Sony PlayStation 4 Slim 500GB / zwart / FIFA 19

Vergelijkbare producten

Sony Playstation 5 825GB / zwart, wit

Sony Playstation 5 825GB / zwart, wit
6,3

Sony PlayStation 5 825GB / zwart, wit / Horizon: Forbidden West

Sony PlayStation 5 825GB / zwart, wit / Horizon: Forbidden West
6,3

NVIDIA Shield TV 16GB / zwart

NVIDIA Shield TV 16GB / zwart
10,0
Bekijk alle Consoles

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony PlayStation 4 Slim 500GB / zwart / FIFA 19 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mauritzio 11-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

PlayStation weer kapot

Algemene score

1,0
PlayStation 4 gekocht in december 2020. Deze is nu voor de 3e keer kapot. De laatste keer in een dag.
Ik raad iedereen aan hier nooit aan te beginnen, het is echt een slecht product.
De verkoper van mediamarkt geeft aan dat er erg veel problemen mee zijn en dat ze wel een service balie kunnen sluiten als PlayStation uit het assortiment wordt gehaald.

Minpunten

  • Geeft zwart beeld
  • Software loopt vast, kun je niks meer mee
  • Geen service van mediamarkt/PlayStation

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Luuk 03-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg leuk apparaat, zeker niet teveel betaald voor deze playstation 4 slim. Er zijn genoeg spellen voor deze console beschikbaar en de controllers/ accessoires zijn zeker niet te duur

Pluspunten

  • Niet duur voor wat je er voor krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels Brookhuis 08-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

PlayStation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de PlayStation 4 is een zeer snelle gameconsole.
Hij is makkelijk om mee te nemen en te gebruiken. Je heb een DualShock nodig om hem te gebruiken, het nadeel is dat als je een PlayStation 4 koopt dat je er soms maar 1 DualShock bij krijgt en als je er een bij wilt kopen kost het maar liefst rond de 40€.

Pluspunten

  • Makkelijk mee te nemen
  • Hij is zeer snel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Claude van Zomeren 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb wekenlang gezeurd bij mijn ouders. Maar elke keer wezen ze het af omdat het bij de grootste mediawinkels het veelste duur is.Zoals bij de Mediamarkt ze verklaarde me tot gek,totdat ik bij jullie kwam maar slecht €200.Ik ben hartstikke blij met jullie website Thanks NedGame

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk pas 07-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

sony slim 4

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een prima apperaat en super snelle en mooi de sony playstation 4 slim voor super snelle spelen van sony daar kan je mee voor de dag komen bij en met je vrienden .

Pluspunten

  • snel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faust 22-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Groot Scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig produkt, goede vormgeving, uitstekende hardware, makkelijk te bedienen, Sony heeft vind ik hiermee toch wel het beste ooit uitgebrachte console gefrabiceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Socrates 21-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Beste gameconsole toto nu toe

Algemene score

9,0
Fijne console met veel games, goede grafics en fijne controler. Veel multimedia toepassingen zoals youtube en bluerays afspelen.

Pluspunten

  • Goede grafics
  • Fijne controler
  • Lange speelduur controler

Minpunten

  • De console maakt meer geluid als hij warm wordt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tigerman 20-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer leuk item.leuke bijkomstigheid je heb met deze console gelijk de mogelijkheden van een smart t.v.

Pluspunten

  • Keuze spellen
  • Bediening
  • Veel waar voor je geld

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer