Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony PLAYSTATION3 40GB zwart

9,2 Lees 26 reviews

Vergelijkbare producten

Sony Playstation 4 pro 1 TB zwart

Harde schijf capaciteit
1000 GB
Portable
Nee
3d
Ja
Sony Playstation 4 pro 1 TB zwart

Sony Playstation 4 Slim 1 TB + Mafia 3

Harde schijf capaciteit
1000 GB
Portable
Nee
Processor
AMD Radeon
Sony Playstation 4 Slim 1 TB + Mafia 3

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB zwart

Harde schijf capaciteit
500 GB
3d
Ja
Processor
Single-chip custom processor
Sony PlayStation 4 Slim 500 GB zwart

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

denalex 17-03-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Dit toestel aangekocht in Mei 2008, 7 maanden erna laser stuk, na twee weken een nagelnieuw toestel ontvangen.
Vorige week opnieuw de laser stuk.Alweer binnengebracht juist voor einde garantie oef.
Aangezien ik een game-fanaat ben kan ik deze PS3 niet missenin mijn dagelijks leven.Maar ik vind het dramatisch dat ze alle 6 maanden stuk is. Sony is voor mij dezelfde kwali als een lada.Wie dit te streng vind moet maar een surfen op tros-radar daar staan 38 pagina's van honderden klanten met kapotte PS3's...gewoon onwaardig in 2010.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Timosonyboy 02-01-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,6
Ik heb dit apparaat nou 2 jaar er is nog nooit iets mis mee geweest.

Het is echt een Sony, dus degelijk.

De beeldkwaliteit is op HD echt geweldig alleen op sd vind ik het minder dan is alles beetje wazig

Geluid is echt schitterend.

Hij is echt heel degelijk, kan wel tegen een stootje.

Controller ligt fijn in de hand is lekker licht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeanmean324 07-01-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu precies 1 jaar en 4 dagen en ik ben er nog altijd even dol op als toen ik hem kocht. De PS3 kan echt alles, levert perrrfect beeld, heeft nog geen enkele storing of defect gehad, het is echt een aanrader voor iedereen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dirk M. 25-08-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Mijn zoon heeft meer dan een jaar geleden de PS3 gekocht. Die is permanent in de woonkamer terecht gekomen vanwege de Full HD tv die daar staat. Zonder enige schroom kan ik beweren dat een PS3 in je woonkamer iedere dag weer een belevenis is. Internetten op je tv, dvd's en blu-rays kijken en luisteren in superkwaliteit (ook zelfgebakken DVDr(DL) en last but not least: supergames spelen.

Als je één nadeel zou moeten noemen dan is dat de prijs van een goede game. Die is nog steeds erg hoog dus oriënteer je goed en stel jezelf de vraag of je een game echt goed genoeg vindt om er zoveel geld voor neer te tellen. Gelukkig bestaan er meer dan genoeg van die games. Mijn topper is Grand Turismo Prologue. Met de huidige dollarkoers is het overigens meer dan de moeite waard om je games in de USA te kopen als je daar toch bent voor de goedkope spijkerbroeken. Games voor de PS3 zijn namelijk regiovrij (voor de PSP trouwens ook).

Niet bezuinigen op een goede kwaliteit HDMI-kabel want die is bijna onmisbaar om optimaal van je PS3 te kunnen genieten; zeker gekoppeld aan een full HD tv.

Tot slot: in die meer dan een jaar nog niet één keer een defect of storing meegemaakt en geloof me, onze PS3 heeft heel wat uren gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frenksel 22-08-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
De PS3 is inderdaad een fantastisch apparaat, de graphics zijn te gek en het spelplezier daardoor des te groter.

Mijn teleurstelling was dan ook groot toen de mijne er vandaag mee ophield. Hij leest geen discs meer en na een korte google-actie wist ik dat het een vaakgehoord PS3-probleem is. Enige oplossing: opsturen naar Sony, dan krijg je een gereviseerd terug. Volgens diverse forums komt het er in de praktijk op neer dat je misschien een mooie glimmende PS3 opstuurd en een volledig afgekloven PS3 terugkrijgt. En daar gaat dan nog heel veel tijd en ergernis overheen.

Ik heb gebeld met de helpdesk en het grapje bleek mij 200 euro te gaan kosten, omdat ik geen aankoopbewijs heb (gekocht van een prijswinnaar). Als ik dan een gloednieuwe had gekregen ok, maar ik kies er nu voor om lekker de nieuwe 80gb te bestellen. Kost me wel meer, maar dan heb ik tenminste een nieuwe waar ze hoop ik de kinderziektes (waaronder dus dit probleem) in hebben opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Casper19944991 05-08-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
ik heb gisteren mijn playstation 3 gekocht en ik kan u nu al vertelen dat ik er geen spijt van heb. Wat een top console. Ik heb de playstation gekocht samen met battlefield bad company (voorlal online echt een topspel) en gta 4(ook een goed spel).

De graphics zijn zeer mooi, speel op een HD-ready 94 cm lcd tv en het ziet er echt prachtig uit. Het geluid is ook zeer goed. Bij de playstation heb je ook een zeer uitgebreide internetbrowser. ik kon als ik dat wilde ook mijn review op mijn ps 3 schrijven, al duurde dat dat misschien een beetje lang. Je kan filmpjes op youtube kijken en muziek luisteren en je kan nog veel meer doen. Ik kan de playstation 3 bij iedereen aanraden die twijfelt om een Xbox 360 te nemen of een playstation 3. Dit zeg ik niet omdat ik een pure playstation fan ben maar een gamer die verstand heeft van goede gameconsoles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
erikfokkens 02-08-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
voor al die genen die twijfelen aan de ps3 ten op zichte van de xbox...>omdat ze er te weinig verstand van hebben: De xbox haalt het in de verste verte niet bij de ps3....deze laatste is een oneindig veelzijdig multi media apparaat dat ook nog eens bleuray aan boord heeft en gewoone dvd's upscaled naar een beeldkwalieit waar je gaat van watertanden zodra je dit (zoals ik) allemaal bekijkt op een HD(ready 720) 42inch scherm bekijkt...geloof me...>je hebt met de ps3(hdbron) echt geen fullHD of standalone bleuray speler meer nodig vooral deze laatste moet je niet aanschaffen Kies voor de ps3 deze heeft een zeer snelle processor aan boord die er voor zorgt dat alle menus en functies real-time te bedienen zijn dus geen vast lopers of eindeloos lang moeten wachten zoals bij de andere bleurayspelers van dit moment(een zeer belangrijk punt!) zolang de xbox niet uit komt met alle (extra)mogelijkheden en specs van de PS3 is het géén goede keus....voor mensen zoals ik is het DE multimediaPC bij uitstek! (ben zelf niet zo'n spelletjes fanaat trouwens)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
celmeli 30-07-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
deze super machine heb ik nu 4 maanden en ik moet zeggen dat het een geweldige apparaat is.
ik raad hem iedereen aan niet twijfelen maar gewoon kopen je krijgt er absoluut geen spijt van!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P. Rammers 01-07-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Een paar dagen geleden de playstation 3 aangeschaft. Ik was van te voren vooral gecharmeerd van de multi-media toepassingen.

In de praktijk heb ik niets dan lof over dit systeem. De games zien er grafisch erg goed uit. Zeker als je normaliter een pc gewend bent. Verder lopen de games zonder haperingen etc.

De multimedia toepassingen voldoen ook aan mijn verwachtingen. Ik kan alle media typen op mijn pc afspelen in de woonkamer over het netwerk. Door aansluiting op mijn surround set via een optische kabel, is het geluid goed.
Beeldkwaliteit is prima. heb geen HDMI

Verder oogt het product degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DwZ 16-05-2008 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb een tijdje geleden een PS3 40GB gekocht met gran turismo prl.

Mijn bevindingen, het is echt een gaaf ding. Ik heb hem op een 37 en een 32 LCD aangesloten via hdmi (1080P en 720P , daar zie ik geen verschil tussen) maar het beeld is echt superscherp. Het grafische pracht wat deze machine er nu al uitperst is ongelovelijk.

De spellen zullen mettertijd nog mooier worden, aangezien de Playstation nog in zijn eerste generatie spellen zitten.

Het menu van de Playstation werkt opzich goed, je kan er op internetten (veel sites werken gewoon), muziek o p afspelen, films (divx, mpeg4 etc) en foto's allemaal via netwerk of de hdd die er in zit.

De HDD (hardeschijf) is tevens gewoon ter verwisselen, wat heel simpel is. Je kan er gewoon een laptop schijf indrukken (Sata 320GB voor 90 euro). Hij pakt tevens externe schijven ook op.

Het enige nadeel is je kan niet bij je menu/friendlist komen ingame (dit zal waarschijnlijk halverwege de zomer toegevoegd worden middels een software update). Dit is nogal ambetant omdat je een melding ziet u heeft een bericht van jan ontvangen maar die kan je niet lezen zonder je spel af te sluiten.

Je kan een willekeurige headset (usb/bluetooth) er op aansluiten, wat als voordeel heeft dat je die van je telefoon kan gebruiken of zelf één uit kan zoeken naar jouw wensen / budget maar als nadeel er zijn veel mensen zonder.

De Blu-Ray speler is echt een grote toegevoegde waarde op een HD-LCD, ik heb Reservoir Dogs gekocht en ik zag de geirriteerde huid van Quentin Tarantino in zijn nek van het scheren!

ik heb nu de games :

GTA4:
Grote kans op de game van het jaar, geen 10 wel goed (heb er een review voor geschreven).

Assassins Creed:
Echt een topgame. Alleen singleplayer, maar echt gaaf.

Gran Turismo Prologue:
Goede raceSIM(ulator). Nog nooit zulke graphics gezien in een game. Online is ook leuk, ik zou hem zelf niet kopen (ik kreeg hem er gratis bij).

Rainbow6 Las Vegas2:
Ook een mooie game met leuke online functies. Tactische shooter, aanrader.

Je kan veel demo's downloaden bij de store van playstation.

Als je twijfelt tussen een xbox of ps3:

Heb je een HD scherm? Kijk goed naar de ps3, blu ray voegt echt wat toe. De playstation is ook meer future-proof dan de 360 (zo heeft hij hdmi 1.3, bluray.)

Heb je behoefte aan een allround machine die echt stil is (geen stofzuiger zoals xbox360)..sja

Heb je behoefte aan een echt goed online netwerk, waar je wel maandelijks voor moet betalen? Xbox..

Wil je erg veel goede games gaan kopen? Xbox, dit spellenassortiment is momenteel al zo groot.

mijn review nader:
Mogelijkheden:
Je kan helaas niet bij je friendslist/messages/XMB (Xrossmediabar) terwijl je in een spel bent.
Ondertitels voor divx werkt niet goed helaas.

Beeldkwaliteit:
Wat hij nu weergeeft is echt subliem, ben benieuwd wat de Cell processor nog meer kan in combinatie met de RSX.

Geluid:
Gewoon goed, erg goed en veel opties voor een console.

Vormgeving:
Het apparaat is mooi vormgegeven, maar niet handig hij is groot en zwaar. Je kan er niks boven opzetten: Dit zal krassen en kan niet omdat hij rond is.
De CD-drive (zelfladend) werkt goed. Aan/uit, eject knoppen zijn tiptronic maar je kan het ook regelen met de Sixaxis controller. De usb poorten zitten helaas wel ongelukkig onder de bolling, zodat je ze niet zo goed kan zien. (wel mooi, maar moeilijk om er iets in te prikken).

Degelijk:
Denk dat de console wel stevig is en niet snel kapot gaat (ong 2-3 op de 100)
Het krast volgens mij wel snel, en je moet hem volgens mij nie tlaten vallen want dan is de pret ook over.


Sixaxis:

Sixasis is de nieuwe controller voor de playstation, draadloos natuurlijk. De heeft een soort van motionsensing, net zoals de wii maar hij werkt minder goed en wordt niet goed benut. Hij is voor mijn gevoelg niet zo nauwkeurig. In verhouding met de Wii-Controller/remote voelt de controller wat goedkoop aan, hij is licht en sommige knoppen kraken. Maar sony heeft dit altijd al gehad.
De accu gaat lekker lang mee 20-30 uur en het dingetje ligt lekker in de hand. Binnenkort komt er een DS3 (dualshock 3) zelfde idee maar dan met trilfunctie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Sjaak27 15-05-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Sinds afgelopen december een PS3 40Gb in mijn bezit. 1 maand noodgedwongen op mijn oude breedbeeld gedraaid en toen vroeg ik me af wat er zo bijzonder was. Toen ik na een maand mijn Sony Bravia 102 cm LCD-tv aansloot op mijn PS 3 was mijn vraag beantwoord. Wat een beelden spatte van het scherm, zo mooi dat ik heel af en toe vergat dat ik een controller in mijn handen had en zelfs de personages moest besturen. Om me heen hoor ik liefhebbers van de XBOX 360, deze personen vergeten denk ik dat de game-ontwikkelaars nog niet zo ver zijn als dat de PS3 machine aankan. Voor de XBOX zijn ze op de top qua beeld en gameplay. Voor de PS3 kunnen ze nog veel meer halen. Veel spellen draaien nog 720dpi, terwijl de machine makkelijk 1080 aankan. Het tijdperk van XBOX 360 is aan zijn eind, daar waar de PS3 nog aan het begin staat. Als je twijfelt tussen de XBOX en de PS, geloof mij dan, koop de PS3. Zoveel scheelt het financiëel toch niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
stef k 22-04-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,6
Sony Playstation 3, 60GB model, gedurende 11 maanden goed gefunctioneerd.
Prima mogelijkheden, uitstekend beeld. Blue ray DVD is echt heel scherp op HD ready LCD tv.
Echter na 11 maanden defect geraakt. Opsturen met RMA nummer naar Sony. Prima geregeld.
Echter toen begon het. Playstation naar sony verzonden op 10 maart, vandaag 22 april nog steeds niet retour. Al meerdere malen met Sony Support Centre gebeld.
Weten dat reparaties heel lang duren, weten verder ook niets. Sony HQ of i.d. bellen, geen enkel tel. nummer te vinden.
Op diverse forums staan inmiddels de nodige problemen met reparaties.
Sony Playstation 3 bezint eer ge begint.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende
Fatabeest 31-03-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Sinds een paar maanden dus een ps3.
Samen met de Panasonic TH-50PY70F full HD Plasma.
Wat een super combi zeg.. het is net of alles echt is waar je naar zit te kijken ne het zo aan kunt raken. hoewel als je een blu-ray van DFW pakt merk je toch dat die wat minder zijn maar dat komt dus door die Blu-ray.
een Blu-ray van Sony of ander merk doet het super goed.
Het kunnen upscalen van een gewone dvd is natuurlijk ook helemaal tegek en dan de spelletjes Sommige dus ook nog eens met DTS geluid.. wat is dat toch een super ervaring.
Wou eerst een gewone blu-ray speler van panasonic kopen maar waarom 300 euro meer betalen terwijl er op een ps3 heel veel meer zit..
Nu alleen een aantal maanden later doet de blu-ray speler het niet meer.
geen probleem.. je stuurt hem gratis op en met een week of twee wordt er een vervangend toestel afgeleverd door een koerier( zo staat het in een mailtje van Sony) eerst zien natuurlijk maar bovenal een goede servive..
Ondanks de kapotte speler toch een dikke 10...
want eerlijk is eerlijk... waar krijg je zoveel voor in verhouding zo weinig geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter98 11-03-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat en veruit de krachtigste en beste spelcomputer op dit moment. Wint elke vergelijking met glans ! Zien en horen is kopen. Heb hem nu 2 weken in combinatie met full HD TV en zo'n goed beeld & geluid heb ik nog nooit eerder gezien. Superscherp en vaak dolbiDigital of DTS geluid. Bovendien geschikt voor Blue Ray en mijn eerste ervaringen met Blue Ray zijn onvergetelijk (Harry Potter laatste deel). Verder Wireless Lan, een hele berg aan gratis te downloaden demo's (kopen game dus niet noodzakelijk) en een zeer doordacht en snel operationsysteem met regelmatige systemupdates. Voor het bedrag krijg je verschrikkelijk veel waar voor je geld ! Ben helemaal om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
roman 09-03-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,4
Mijn eerste reactie van dit apparaat was: geweldig! Ik sloot het aan en ik zag heel hoge kwaliteit.
Bovendien is design van de PS3 erg mooi!

De PS3 noem ik geen spelconsule meer, maar een mediacomputer met een processor die veel aankan. Zo kan bijvoorbeeld een .avi (draadloos) worden gestreamed van de PC naar de PS3. In één woord: geweldig!

Dit apparaat is het zeker waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jau-Paulo 02-03-2008 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ben zeer tevreden met de aanschaf van mijn ps3
Beeld is erg mooi ook als je dvd afspeelt, het geluid is erg goed (via versterker).
He gebruikersgemak is ook erg goed (makkelijk menuopstelling)Het geluid van de koeling is minimaal
Al met al een geweldige alround machine.
Via wifi in verbinding met andere pc's in huis om audio te streamen.
Eigenlijk dus een mediacentre die ok geweldige games kan draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Koen Devloo 22-02-2008 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Hallo, ik heb mijn PS3 nog geen 2 maand in mijn bezit en was er - tot voorkort - heel content van, heldere scherpe beelden op een Full HD tv, HDMI, optische DTS, gevoellige Wifi en aangenaam browsen, soepele draadloze controllers,super foto slideshows via een usb card reader, efin, de pret kon niet op, tot de dag nadat ik een firmware update had gedaan (naar 2.01) de console vastliep en na herstarten GEEN ENKELE disk meer wilde inlezen, geen films, games of muziek, niets. Ik kreeg het op geen manier verholpen. Direct beginnen zoeken op het web, en daar stoot ik op DUIZENDEN andere gebruikers met een gelijkaardig probleem, het ziet er naar uit dat de lens het begeven heeft, meestal bij recente toestellen, vooral de 40GB en opvallend veel kort na de laatste update... Waar ik mijn toestel vandaan heb vertelden ze me dat ze er 10-15 per week binnekrijgen met dit defect!! Iets om je zorgen over te maken. De garantieprocedure is nu opgestart (https://playstationservice.moduslink.com), en ik zou binnen de 15 werkdagen een nieuw of gereviseerd toestel toegestuurd krijgen. Ondertussen ben ik hem dus kwijt. Zijn er nog meer hier met dit soort ervaring?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Hans. J 20-02-2008 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
ik heb de PS3 nu een maand, en het is een geweldig ding. Super scherp beeld met me lcd tv, en de blueray speler is ook geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sjmeetske 17-02-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Heb hem nu een week. Ben overdonderd van de kwaliteit. Haast geruisloos, Mooi design, en veel mogelijkheden.
Je kunt er mee op internet, of naar de playstation shop, waar je demo games kunt downloaden. Zo weet je zeker dat, als je het spel in de winkel gaat kopen, je niet teleurgesteld wordt.
Al mogen ze de playstation shop wel eens gaan bijvullen. ( meer games ).
Online spelen is erg mooi. Ik kon m'n ps3 direct aan de WiFi kaart van m'n LiveBox (orange) koppelen. Installatie probleemloos en snel.
Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
dvdbss 13-01-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb sinds enkele weken een PS3 gekocht. Prachtig apparaat. Zeer scherp beeld (aangesloten op een FullHD tv). Er moeten nog wel enkele goeie spellekes aankomen want voorlopig zijn er maar een paar leuke en eigenlijk nog veeel te duur. Heb me gisteren een bluray dvd aangeschaft, ook prima kwaliteit. Je kan op de playstation-store verschillende demo's downloaden. Opgepast want sommige demo's zijn 1,2Gb groot en zo geraak je snel aan je download limiet (van je provider). Het enige waar ik me aan stoor bij de PS3 is dat de ventilators zo veel lawaai maken al na 5minuten nadat de PS3 opstaat en eens ze beginnen te draaien is er geen houden meer aan (percies een straaljager dat gaat opstijgen). Dit probleem had ik ook al wanneer hij gewoon op de grond stond (net uitgepakt) dus het heeft er niets mee te maken dat hij genoeg ruimte nodig heeft om af te koelen. Heeft er iemand nog dit probleem en zoja, heb je hier al actie voor ondernomen en zoja, de welke?

Alvast bedankt voor jullie reactie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews