Ontharen met een ladyshave

Ladyshaves zijn de meest multifunctionele ontharingssystemen voor vrouwen. Veel ladyshaves bevatten extra functies zoals een tondeuse of kunnen ook als haartrimmer en epilator worden gebruikt. Wil je weten of het kopen van een ladyshave een goede keus is voor jou? Lees dan verder. Of bekijk direct alle ladyshaves.
 

Waarom een ladyshave?

Scheren is een snelle en pijnloze manier van ontharen. Ladyshaves zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwenhuid. 

Veel ladyshaves zijn waterdicht, waardoor je ze ook gemakkelijk onder de douche kunt gebruiken. Of in combinatie met scheerschuim. Heel handig dus.

Wel is het zo dat je scheren met een ladyshave regelmatig moet herhalen. Er blijft namelijk een stukje haar in de huid achter. Dit zorgt al snel voor stoppeltjes. Vind je dit niet erg? Dan is een ladyshave het product voor jou! 

Ladyshave met tondeuse

Bepaal voordat je een ladyshave gaat aanschaffen welke extra functies jij graag wilt hebben. Het is zonde om te betalen voor speciale toevoegingen, als je deze toch niet gaat gebruiken.

Ben je wel van plan alles uit het apparaat te halen? Let dan goed op de specificaties. Een voorbeeld is een tondeuse. 

Een ladyshave met tondeuse is handig voor het bijwerken van je bikinilijn of het scheren van je oksels!

> Bekijk alle ladyshaves met tondeuse functie 

Waterdichte ladyshaves

Een hele handige functie, die je vaak tegenkomt bij goede ladyshaves, is nat & droog scheren of waterdicht. De waterdichte ladyshaves kan je ook onder de douche gebruiken. Super handig en bespaart je veel tijd! Er zijn ook ladyshaves die je kunt reinigen door deze onder de kraan te houden, super hygienisch!

Let wel op dat deze twee functies niet hetzelfde zijn. Wil je kunnen scheren onder de douche? Of met scheerschuim? Dan heb je een waterdichte ladyshave nodig. Wil je je apparaat kunnen afspoelen? Zoek dan simpelweg naar de specificatie: afspoelbaar.