Informatie over spelcomputers

Is gamen je hobby? Kies de gameconsole die bij jouw wensen past. Zoek je een portable met touchscreen voor onderweg, of juist thuis om op je LCD-TV aan te sluiten. Let ook op het aanbod van games. Op deze pagina vind je alle informatie over waar je op moet letten bij de aankoop van een gameconsole.

Bekijk alle Consoles

Console Combipacks

Een spelcomputer voor de beste prijs en het liefst zo compleet mogelijk, wat heb ik dan nodig?

Een goede vraag, want er zijn veel pakketten op de markt en het is voor de consument soms lastig om door de bomen het bos te zien. Daarom helpen wij je graag op weg door de beste voordeelbundels voor je op een rijtje te zetten. Of je nu op zoek bent naar een PlayStation 4, Xbox One of WiiU; Voor iedereen is er wel een interessante aanbieding te vinden!

Xbox One Halo 5 Limited Editon bundel

Als voetbal niet helemaal je ding is dan heeft Microsoft nog een andere mooie voordeelbundel in de aanbieding. De Xbox One Halo 5 Limited Edition bundel bevat:

  • Een Xbox One console en wireless controller in de kleuren zilver en blauw,
  • Een Limited Edition van de game Halo 5 in een unieke Spartan steelbook verpakking,
  • Een chat headset, alle benodigde kabels om je Xbox aan te sluiten op je televisie en een 14 dagen proeflidmaatschap op X Box LIVE gold.
Dus als jij het aandurft om als de Master Chief het heelal te verkennen en de orde te herstellen, is deze bundel echt iets voor jou! Dit pakket is vanaf heden en in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Nintendo WiiU 32GB Premium bundel inclusief Super Mario Maker

De Nintendo WiiU is een console waarmee zowel de ervaren gamers als de kleintjes kunnen genieten van kleurrijke games zoals Mario Kart 8, Splatoon of Super Mario Maker. En de Japanse fabrikant heeft voor de consument een mooie bundel samengesteld!

De Nintendo WiiU 32GB Premium bundel wordt geleverd met de nieuwste Super Mario-game Super Mario Maker waarmee je als speler je eigen Super Mario-levels kunt bouwen, spelen en delen. Maak levels met de originele graphics van de game uit de jaren ’80 of in HD-kwaliteit.

De bundel bevat tevens een gamepad controller, alle kabels om je WiiU aan te kunnen sluiten op je televisie en een docking station om je gamepad op te kunnen laden. Schrik niet van de lage opslagcapaciteit van 32GB, want de games die je op de WiiU kunt spelen vereisen in vergelijking met de games van de PS4 en Xbox One veel minder geheugen.

Klik hier om de bundel te bekijken.

PlayStation 4 1TB inclusief Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III wordt hoogstwaarschijnlijk de populairste first-person shooter van het jaar en daarom biedt Sony een unieke en gelimiteerde bundel aan.

In deze bundel vind je niet alleen de spelcomputer met 1TB opslagcapaciteit, een wireless Dual Shock 4 controller, alle kabels om deze op je televisie aan te kunnen sluiten en een headset, maar ook de limited edition van Call of Duty: Black Ops III!

Maar dat is nog niet alles, want om het feest compleet te maken zijn zowel de console als de controller in Call of Duty-stijl gemaakt. Voor de echte liefhebber van de franchise is het dus een mooi moment om deze exclusieve voordeelbundel aan te schaffen.

Xbox One 500GB inclusief Fifa 16

Koop je liever een Xbox One met 500GB opslagcapaciteit? Dan heeft Microsoft een mooie voordeelbundel samengesteld. Deze voordeelbundel wordt geleverd met een downloadkaart voor Fifa 16, dé voetbalgame voor de liefhebber.

Wil jij graag met je favoriete club de Eredivisie winnen, het Nederlands elftal als bondscoach kwalificeren voor het EK of in de trainingsarena met topspelers zoals Messi, Ronaldo en Robben de mooiste trucs uitoefenen? Dat kan met Fifa 16.

Deze bundel bevat ook een HDMI-kabel om je Xbox op je televisie aan te sluiten, een wireless controller en een 14 dagen proeflidmaatschap op Xbox LIVE gold.

Beste consoles
Populairste consoles