Bosch DWB098E50 - Reviews

8,7 Lees 12 reviews
Specificaties
Afzuigcapaciteit
890 m³/h
Aansluitwaarde
169 watt
Kleuren
roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Superstille afzuigkap!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superafzuigkap met een geweldige afzuigkracht. Hij maakt zeer weinig geluid! Op de laagste stand moet je goed luisteren of hij wel aanstaat. Ik zou hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • mooi
  • stil
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
afzuigkap 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

mooie stille afzuigkap

Algemene score

8,0
Met een 120 diameter slang maakt de asfzuigkap weinig geluid. De dimfunctie van de verlichting is leuk en geeft voldoende licht op het kook gedeelte.
Filters zijn makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
JanK 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,7
Voelt niet degelijk aan, vetfilters hangen er helemaal scheef en gammel in. Dit verwacht je niet van een Bosch apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Ger 27-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi afgewerkte wasemkap. Erg stil en doet zijn werk goed. Brede schouw zorgt ervoor dat ook de wasem van 5 pannen goed afgezogen wordt. Kap heeft om zijn werk goed te doen wel grote afzuigpijp nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
fried 12-08-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
mooie strakke kap, tamelijk stil (dit is afhankelijk van je buis diameter en aantal bochten) en makkelijk te reinigen. over de duurzaamheid kan ik na een half jaar nog niets zeggen, maar ik verwacht weinig problemen.

led verlichting welke ook te dimmen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
E Hofste 17-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima afzuigkap weinig lawaai de led verlichting is dimbaar veel keuze in afzuigvermogen en op boost erg veel afzuigvermogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Trudy Joor 09-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Het is een toppertje. Zuigt krachtig alle luchtjes direct af. Het geluid is niet storend. De vormgeving is helemaal naar mijn zin. Makkelijk in onderhoud. Als je een rvs schoonmaak/poetsmiddeltje gebruikt, blijft hij prachtig.
Kortom: een van mijn beste huishoudelijke aankopen van de afgelopen jaren. Ik ben er helemaal gelukkig mee.

PS: de duurzaamheid kan ik (nog) niet beoordelen, omdat ik hem pas 1 maand in gebruik heb. Maar de Fa. Bosch kennende zal dat zeker niet gaan tegen vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Malphy 20-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Duurzaamheid nog niet te beoordelen aangezien pas in het bezit. Erg stil. Super zijn de extra intensief standen en de nalooptijd.

LED verlichting, welke dimbaar is, geeft goed licht.
Ook de melding dat de filters schoongemaakt moeten worden is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Lin72 26-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooie degeglijke afzuigkap met een moderne uitstraling. Gemakkelijk te bedienen. Ledverlichting is aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
MaykelS 25-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke kap. Fijne led verlichting die de kookplaat zeer goed verlicht. Met zijn 92cm breed haalt hij alle luchtjes uit de keuken, zelfs tijdens het pannenkoeken bakken op de turbo stand stinkt het huis niet. Wat hij tevens zeer stil doet !

Perfecte aankoop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bami7 22-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
goede degelijke afzuigkap, met goede zuigkracht en diverse standen. Makkelijk schoon te houden roosters kunnen er makkelijk uit en zo schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
jst71 06-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
strakke uitvoering, groot formaat, ruim over kookplaat. Moet ALLES afzuigen......
Ziet er gestroomlijnd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend