Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10 - Reviews

8,7 Lees 43 reviews
Best Reviewed jul 2014 Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10
Best Reviewed juli 2014
Laagste prijzen
Specificaties
Poetsstand
standaard/clean, grondige reiniging, gum care, whitening
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenny 08-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden over dit product. Voorheen met oral-B tandenborstel gepoetst maar ik vind deze vele malen beter
Tanden zijn schoon en glanzen alsof je net van de tandarts komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Em 18-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Zeer tevreden met het resultaat.Sommige plekken wat moeilijker te bereiken, soms spettert de slijm. Kwestie van wennen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
pietje puk232 10-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
prima ding en vooral de drukgevoeligheid is fijn. Ik poetste voorheen altijd te hard. Geen tandvlees meer over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
RonnyenHenk 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
De oudere versie al vele jaren in gebruik, helaas gaat het instellen van de poetsmethode haperen.
Mijn tandarts is al vele jaren erg tevreden over het gebruik van de Sonicare samen met Oral B pro expert complete tandpasta.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Jean-Ph 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dit is inmiddels de derde Sonicare die ik koop. Geweldig apparaat! Poetst heerlijk schoon en fris. De accu gaat lang mee en de verschillende standen zijn erg fijn.
Gebruiksgemak op 7 gezet omdat ik de bedieningstoetsen een beetje klein vind en niet zo goed kan aflezen. Dit is in t begin even wennen maar na enkele keren weet je precies welke stand je wilt en doe je het waarschijnlijk automatisch goed. Kortom weer een geweldig apparaat van Philips. Heb vroeger ook ooit Braun gehad die kan er totaal niet aan tippen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Riekje2004 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Na aanbeveling van de tandarts deze aangeschaft.
De eerste indruk is zeer goed en degelijk.
Poetst fijn en hoop er veel plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Luffy 04-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De vormgeving van deze elektrische tandenborstel is cool. Verder heeft deze een goeie prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Dannyvt33 08-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
mooie prima borstels. gemakkelijk te reiningen en pretig in het gebruik. Prima tandenborstel voor een prima prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Karen_DH 08-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een licht in de hand liggende tandenborstel. De verschillende standen zijn prettig in het gebruik. Ik hoefde niet te wennen aan de sonische manier van poetsen en de trilling van de tandenborstel. Het gevoel is prettig, mijn tanden voelen schoon aan. De oplader en UV reiniger voor de borstelkop nemen niet veel ruimte in op de wastafel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Jaapiejo 30-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
net binnengekomen met de post en dus in bezit, oogt degelijk en lijkt een fijne tandenborstel. Aangeraden door mondhygienist

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
j.Korthals 18-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het gebruik is heel makkelijk en simpel te doen.
Ook het poets effect is gewoon goed.
Het geeft een gepolijst effect aan de tanden.

Review criteria:

Goed
Goed
Linda1380 07-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Goede tandenborstel alleen helaas korte levensduur. Bij ons doet hij het niet langer dan een jaar. Wij zijn nu met het derde exemplaar begonnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Bartmans1966 07-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het apparaat voelt niet zo degelijk aan als de vorige. Ik mis de antislip. verder zit de intensiteitsregeling op een plek waar je die onbedoeld in kan drukken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
DinkyToyDave 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De philips tandeborstels tillen tandenpoetsen naar een totaal nieuw niveau. Ik maak vaak de vergelijking dat de handtandenborstel een sopje is, mijn simpele OralB een tuinslang maar dit toch echt een krachtige hogedrukspuit. Het is zeker even wennen al die trillingen maar het voelt daarna zo goed schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Chief justice 03-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prettig instrument. Erg gebruikksvriendelijk., mede door de reisoptie. Staat fraai in de badkamer. Tandarts fris gevoel

Review criteria:

Goed
Goed
Zwanieta 02-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de Philips Sonicare. Verschil duidelijk merkzame verbetering met vorige elektrische tandenborstel. Meerdere keuzemogelijkheden en automatische poetstijd is erg praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Bouleau 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
In het begin even wennen aan het gevoel. De verschillende functies zijn gemakkelijk te gebruiken. Het gebit voelt inderdaad de hele dag glad en schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Kris95 30-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb het sinds vorige week uitgetest en deze sonicare tandenborstel werkt tot nu toe uitstekend! Handgrip is fijn.
Het poetst comfortabel door de sonische poets technologie.
Maar een klein minpuntje is dat de tandenborstel het teveel geluid geeft wanneer je op het hardste stand zet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Mart Adams 17-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Tandenborstel is gemakkelijk in gebruik en werkt perfect. Opladen gaat snel en houd lekker lang. Aanrader dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
A.E. Meijer 16-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik ervaar de Philips-Sonicare als gebruiksvriendelijk en degelijk. Ook de gebruiksaanwijzing is helder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Toon meer reviews