Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

8,7 Lees 43 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jenny 08-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden over dit product. Voorheen met oral-B tandenborstel gepoetst maar ik vind deze vele malen beter
Tanden zijn schoon en glanzen alsof je net van de tandarts komt
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 18-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Zeer tevreden met het resultaat.Sommige plekken wat moeilijker te bereiken, soms spettert de slijm. Kwestie van wennen.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pietje puk232 10-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
prima ding en vooral de drukgevoeligheid is fijn. Ik poetste voorheen altijd te hard. Geen tandvlees meer over
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonnyenHenk 02-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
De oudere versie al vele jaren in gebruik, helaas gaat het instellen van de poetsmethode haperen.
Mijn tandarts is al vele jaren erg tevreden over het gebruik van de Sonicare samen met Oral B pro expert complete tandpasta.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jean-Ph 23-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dit is inmiddels de derde Sonicare die ik koop. Geweldig apparaat! Poetst heerlijk schoon en fris. De accu gaat lang mee en de verschillende standen zijn erg fijn.
Gebruiksgemak op 7 gezet omdat ik de bedieningstoetsen een beetje klein vind en niet zo goed kan aflezen. Dit is in t begin even wennen maar na enkele keren weet je precies welke stand je wilt en doe je het waarschijnlijk automatisch goed. Kortom weer een geweldig apparaat van Philips. Heb vroeger ook ooit Braun gehad die kan er totaal niet aan tippen.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Riekje2004 22-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Na aanbeveling van de tandarts deze aangeschaft.
De eerste indruk is zeer goed en degelijk.
Poetst fijn en hoop er veel plezier van te hebben.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Luffy 04-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De vormgeving van deze elektrische tandenborstel is cool. Verder heeft deze een goeie prijs-kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dannyvt33 08-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
mooie prima borstels. gemakkelijk te reiningen en pretig in het gebruik. Prima tandenborstel voor een prima prijs!
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Karen_DH 08-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een licht in de hand liggende tandenborstel. De verschillende standen zijn prettig in het gebruik. Ik hoefde niet te wennen aan de sonische manier van poetsen en de trilling van de tandenborstel. Het gevoel is prettig, mijn tanden voelen schoon aan. De oplader en UV reiniger voor de borstelkop nemen niet veel ruimte in op de wastafel.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapiejo 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
net binnengekomen met de post en dus in bezit, oogt degelijk en lijkt een fijne tandenborstel. Aangeraden door mondhygienist
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.Korthals 18-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het gebruik is heel makkelijk en simpel te doen.
Ook het poets effect is gewoon goed.
Het geeft een gepolijst effect aan de tanden.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda1380 07-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Goede tandenborstel alleen helaas korte levensduur. Bij ons doet hij het niet langer dan een jaar. Wij zijn nu met het derde exemplaar begonnen.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bartmans1966 07-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het apparaat voelt niet zo degelijk aan als de vorige. Ik mis de antislip. verder zit de intensiteitsregeling op een plek waar je die onbedoeld in kan drukken.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

DinkyToyDave 05-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De philips tandeborstels tillen tandenpoetsen naar een totaal nieuw niveau. Ik maak vaak de vergelijking dat de handtandenborstel een sopje is, mijn simpele OralB een tuinslang maar dit toch echt een krachtige hogedrukspuit. Het is zeker even wennen al die trillingen maar het voelt daarna zo goed schoon!
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Chief justice 03-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prettig instrument. Erg gebruikksvriendelijk., mede door de reisoptie. Staat fraai in de badkamer. Tandarts fris gevoel
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zwanieta 02-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de Philips Sonicare. Verschil duidelijk merkzame verbetering met vorige elektrische tandenborstel. Meerdere keuzemogelijkheden en automatische poetstijd is erg praktisch
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouleau 31-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
In het begin even wennen aan het gevoel. De verschillende functies zijn gemakkelijk te gebruiken. Het gebit voelt inderdaad de hele dag glad en schoon!
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Kris95 30-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb het sinds vorige week uitgetest en deze sonicare tandenborstel werkt tot nu toe uitstekend! Handgrip is fijn.
Het poetst comfortabel door de sonische poets technologie.
Maar een klein minpuntje is dat de tandenborstel het teveel geluid geeft wanneer je op het hardste stand zet.
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mart Adams 17-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Tandenborstel is gemakkelijk in gebruik en werkt perfect. Opladen gaat snel en houd lekker lang. Aanrader dus
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.E. Meijer 16-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik ervaar de Philips-Sonicare als gebruiksvriendelijk en degelijk. Ook de gebruiksaanwijzing is helder
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum PHILIPS HX9172/10

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews