Siemens LF959RB51 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
780 m³/h
Aansluitwaarde
279 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred K 23-10-2017

Mooi vormgegeven plafond afzuigunit

Algemene score

6,0
Apparaat nog maar kort in bezit.
Unit heeft een mooie vormgeving en zuigt goed, maar wel enigszins lawaaierig, af.
Afzuigunit hangt in ons geval op zo een 1.10 m boven de kookplaat.

Goede verlichting op de kookplaat middels de 4 led spots, die helaas niet dimbaar zijn. Voor gebruik tijdens het koken uitstekend maar deze aan laten staan als je klaar bent geeft een wat ongezellig licht.

Afstandsbediening bij deze unit is leuk en zeker nodig als je wat klein bent.

De afzuigunit doet wat hij moet doen maar achteraf zou ik me wat beter hebben moeten inlezen en een unit met stillere motor en dimbare spotjes gekocht hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

J.H. Boekestijn 04-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Idiaal zonder afvoerkanaal. wij hebben hem met een plasmade airfilter recirculatieluchtfilter.
mooi ontwerp en veel licht

Pluspunten

  • geen afvoerkanaal nodig
  • mooi ontwerp tegen het plafond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma60 04-09-2017

Mooi design

Algemene score

8,0
Onlangs een nieuw huis met nieuwe keuken en daarin alle apparatuur van Siemens aangeschaft. Mooi geheel, mooi design en makkelijk in gebruik. Ideaal met de afstandsbediening, filters kunnen zo in de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Dorschman 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede, en degelijke afzuiging

Algemene score

9,0
Het is mooi afgewerkt in het plafond, functioneerd uitstekend. Geen luchtjes tijdens koken en daarna. Makkelijk te onderhouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 19-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi uiterlijk, goede afzuiging

Algemene score

9,0
Mooi weg te werken in plafond/koof, genoeg zuigkracht ondanks hoogte. Onopvallend maar mooi aanwezig.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • onopvallend

Minpunten

  • bevestigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertruud 16-02-2017
  • Product paar weken in bezit

zij-afzuiging perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De plafond unit is niet alleen erg fraai, maar doet vooral wat ie moet doen: heel goed afzuigen. De zij-afzuiging zorgt ervoor dat alle geurtjes, stoom en rook direct weg zijn. De afzuigkap is eenvoudig te bedienen op het apparaat zelf, maar kan ook met een afstandsbediening geregeld worden. Erg luxe misschien, maar voor mensen, die wat kleiner zijn zoals ik: erg handig. Het geluidsniveau varieert van redelijk stil tot best hoorbaar op de hoogste stand, maar daar zuigt ie dan ook prima voor.

Pluspunten

  • afzuiging prima
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 02-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Weinig geluid, zuigt goed af, plezierig licht

Algemene score

9,0
Deze geweldige plafondunit van Siemens is helemaal volgens verwachting. De unit is vrijwel geluidsloos tijdens het koken, heeft mooie vormgeving en plezierig en gemakkelijk in gebruik. Kortom een aanrader voor de echte siemens liefhebber!

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvire Wopereis 10-01-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie afzuig unit, strak design,met makkelijke bediening.

Algemene score

10,0
Deze afzuigunit zit geheel strak in het plafond weg gewerkt maar toch valt je oog er op door de mooie vormgeving. Met genoeg vermogen en eenvoudige bediening en heel belangrijk makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijke bediening
  • goed vermogen
  • goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjan 09-01-2017

Valt erg tegen.

Algemene score

4,0
Het apparaat maakt zeer veel geluid. Geen aanrader voor een open keuken.
De verlichting lijkt wel een bouwlamp, veel te fel wit licht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Tom Borsboom 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Afzuigsysteem met afstandsbediening, mooi design. Ideaal en geeft ruimte boven de kookplaat. Handig met afstandbediening.

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • geintergerered in plafond

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dvanlooy 13-12-2016

Luidruchtig

Algemene score

6,0
We koken nu gedurende een half jaar met deze dampkap en moeten zeggen dat ze wel zeer goed afzuigt maar enorm luidruchtig is. Ze is zodanig storend dat we de tv extra luid moeten zetten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Claudia 01-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi, strak en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie strakke en gemakkelijk te bedienen plafond wazemkap. Het past perfect in ons plafond. Je ziet hem amper en doet zijn werk uitstekend. De roosters zijn gemakkelijk te reinigen en eruit te halen. De afstandsbediening maakt het mogelijk dat je hem gemakkelijk aan en uit kunt doen enz. Daarnaast kunnen wij er ook zo bij, wanneer de afstandsbediening net niet binnen handbereik ligt.

Pluspunten

  • makkelijk
  • strak
  • afstandsbediening
  • roosters
  • verlichting

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FL 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

9,0
Zeer goed werkende plafondunit, makkelijk te bedienen via afstandsbediening. Zeer veel werkverlichting door middel van de 4 LED lampen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-08-2016
  • Product maand in bezit

Mooie afgewerkte en goedwerkende afzuigkap

Algemene score

8,0
De afzuigkap van Siemens werkt erg goed. Heel gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Het geluid valt me wel wat tegen. Ik had verwacht minder herrie te horen. Toch is dat het enige minpuntje wat er te melden is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melis 10-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De plafondunit ziet er heel strak uit en is heel praktisch in gebruik door de afstandsbediening. Hij werkt prima. Maakt wel redelijk veel kabaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anna 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heel mooi Design en heel praktisch in gebruik. De afstandsbediening is heel handig. De afzuiging stopt automatisch als er niet meer gekookt wordt, Dus ook heel zuinig. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 29-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke elegante plafondunit met heldere verlichting en perfecte afzuiging. Past goed in een verlaagd plafond ten behoeven van een kookeiland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor12 23-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wat een fijne plafondunit is dit! Mooi, strak, krachtige afzuiging. Op standje 4 is het wel wat lawaaiig. Handige afstandsbediening. De ledverlichting die er in zit is ietwat aan de felle kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer