocht ik ook gratis testen. Ik zet deze op een welverdiende tweede plek.
De gezichtreiniger is een erg prettige extra accessoire!

Pluspunten

  • Accu
  • Scheermesje op epilator
  • Gezichtreiniger
  • Waterdicht
  • Compact

Minpunten

  • Te veel haren tegelijk
  • Geleidsysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farah B 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Deze epilator heeft verschillende opzetstukken en er wordt een brush bijgeleverd, voor beginners die kennismaken met epileren is er een beginnersopzetstuk om aan het gevoel te wennen dat vind ik erg handig. Ik heb het product gratis mogen testen en na een aantal weken gebruikt te hebben ben ik alleen maar positief over de epilator. Ik merk dat ik voor langere tijd een gladder resultaat behaal. In het begin was het even spannend, omdat er op de verpakking staat dat zelfs de kleinste haartjes worden meegetrokken maar na een tijd went het wel. Ik gebruik hem zowel onder de douche als op mijn droge huid, maar mijn voorkeur ligt toch voor onder de douche, omdat het wat beter voelt voor mij. Ik vond dat het apparaat wat luid klinkt.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • na enige tijd vrijwel pijnloos
  • gladdere huid

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

LisaB 11-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal apparaat als je wilt starten met epileren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

9,0
Ik gebruik nu enige tijd de Braun Epilator Silk-épil 5-875 BS, waar ik erg tevreden over ben. Dit apparaat is ideaal! Zeker wanneer je nog geen ervaring had met epileren, biedt dit apparaat een erg handig en minder pijnlijk opzetstuk. Met dit opzetstuk kun je langzaam wennen aan het epileren. Het apparaat is ook onder de douche te gebruiken, dit vermindert ook de pijnsensatie. Daarnaast zit er nog een zachte elektrische gezichtsborstel bij, waarmee je je gezicht onder de douche kan reinigen. Ik heb dit apparaat gratis ontvangen om te testen en kan het zeker aanraden wanneer je wilt starten met epileren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DessyB 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat, redelijk pijnlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Ik ben een beginnend gebruiker, het epileren is ook erg pijnlijk, onder de douche of in bad is de pijn minder. Het fijne vind ik de scheerfunctie, snel en gemakkelijk. De accu gaat wel lekker lang mee! Ik heb het apparaat gratis ontvangen. Ik ben er redelijk tevreden mee, dit komt meer omdat het erg pijnlijk is en je er aan moet wennen.

Pluspunten

  • Snel
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • Pijnlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Shaarje 03-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Alles in 1!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Pluspunten:
+ Epileren, trimmen en scheren in één
+ Haartjes blijven een stuk langer weg (minimaal een week)
+ Laad snel op en is draadloos te gebruiken
+ Druksensor geeft aan of je te hard duwt
+ Opbergzakje bijgeleverd om alle onderdelen in te bewaren
+ Onder de douche te gebruiken, waardoor epileren wat minder pijnlijk is

Minpunten:
- Tijdens het epileren breken veel van m'n haartjes af ipv dat ze verwijderd worden (lichte haartjes). Bij donkere haartjes worden ze wel geëpileerd. *Getest op een vriendin.
- Je hebt extern licht nodig om te zien of je geen haartjes overslaat
- In het begin pijnlijk om te epileren

Ik heb dit product gratis gekregen om te testen en zou de silk epil aanraden (ook voor lichte haartjes)!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Hoekstra 01-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn product voor beginners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
Als een vriendin van mij zou willen beginnen met epileren, zou ik haar dit apparaat aanraden. Er zit een speciaal opzetstuk bij waarmee je kan epileren en er er gelijk achteraan geschoren word. Op deze manier hoef je maar een keer over je been te gaan voor gladde benen. Zo kun je goed aan het gevoel van epileren wennen. Zelf epileer ik al langere tijd, dus ik heb het opzetstuk niet gebruik. Het 'gewone' epileeropzetstuk doet wat het moet doen. Het epileer gedeelte is wat smaller dan dat ik dat van andere braun epilatoren gewend ben. Ook dit lijkt me fijn voor een beginner. Er zit een scheeropzetstuk bij, wat erg fijn is als je een keer geen tijd hebt om te epileren. Wel merk ik dat het resultaat niet zo glad word als met een los scheermesje. Naast de epilator zit er in deze set ook een FaceSpa borstel. Ik heb deze set gratis gekregen om te testen en zou de meerwaarde van een FaceSpa borstel zelf niet gezien hebben.
Juist de borstel blijkt na het testen het onderdeel te zijn waar ik ontzettend blij mee ben. De meeeters die al sinds mijn pubertijd aanwezig zijn op mijn neus lijken door het gebruik van de borstel weg te gaan.
Al met al vind ik dit een zeer complete set voor iemand die begint met epileren.

Pluspunten

  • Opzetstuk voor beginners

Minpunten

  • Geen lampje op apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MGroeneveld 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snoerloos en makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-875 4-in-1 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Trimmer, Gezichtsreiniger

Algemene score

8,0
De Braun Epilator Silk-épil 5-875 BS is snoerloze epilator en zeer makkelijk en fijn in het gebruik. De epilator kan op een natte huid gebruikt worden, als op een droge huid. De epilator verwijderd haartjes goed en heeft twee standen. Er zitten extra opzetstukjes bij, waaronder een met een scheermesje, waardoor het in het begin minder pijnlijk is om te epileren. Na een tijdje is het epileren pijnloos. Een nadeel is dat er geen extra lampje op het apparaat zit, waardoor je achtergebleven haartjes moeilijk kunt zien. In het volle licht epileren is hierdoor wel een pré. De FaceSpa is een fijne borstel die de huid goed schoon maakt. De dag-/nachtcrème wordt daardoor beter opgenomen. Ik heb het product gratis mogen testen en ben zeer tevreden! Ik zou het product zeker aanraden!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Wet en dry
  • Mooie tas om spullen netjes te bewaren

Minpunten

  • Geen extra lampje op het apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer