Siemens LC87KHM60 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Siemens LC87KHM60
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Afzuigcapaciteit
680 m³/h
Aansluitwaarde
263 watt
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ad_te_L 05-09-2017

Handige afzuigkap voor langere mensen

Algemene score

8,0
Positieve punten:
- Zuigt goed af
- Design is handig voor langere mensen (je stoot je hoofd minder snel)
- Mooi afgewerkt

Verbeterpunten
- Maakt relatief veel lawaai in default stand
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Vera 26-07-2017 Product paar weken in bezit

Goede afzuiging en prachtig design

Algemene score

10,0
Een aanwinst voor mijn keuken! Gebruikersvriendelijk en een prachtig design. Absoluut geen etensluchtjes in huis door een perfecte afzuiging.

Pluspunten

  • Perfecte afzuiging
  • Gebruikersvriendelijk
  • Prachtig design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 24-07-2017 Product paar maanden in bezit

supermooie afzuigkap

Algemene score

9,0
goede zuigkracht, heeft een boost functie waardoor je bijvoorbeeld een frituurpan eronder kan zetten, erg makkelijk als je lang bent door de schuine kant waardoor je je hoofd niet stoot, mooi design

Pluspunten

  • design
  • boost
  • prima voor lange mensen
  • zuigt goed af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tristan90 09-07-2017

Gewoonweg mega gaaf!

Algemene score

10,0
Vanaf begin af aan dit design gewild en nog elke dag enthousiast als ik hem aan doe. Het lijkt een beetje science-fiction qua design. Enorme zuigkracht, al met al: hij maakt me keuken af.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Malden 02-07-2017 Product paar weken in bezit

Super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over dit apparaat. Het werkt goed. Acceptabel geluid bij lage standen
Eye catcher, makkelijk schoon te houden.
Wij hebben dit apparaat nu een maand in gebruik en zijn tot op heden tevreden!

Pluspunten

  • Acceptabel geluid
  • Prima zuigkracht
  • Makkelijk schoon te houden
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel1985 21-05-2017

Heel mooi design

Algemene score

8,0
Vooral het design van deze afzuigkap spreekt me erg aan. Staat echt heel mooi in onze nieuwe keuken. Daarnaast is de capaciteit zover ik tot dusver kan zeggen dik in orde. Zoals elke afzuigkap maakt ook deze redelijk veel lawaai op de hogere standen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

bremerdijk 30-03-2017

Moderne afzuigkap

Algemene score

10,0
Zeer strakke moderne afzuigkap, die zeker niet misstaat in een moderne keuken.
Maakt niet al te veel herrie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer