Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lister1308 13-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Als vervanger van mijn vorige sonicare. In begin even wennen aan 'plastic' handvat, was de 'rubberen' gewend van mijn vorige sonicare, maar na 2 weken poetsen helemaal om. Werkt verder goed, prettige borstel en ideel de 2 minuten timer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pepel 23-07-2019

Prima product

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Hele fijne tandenborstel. Fijne trillingen, voelt heerlijk op je tanden en kiezen. Schoner gebit. Een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

XmartX 30-04-2019

Werkt goed

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Wel problemen gehad met een tandenborstel, onderdeeltje stuk en opladen ging niet goed. Terug naar de winkel met 1 unit. Moest alles meenemen want kon ook aan de oplader liggen, ondanks de andere het wel goed deed.
Dag later terug met alles, zelfde adviseur echter alles meenemen was niet nodig, eentje werd omgeruild voor een andere los in een plastic zakje wat achter ergens was gehaald. Zal wel een nieuwe zijn hoop ik. Reiscase ook meegenomen want die sluit niet maar die kan niet geruild worden voor een goede.
Al met al het werkt, werkt goed echter de hele gang van zaken is vreemd te noemen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HuMa 03-04-2019

Prima eigenschappen

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, ligt goed in de hand, werkt goed.

Alleen jammer dat de reserve borsteltjes wit zijn i.p.v. zwart
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Smitser 18-01-2019

Prettige ervaring

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de manier van poetsen. Vind het zelf prettiger dan de ronddraaiende kop van de concurrent.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jufjoke 12-10-2018

Na korte levensduur toch weer voor een Sonicare gekozen

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Dit is inmiddels mijn vierde Sonicare. De vorige had ik sinds april 2017 in gebruik. Ineens houdt hij er dan mee op. Vermoedelijk laadt hij dan niet meer goed op. Ik denk door vocht. Er loopt na verloop van tijd vocht in de binnenkant waardoor hij kapot gaat. Omdat ik echter hele goede ervaringen heb met het poetsen koop ik toch maar weer een nieuwe.
Ik heb de oude aan de bezorger mee teruggegeven om te laten reclycen maar nu denk ik dat ik misschien nog garantie zou hebben gehad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Shareone 01-09-2018

Fijne compacte tandenborstel

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Fijne kleine borstelkop, komt overal bij en tussen, had iets meer kracht mogen hebben. Ergonomisch ook fijn in gebruik, mooie lichte kleur. Op de onderkant staat alleen een ander artikel nummer dan het product nummer. Dat vind ik onduidelijk met het nabestellen van losse borstelkoppen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem95 26-08-2018

Goede tandenborstel

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Tandenborstel werkt goed. Mijn tanden voelen een stuk schoner Dan met mijn vorige elektronische tandenborstel Accu gaat lang mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GertV 23-08-2018

Doet wat het beloofd. Werkt prima!

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Je kiest voor ronde borstels bij het andere merk of voor de vertrouwde rechte tandenborstel bij Philips. Ik kies al jaren voor de rechte sonische tandenborstel die mij altijd uitstekend voldoet.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gruttepier01 17-07-2018

Super goede tandenborstel

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Na jaren een oral-B te hebben gebruikt, waren we nu tie aan wat anders.
De eerste keer dacht ik even dat dit de miskoop van het jaar zou worden, maar na de tweede keer poetsen was ik om.
De tanden borstel maakt veel minder geluid, en de tanden voelen schoner aan.
De battery gaat ook veel langer mee.
Het enige nadeel vind ik dat de borstels hartstikke duur zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Priscil 12-07-2018

Geweldig

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Geweldige tandenborstel met een batterij waar ik 3 weken mee gedaan heb. Het was even wennen poetsen op deze manier maar heb een heel fris en schoon gevoel na het poetsen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Content 12-07-2018

Zoveel aangenamer

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Deze Tandenborstel gekocht als vervanging van onze oude Electrische tandenborstels
Maar dit is veel prettiger en schoner makkelijk te hanteren .
Went supersnel
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

EusdeBeus 21-06-2018

HX6232/02 lijkt goed.

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Helpt enorm bij het poetsen. Na 1 maand ermee gepoetst te hebben was de de mondhygiëniste niet erg onder de indruk, maar ik moet zeggen dat ik er pas 1 maand mee aan de gang was en het tandplakleed was aan aangericht. Haar advies was om airfloss-opzetstukken erbij te gebruiken. Ben benieuwd over 4 maanden.
Het feit dat ik dit product niet aanbeveel heeft niets met het product te maken maar dit komt omdat ik wel, indien gevraagd, mijn ervaring meedeel, maar nooit iets aanbeveel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Philipsfan109 26-05-2018

goede tandenborstel

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over deze aankoop.Heb voorheen een oral B gehad.maar daar was de batterij duur van veel te kort.Deze gaat gemakkelijk 2 weken mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jpp77 21-04-2018

Prima produkt

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Het was even wennen,en duurde wel even voor beide tandenborstels volledig opgeladen waren.maar toen dat eenmaal zover was ......wat een genot dit apparaat.
Vrijwel geluidloos en een mooi design.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Biankaatjuh 20-04-2018

Goed

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, alleen jammer dat je er meteen nieuwe opzetborstels bij moet kopen, omdat er kinderopzetborstels bij zitten
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HILVE 06-04-2018

Geweldig als je last hebt van tandsteen

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Ik heb heel veel last van tandsteen en de Sonicare plaque control verwijdert tandsteen efficiënter dan alle andere tandenborstels die ik heb gehad. Het is even wennen aan de trillingen en het geluid, maar na enkele dagen ben je het gewoon. Het geluidssignaal voor 2 minuten poetsen is erg handig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jantsje39 10-03-2018

Superschoon gevoel

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

10,0
Via mijn Kerstpakket een Sonicare tandenborstel aangeschaft. Wat een verademing! Eerst wel even wennen aan het mondgevoel maar wat poetst dit de tanden schoon! Niet te vergelijken met andere elektrische tandenborstels! Ik ben om en wil nooit neer anders!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Illevar 06-03-2018

Gladde wittere tanden

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Voor het eerst een elektrische tandenborstel van Philips. Sonicare, andere poetsbeweging dan ik gewend was. Meer een hele snelle trilling dan dat ik een borstelbeweging bemerk.
Tanden veel gladder, schoner en witter.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ladylen 18-05-2016

Produit très aisé d'utilisation

Geschreven voor: Philips Sonicare 2 Series plaque control HX6232

Algemene score

8,0
Je suis assez satisfaite de ma brosse à dents bien que je pense qu'il en existe des plus performantes mais franchement je ne m'y suis pas retrouvée dans toute la gamme Philips.
Je me suis donc contentée d'acheter à peu près la même que ma précédente
Celle-ci toutefois est très simple d'utilisation.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews