Bosch DWB098E50 - Reviews

Specificaties
Afzuigcapaciteit
890 m³/h
Aansluitwaarde
169 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jst71 06-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
strakke uitvoering, groot formaat, ruim over kookplaat. Moet ALLES afzuigen......
Ziet er gestroomlijnd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bhaveman 06-09-2017

Goede afzuigkap met prima design

Algemene score

8,0
Geluidniveau is goed, mooie verlichting, mooi design. Prima standen en zuigcapaciteit. Tsja, hij doet het gewoon goed. Het blijft een afzuigkap en mij een doorn in het oog qua design in de keuken maar goed, je moet iets
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Chris 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Superstille afzuigkap!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superafzuigkap met een geweldige afzuigkracht. Hij maakt zeer weinig geluid! Op de laagste stand moet je goed luisteren of hij wel aanstaat. Ik zou hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • mooi
  • stil
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afzuigkap 12-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie stille afzuigkap

Algemene score

8,0
Met een 120 diameter slang maakt de asfzuigkap weinig geluid. De dimfunctie van de verlichting is leuk en geeft voldoende licht op het kook gedeelte.
Filters zijn makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JanK 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,7
Voelt niet degelijk aan, vetfilters hangen er helemaal scheef en gammel in. Dit verwacht je niet van een Bosch apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Ger 27-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte wasemkap. Erg stil en doet zijn werk goed. Brede schouw zorgt ervoor dat ook de wasem van 5 pannen goed afgezogen wordt. Kap heeft om zijn werk goed te doen wel grote afzuigpijp nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fried 12-08-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
mooie strakke kap, tamelijk stil (dit is afhankelijk van je buis diameter en aantal bochten) en makkelijk te reinigen. over de duurzaamheid kan ik na een half jaar nog niets zeggen, maar ik verwacht weinig problemen.

led verlichting welke ook te dimmen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Hofste 17-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima afzuigkap weinig lawaai de led verlichting is dimbaar veel keuze in afzuigvermogen en op boost erg veel afzuigvermogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy Joor 09-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Het is een toppertje. Zuigt krachtig alle luchtjes direct af. Het geluid is niet storend. De vormgeving is helemaal naar mijn zin. Makkelijk in onderhoud. Als je een rvs schoonmaak/poetsmiddeltje gebruikt, blijft hij prachtig.
Kortom: een van mijn beste huishoudelijke aankopen van de afgelopen jaren. Ik ben er helemaal gelukkig mee.

PS: de duurzaamheid kan ik (nog) niet beoordelen, omdat ik hem pas 1 maand in gebruik heb. Maar de Fa. Bosch kennende zal dat zeker niet gaan tegen vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malphy 20-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Duurzaamheid nog niet te beoordelen aangezien pas in het bezit. Erg stil. Super zijn de extra intensief standen en de nalooptijd.

LED verlichting, welke dimbaar is, geeft goed licht.
Ook de melding dat de filters schoongemaakt moeten worden is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin72 26-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooie degeglijke afzuigkap met een moderne uitstraling. Gemakkelijk te bedienen. Ledverlichting is aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MaykelS 25-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke kap. Fijne led verlichting die de kookplaat zeer goed verlicht. Met zijn 92cm breed haalt hij alle luchtjes uit de keuken, zelfs tijdens het pannenkoeken bakken op de turbo stand stinkt het huis niet. Wat hij tevens zeer stil doet !

Perfecte aankoop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bami7 22-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
goede degelijke afzuigkap, met goede zuigkracht en diverse standen. Makkelijk schoon te houden roosters kunnen er makkelijk uit en zo schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer