Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Specificaties
Megapixel
20,3 megapixel
Optische zoom
30 x optische zoom
HD type
4K Ultra HD
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martien O 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Panasonic Lumix DC-TZ95 compacte camera met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

9,0
Gekocht als vervanging van mijn Panasonic Lumix TZ40; deze camera heb ik gekocht om tijdens reizen snel een fototoestel uit mijn jas/broekzak te kunnen halen die meer mogelijkheden heeft dan mijn smartphone camera. De camera werkt snel, zowel foto als film kwaliteit zijn prima (4K is mogelijk), het toestel heeft een stevige behuizing en een duidelijke menu structuur. Dank zij de zoeker en het kantelbare scherm is ook tijdens hele zonnige omstandigheden goed te bepalen waar de camera op gericht is.

Pluspunten

  • compact
  • prima zoom functie (24-720mm)
  • 4K foto's en film
  • handige zoom assist, snel uitzoomen en weer terug

Minpunten

  • geen GPS functie
  • afdekklepje connectors zijkant oogt kwetsbaar
  • meegeleverde handleiding erg beknopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo C 12-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide camera met groot zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

8,0
Compacte camera, die in de jaszak past.
Stevige behuizing, je hebt ook wat in de hand.
Ruime instelmogelijkheden.
Fantastisch kantelbaar scherm, ideaal voor laag camerastandpunt.
Goede digitale zoeker.
Ruim zoombereik.

Pluspunten

  • snelle scherpstelling
  • zoombereik tot 30x

Minpunten

  • handleiding summier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lumix DC-TZ95

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zilver

Algemene score

8,0
Mooi toestel. Net aangeschaft vanwege compact formaat en groot zoom bereik. Mede vanwege goede eerdere ervaringen met Lumix toestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Wit 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact met zeer veel mgelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

9,0
Compact toestel dat goed in de hand ligt.
Heel veel mogelijkheden. Vergt wel enige studie.
Foto's zijn prima van kwaliteit.
Geweldige zoomfunctie.

Pluspunten

  • Zoom
  • Formaat
  • Veel functies.

Minpunten

  • Vergt wat studie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

P Kramer 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supercompact met erg veel zoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

8,0
Mooie compacte camera, die gelukkig niet ‘te’ klein is, met mijn grote handen. Veel zoom met goede beeldstabilisatie. Maximaal ingezoomd is een statiefje wel aan te bevelen. Ik gebruik hier een gorilla-pod voor. Veel mogelijkheden en erg snelle autofocus. Prima om bij mij te hebben als ik het bos in ga of op vakantie.

Pluspunten

  • Zoom
  • Accuduur

Minpunten

  • Display stevigheid
  • Connectie smartphone

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ina B. 05-12-2019
  • Product gekocht

Camera met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

9,0
Heb het toestel nu 1 week, kwaliteit van de foto's echt geweldig. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden die ik nog lang niet allemaal heb geprobeerd. Maar wat ik tot nu toe heb gezien aan resultaten, daar was ik zeer tevreden over. Het overzetten van de foto's naar de smartphone is super makkelijk.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • kwaliteit van de foto's

Minpunten

  • geen apart laadapparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hugo MJ_M 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer vele mogelijkheden voor een compact toestel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

8,0
Panasonic Lumix DC-TZ95. Alle mogelijkheden ontdekken vergt nogal wat studie, maar alles op automaat (P) gaat vlot. Zeer vele mogelijkheden voor een compact toestel. Waarbij o.a. een 0.3 megapixel MOS-sensor/ 30x optische zoom (24-710mm). 4K videofunctie in 30fps en 4K Photo 30fps. Kantelbaar touchscreen 3" 180 graden. RAW-formaat foto’s mogelijk. Wel te beperkte handleiding aanwezig bij leveringspakket. Zeer uitgebreid handleiding (312blz.) van internet te downloaden. Bemerking: wifi en bluetooth zijn erg lastig in te stellen. Algemene conclusie: camera met prima resultaten

Pluspunten

  • Kantelbaar touchscreen
  • RAW-formaat foto’s mogelijk
  • 30x optische zoom (24-710mm)

Minpunten

  • Beknopte handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jesse 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

8,0
Dit toestel gekocht als “broekzak “ toestel.
Ook vanwege de vele mogelijkheden.
RAW opslag, panorama functie , zoom , 4K foto en film functie.
Pas 3 dagen in bezit.
De eerste indruk is goed.
Een uitgebreid review volgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HalmRi 14-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Panasonic TZ95

Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zilver

Algemene score

8,0
Complete camera met heel veel, misschien wel te veel, mogelijkheden en een mooi zoombereik! Mooie aanvulling voor als je een keer niet volledige DSLR uitrusting wil meenemen.

Pluspunten

  • stevige camera
  • zoombereik (30x optisch)
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Kennis menustructuur is vereist
  • Te veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, groot zoombereik en goede zoeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

9,0
Toestel heeft erg veel mogelijkheden, maar vergt wel studie om dat allemaal te gebruiken. Zoomlens is prima, natuurlijk niet erg lichtsterk. Mogelijkheid geotagging via app op de telefoon is wat omslachtig en kost veel telefoonbatterij - maar het werkt. Goede zoeker met ruim oogcorrectiebereik.

Pluspunten

  • Jaszakformaat
  • Superzoom
  • Zoeker
  • Geotagging (via telefoon)
  • Filmen

Minpunten

  • Geen aparte oplader
  • Lichtsterkte lens
  • Aan/uit knop indrukken bij uit de hoes halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

pheihs 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Awesome fototoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zwart

Algemene score

10,0
Een paar dagen terug dit toestel gekocht bij Foto de Vakman. Het toestel was volgende dag geleverd.
Aangeschaft omdat ik mijn oud toestel, Panasonic dcm-tz40, hiermee heb vervangen. Het toestel maakt een robuuste indruk, heeft een geweldige zoom,30x, en heeft weer een gps functie. tot nu toe volop tevreden.

Pluspunten

  • gps
  • zoom
  • snelheid
  • autofocus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Xtof Photo 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale compact voor op reis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ95 zilver

Algemene score

9,0
De nieuwste Panasonic TZ. Fantastische kwaliteit, goeie breedhoek voor landschappen, super zoom voor dieren. Klein en compact. Bevat heel wat technische snufjes en super gebruiksvriendelijk / automatisch zodat je foto's maakt zonder dat het toestel al je aandacht vraagt. Alles manueel kan uiteraard ook. Minpuntjes : geen GPS (wel na connectie met je smartphone), ligt ook niet super goed in de hand, het zwaartepunt is wat hoog. Anders niks dan lof.

Pluspunten

  • Breedhoek en super zoom 30 x
  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke automatische point en shoot ondersteuning
  • Te bedienen met je smartphone

Minpunten

  • Geen GPS (wel via smartphone)
  • Ligt niet erg goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer