Philips Viva Collection HR1836

Specificaties
Type/soort
citruspers/sapmaker
Anti-slipvoetjes
Ja
Aantal snelheden
1

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR1836 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PsyStudent 22-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Philips sapcentrifuge HR1836/00

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
Sinds enkele weken ben ik in het bezit van de Philips sapcentrifuge HR1836/00 en ik kan niets anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben over mijn aankoop. Ik kan de meest heerlijke verse sapjes maken! Het is ook gemakkelijk om in een keer een grotere hoeveelheid sap te maken, aangezien de opvangbak voor het pulp lekker ruim is.

Ik kan deze sapcentrifuge dan ook echt aan iedereen aanbevelen! Het apparaat maakt ook niet al te veel lawaai, het schoonmaken gaat - ook zonder vaatwasser - zeer eenvoudig en snel en het is gewoon een super gebruiksvriendelijk apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 05-05-2020

Juicer cool

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
I am very happy with the juicer, I like this company very much, I have a few home appliances and I highly recommend it!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Maxime29adam 02-04-2020

Makkelijk schoon te maken en goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
Deze sapcentrifuge is zeer betaalbaar, makkelijk in gebruik en ook nog is eenvoudig schoon te maken.
Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 30-11-2019

Makkelijk apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het apparaat, ook makkelijk om schoon te maken,
Inmiddels heeft mijn dochter er ook een gekocht .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eric1964 04-09-2019

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
Gisteren besteld, vanmorgen geleverd..klasse...
Getest en ben niet gauw onder de indruk....maar deze keer zonder woorden... geweldig apparaat en voldoende kracht voor het maken van diverse groente en fruit sappen.
Eenvoudig schoon te maken.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding......
Top.....
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mieke 09-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tot 2x toe kapot gegaan bij ons, waarvan de 2e x verbrand

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

1,0
Tot 2x toe kapot gegaan bij ons (door een pitje wat vast kwam te zitten en een onderdeel afbrak), waarvan de 2e x verbrand en op hol geslagen

Minpunten

  • kwaliteit

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Corrie 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en eenvoudig in gebruik dit apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
De Prijs en kwaliteit van dit apparaat is goed te noemen.
Gebruik ervan simpel en doeltreffend.
Het schoonmaken is eenvoudig, dus prima voor mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie4 24-09-2014

Een goede sapcentrifuge. compact, je moet wel na denken over heet fruit.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR1836

Algemene score

10,0
Is snel na gebruik snel schoon, demonteren afspoelen met warmwater, monteren en klaar voor gebruik. Perst smakelijk sap van appelen peren sinaasappelen en ander zacht fruit. Voor zijn grote een goed product, wilde eerst zijn grote broer kopen maar deze voldoet prima.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer