Casio Exilim Zoom EX-Z60 rood

Specificaties
Megapixel
6 megapixel
Optische zoom
3 x optische zoom
Kleur(en)
rood
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Casio Exilim Zoom EX-Z60 rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

teppe2300 07-08-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Zéér goede camera, zeer snel en praktisch en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Foto-kwaliteit best wel goed. Alleen filmmodus is niet zo goed wanneer je inzoomt. Goede en mooie vormgeving.
Bijgeleverde software is beetje veroudert maar je hebt deze infeite toch niet nodig. Let wel op !! wanneer je dan toch met deze software gaat werken moet je er wel rekening mee houden dat als je een foto op je pc wilt dat dan de foto ook weg is van de camera. Daarom zou je gewoon beter via verkenneer de foto's kopieren naar een map en zo heb je de foto op de pc en op de camera, zo kan je nog steeds de foto's aan iedereen tonen en heb je ze al op de pc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Lion 13-05-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden over deze camara. Ik ging eigenlijk voor de EX-Z75 met 7,2 megapixel maar vind 6 megapixles eigenlijk al genoeg. Deze was in de aanbieding en koos daarom voor deze. Zoals iemand anders ook al zei moet je niet te snel oordelen en op je gemak kijken naar de verschillende instellingen en mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ard-Jan Trouwborst 24-04-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
vandaag camera gehaald wegens speciale aanbieding. had me niet veel aangetrokken van de negatieve beoordelingen over deze camera als het gaat om de fotokwaliteit. net een lading foto's gemaakt en vergeleken met de foto's van dezelfde objecten door een Samsung S600. verdrietig hoe slecht de kleuren en scherpte van casio zijn. moet beter kunnen!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fotograver 04-04-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Simpel, mooi ! snel !! klein !!! goede fotos, zeer goed in het donker, kortom de ideale camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naaam22 04-01-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super fijne camera met groot lcd scherm
Maakt mooie foto's en de steadyshot is super je kan bewegen wat je wil of je
object beweegt dit alles maakt niets uit voor de scherpte van de foto dus geen
strepen meer van het bewegen.
Het ziet er ook degelijk uit zo'n metaal uiterlijk.
Kortom een prima camera voor een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss sarah 11-11-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen heb ik deze geweldige camera! Ik begrijp ook niet wat
mensen doen waardoor het beeld niet scherp is! Je moet gewoon de goede
instelling kiezen! En dat is echt niet moeilijk! Ik ben er super blij mee! Bij
de filmpjes zit gewoon geluid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian-85 25-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Vandaag deze camera gekocht en hij bevalt echt super. De voorgeprogrammeerde
functies zijn ideaal. Je kan voor elke gelegenheid een van de 30 presets
kiezen. Sluitertijd is enorm snel en de foto's haarscherp.
Wat mensen doen die zeggen dat hij niet scherp is weet ik niet. Het is een
basis camera, maar tjok-vol met gadgets en presets. Prachtig design en lekker
handzaam voor in de binnenzak.

Waarom zou je uberhaubt de software installeren?? Je plugt 'm in je pc en
windows XP opent de geheugenkaart direct.

prijs/ kwaliteit is meer dan uitmuntend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan B. 24-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,6
Ik ging in eerste instantie voor de Canon Ixus 60 naar de winkel. Aldaar werd
mij geadviseerd deze Casio te kopen, die had een sterkere batterij en een
beeldstabilisator. Bovendien was hij iets platter. Dus ik het advies van de
verkoper ter harte genomen en met deze Casio naar huis gegaan. Helaas vielen de
foto's erg tegen, vooral in het donker. Veel ruis en veel onscherp, ondanks de
beeldstabilisator. Bovendien vond ik de uploadsoftware erg omslachtig, je kreeg
je foto's te zien in een internetbrowser! Verder lag de camera niet lekker in
de hand. Doordat hij zo smal is en wat rond afloopt, kun je hem niet stevig
vasthouden. Kortom, ik was er totaal niet blij mee en had spijt dat ik niet
gewoon de Ixus had gekocht. Daarop is mijn man ermee teruggegaan en heeft het
verhaal eerlijk verteld. Ze deden totaal niet moeilijk en hij kreeg alsnog de
Canon Ixus 60 mee!! Ik ben zo blij!! Wat een mooi cameraatje en wat een
prachtige heldere foto's, OOK in het donker! Wat een verschil zeg! De Canon is
weliswaar is dikker, maar wel weer kleiner dan de Casio en door de platte
bovenkant houd je hem gewoon wat steviger vast. Dus tja, ik kan niet anders dan
een slecht advies geven over de Casio, zeker niet als je hem vergelijkt met de
Canon Ixus.

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

squertes 31-07-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,6
Ik ga de camera morge terug brengen omdat als ik overdag foto's maak en er
zonlicht in het spel komt hij een roze gloed overheen gooit dus ik ga hem
ruilen voor een andere camera. Jammer.

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Sun80 18-05-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooi design (ik heb de oranjerode). Circa een derde van de foto's zijn onscherp
ondanks de aanwezigheid van een beeldstabilisator, wat ik erg jammer vind.
Daarentegen zijn de filmpjes hartstikke scherp en goed van kwaliteit. (wel hoor
je het indrukken van de zoomknopjes tijdens het filmen bij stilte op de
ahtergrond)
Binnenkort ga ik een maand op vakantie en overweeg een ander toestel te
lenen/mee te nemen, ipv de Exilim Zoom. Dit omdat ik graag scherpe foto's wil.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer