Bosch DWB091E51 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
820 m³/h
Aansluitwaarde
269 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 03-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo'n goeie afzuiger gehad in mijn keuken. Bij normaal koken staat hij op stand 1 als ik ga bakken of braden dan zet ik hem op stand 2 dat is ruim voldoende. Verder is het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid goed, hij is makkelijk schoon te maken en pas perfect in mijn keuken. Ik heb eigenlijk niets meer te wensen

Pluspunten

  • goede sterke afzuiging op een lage stand
  • goede verlichting
  • makkelijk schoon te houden
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G-J 01-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed door éénvoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer goede afzuiger. simpele en duidelijke bediening. maakt niet te veel geluid bij het afzuigen. ook zijn de 3 panelen om te reinigen simpel te verwijderen.

Pluspunten

  • bediening
  • reinigen
  • afzuiging

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert 28-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De afzuigkap heeft een mooi en strak design. De motor is stil maar heeft een perfecte afzuiging.
De verlichting is echt wit en geeft een goede verlichting op de kookplaat.

Pluspunten

  • Strak design
  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Kuijpers 20-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Bosch afzuigkap randafzuiging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Stil. Goede afzuigkracht, ook met wokken. Krachtige ledverlichting die dimbaar is. Goed schoon te houden (ook het rvs!).

Pluspunten

  • Afzuigkracht
  • Stil
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Walbeek 18-10-2016

Strake vormgeving en goede prestaties

Algemene score

8,0
Door het gebruik van deze kap in compinatie met een plasma filter is de noodzaak om een deur open te zetten tijdens het koken verleden tijd. Geweldig !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Benh 09-03-2016

Fijn apparaat

Algemene score

10,0
De afzuigkap is krachtig en relatief stil. Wanneer het nodig is levert de "boost" wat je er van mag verwachten. In de 10 minuten naloop stand is de afzuigkap heel stil en zorgt er voor dat de laatste kookluchtjes verdwijnen. De LED verlichting is heel effectief en met de mogelijkheid om de verlichting te dimmen is deze ook geschikt als schemer verlichting in de keuken. Een meerwaarde zou bog kunnen zijn wanneer er warmere LED lampjes geplaatst kunnen worden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Rakkers7 25-09-2015

Mooi design

Algemene score

8,0
Randafzuiging, daardoor fraai uiterlijk.
Lekker stil en sterke afbuiging. Ook fijn dat het apparaat automatisch uitschakeld.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Maria5 24-09-2015

Super afzuiging

Algemene score

10,0
Hij laat geen geuren in de keuken achter. Je ruikt op de middelste stand zelfs al niets. Wel moet er een raam open terwijl de afzuigkap aan staat.
Ik ben er heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Huub Hornman 24-09-2015

Een dijk van een afzuigkap.

Algemene score

8,0
De afzuigkap functioneert met veel gemak. Verlichting uitstekend. Bedienings gemak zeer goed. Zich zeer mooi.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wimkookgraag 19-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het is een mooie afzuigkap met een slanke vormgeving. Het is makkelijk schoon te maken. De verlichting kun je dimmen en dat is voor de sfeer in de keuken en aangrenzende kamer heel plezierig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam0023 11-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
vanaf de 1e dag kon ik met gemak de afzuiging regelen.
Geen luchtjes in de keuken/kamer en het huis verder. Buiten rook de buurman wel van alles!
* De afzuigkap is vrij geruisloos op de 1e stand
* Prima afzuiging bij veel braden en bakken
* de "boost" werkt uitstekend.
* Gemakkelijk schoon te houden.
* Prettig licht ingebouwd op verschillende plaatsen
* als sfeerverlichting 's avonds in de keuken voldoende
Kortom, "een heerlijke afzuigkap van Bosch"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernstbeemsterboer 26-01-2014

prachtige design afzuigkap

Algemene score

10,0
De afzuigkap maakt toch wel lawaai. Daar doe je niets aan. Op stand 1 bij weinig dampende en geurende producten, werkt hij prima en dan is het geluid practisch niet te horen. Stand 2 hoeft ook niet de hele tijd aan. Hogere standen gebruik ik tot heden niet.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer