Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Best Reviewed dec 2018 Philips Sonicare HealthyWhite HX6762
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare HealthyWhite HX6762 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja912 30-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne tandenborstel, ben overgestapt naar Philips dus even wennen was het wel. Na paar dagen al prima in gebruik, ook timer is superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dribbel80 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prettige borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

9,0
ik vind het een erg prettige borstelkop. Ik was een ronde gewend, maar heb het idee dat een langwerpige beter poetst. Verder houd hij prettig vast en vind ik 2 borstels met 1 lader geweldig (niet veel ruimte in de badkamer)

Pluspunten

  • langwerpige borstelkop
  • 2 borstels met 1 lader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AcesHigh 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie schone, glade tanden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

8,0
Met de Philips Sonicare HealthyWhite voelen mijn tanden heel schoon aan na het tanden poetsen. Ook zijn mijn tanden iets witter na een paar weken gebruik. Het is zeer fijn dat er geen restjes in de borstel blijven zitten, de borstel is volledig gesloten dus er kan ook niets in de binnenkant komen dus betere hygiëne in tegenstelling tot Oral B bijvoorbeeld. Ik moet alleen wel erg wennen aan de tijd die je hebt, 2 minuten zijn opgedeeld in vier keer 30 seconden tussen elke 30 seconden trilt de borstel kort. Het liefst poets ik gewoon zolang ik zelf wil. Meestal poets ik toch nog even extra nadat de borstel zichzelf uitschakelt na de 2 minuten. De body ligt mij niet lekker in de hand, het oppervlak is te glad en te slank. Maar ben wel tevreden met het product want het gaat erom dat de tanden schoon zijn.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Makkelijk schoonmaken
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Glad oppervlak
  • Te slank

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rubennn1 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

9,0
Deze Philips elektrische tandenborstel doet wat hij moet doen, tandenpoetsen. De borstel poetst fijn en maakt voor mijn gevoel beter schoon dan mijn vorige elektrische tandenborstel. Standaard staat de borstel 2 minuten aan en gaat daarna automatisch uit, deze 2 minuten zijn opgedeeld in vier keer 30 seconden tussen elke 30 seconden trilt de borstel kort. Dit is een handige functie zodat elk deel van je gebit evenveel aandacht krijgt. Daarnaast is nog een white functie, dit is gewoon tandenpoetsen alleen dan 30 seconden extra zodat je de voortanden extra kan poetsen. Op zich een handige functie, maar dan zou elke tandenborstel een speciale white kunnen zijn als je maar langer poetst. De borstel voelt solide aan en is verder niet bijzonder qua uiterlijk. Schoonmaken gaat makkelijk en tot nu toe heb ik geen tandpasta resten die aan de borstel blijven kleven. De batterij duur is goed, de borstel gaat ongeveer anderhalf week mee zonder opladen. Al met al een hele complete borstel die doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Batterij duur
  • Solide

Minpunten

  • white functie niet bijzonder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samen12 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat en top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

9,0
De Philips Sonicare nu een tijdje in gebruik en wat me direct opviel is het super gladde geval resultaat. Prettige poets ervaring en lange batterijduur maken het een zeer prettig product te gebruiken. Nadeeltje: na twee minuten poetsen gaat die automatisch uit terwijl ik af en toe graag wat langer poets.

Pluspunten

  • Goed resultaat

Minpunten

  • Gaat automatisch uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 24-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tandenborstel die een perfect finish geven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

9,0
Fijne tandenborstels, makkelijk te verwisselende koppen en goede accuduur.

Ik poetste voorheen met een ander merk, maar dat is verleden tijd! Ik ben helemaal weg van deze en zijn functies! Hij geeft aan hoelang je moet poetsen, stopt vanzelf. Twee standen, 1 voor extra polish/whitening en de ander is normaal poetsen. Ook gaat de batterij lang mee, een echte aanrader! Veel plezier met die van jou!

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Verfijnde trilling
  • Polish functie
  • Makkelijk veranderbare borstels

Minpunten

  • Dopje van borstel zit soms iets te strak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irina 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele goede tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

10,0
Geweldige tandenborstel! In deze set zitten er 2 tandenborstels. Een roze en een blauwe. Perfect voor een gezin. Dit model heeft alle noodzakelijke functies: het reinigt en bleekt tanden perfect. Het heeft twee verwijderbare opzetborsteltjes en 2 werkingsmodi (reinigen en bleken). Er waren zorgen over het gevolg van de gevoelige tanden op sommige plekken, ik ben blij dat het schoonmaken geen ongemak wat dat betreft heeft opgeleverd. De borstelhaartjes op de opzetborsteltjes zijn middelhard, wat goed is voor de tandvlees. Na elk gebruik is er een gevoel van comfort en perfecte reinheid. De interdentale ruimte wordt ook perfect van voedsel schoongemaakt. Tanden worden goed gereinigd en de versheid wordt de hele dag behouden. De tanden zijn glad (zonder gedenkplaat) tot het volgende gebruik. Er is een lamp die de lading van de borstel aangeeft. Ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben door haar werk in termen van opladen, na de aankoop heb ik het maar een keer opgeladen (trouwens, ik gebruik het al meer dan 2 weken), dat wil zeggen, dat het tandenborstel lange tijd gebruikt kan worden zonder opladen. En, natuurlijk, is het belangrijk hoe comfortabel het handvat van de tandenborstel is, omdat het comfort bij het poetsen daarvan afhangt - en hier wordt het apparaat 100% compleet. Perfect voor een geschenk. Hele goede tandenborstel. Philips - zoals altijd bovenaan. Ik ben tevreden! Geen gebreken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MickyG 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste electrische tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

10,0
de Philips Sonicare HealthyWhite ligt prettig in de hand en door de opzetborstel kom je overal goed bij met poetsen (ook de moeilijkere plekjes). Erg prettig dat er twee poetsstanden zijn en tevens een timer zodat je weet hoe lang je poetst. De batterij gaat lang mee. Mijn gebit lijkt toch echt wat witter dankzij deze tandenborstel! Na het poetsen met deze topper krijg ik een heerlijk schoon en fris gevoel. Al met al een echte aanrader!

Pluspunten

  • Wittere tanden
  • Batterij gaat lang mee
  • Timer en 2 poetsstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TessaHans 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

10,0
Mijn partner en ik gebruiken de Philips Sonicare nu al een tijdje en zijn super tevreden. Door de langwerpige borstelkop, kom je veel beter bij alle tanden en kiezen. Ook hebben we na elke poetsbeurt een super schoon gevoel. Het is erg prettig dat er een timer op zit, zodat je precies weet hoelang je moet poetsen. Daarnaast gaat de batterij super lang mee! Het is echt een super fijne tandenborstel en onze tanden zijn al zeker een tintje lichter!

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Rechte opzetborstel
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 12-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

Mooie en fijne tanden borstel, waar voor je geld

Geschreven voor: Philips Sonicare HealthyWhite HX6762

Algemene score

10,0
Hij is fijn in de hand. Poetst naar behoren en geen de poetst tijden aan wat erg fijn is.ook zit er een extra functie op waarbij deze extra grondig poetst voor extra witte tanden. Wat een fijne tandenborstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Voorden 03-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Stevig apparaat, ligt goed in de hand. Goede poetsresultaten. lekker gladde tanden.
Zo te zien is de batterijduur ook dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet0504 12-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mijn tanden voelen heel glad en schoon aan na het poetsen van m'n tanden! Al heel lang trouwe fan van philips in deze familie en deze elektrische tandenborstel voldoet weer aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silverjewel 11-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Na veel positieve ervaringen te hebben gelezen over de Philips Sonicare besloot ik deze ook aan te schaffen.
Heb last van gevoelig tandvlees en met een gewone tandenborstel poets je al snel te hard.

Ben tot nu toe erg tevreden! De 2 minuten poetstijd vliegen voorbij. Ook zijn mijn tanden al echt witter geworden en voelen gladder aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic0le88 04-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Deze Sonicare is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt 2 poetsprogramma's volgen en er wordt duidelijk aangegeven wanneer je van kant moet wisselen. Tanden zijn zichtbaar schoner, kreeg zelfs compliment van mondhygiëniste!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris88 04-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Ik heb deze Sonicare gisteren gekocht en ben heel tevreden. Hiervoor had ik ook al een Sonicare Healthy White en die beviel ook heel goed, vandaar dat ik er weer zo een wilde hebben. De vorige heb ik ruim 3 jaar dagelijks gebruikt. Helaas ging hiervan de as stuk.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

P.Nikkels 04-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Beste,

zoals alle producten van Philips deze zijn goed en kwaliteit voldoet aan mijn eisen.
Heb al een Sonicare en deze is zijn gewoon goed en super in gebruik.
Ik wil niets anders als Sonicare. Stralend witte tanden en een heerlijk fijn gevoel van frisheid in je mond. Tanden heerlijk glad en stralend.

Mvg.
Cindy

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy te Den Haag 04-01-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Ik poets al vrij lang met de Philps Sonicare Healthy White. Deze poetst echt super waardoor je tanden veel schoner aanvoelen dan met een gewone tandenborstel. Mijn tandarts heeft me deze tandenborstel geadviseerd om langer plezier te hebben van mijn gebit. Echter ik heb nu al een keer meegemaakt dat de Sonicare Healthy White binnen de garantie periode kapot ging. Philips heeft een goed geregelde garantie zodat ik een nieuwe heb ontvangen maar dat vind ik toch jammer. Ondanks alles blijf ik bij deze tandenborstel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flipper66 02-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig apparaat dat precies doet wat het beloofd eenvoudige bediening en degelijk design. De batterij gaat lekker lang mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lu INNL 30-12-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
This is the second time I buy this model, it's a very reliable model and love the design, I had a green one, and now see pink available, would like to renew my toothbrush. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus_G 30-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Bevalt goed, doet wat het doen moet, je tanden schoon maken. Simpel in gebruik en schoonmaken is eenvoudig. Dit wel regelmatig doen, vuil hoopt zicht makkelijk op tussen de houden en borstelkop.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews