Gezichtsreinigers voor een prachtige en gezonde huid

Zet de eerste stappen naar een betere huid door het regelmatige gebruik van een gezichtsreiniger. Welke gezichtsreinigers er allemaal zijn, en welke het beste past bij jouw wensen en jouw huid, lees je hier. 

> Naar alle gezichtsreinigers 

 

Waarom een gezichtsreiniger?

Gedurende de dag stel je je gezicht bloot aan een heleboel invloeden van buitenaf. Sommige van deze invloeden laten vuildeeltjes achter in je porien.

Voor een zacht en stralend gezicht zonder oneffenheden is het heel erg belangrijk om je gezicht iedere avond goed te wassen. Dit kan met water en zeep, maar een gezichtsreiniger helpt je alle vuildeeltjes, zoals je make-up, uit je porien te verwijderen. En daar wordt je huid heel blij van!

Video: Hoe werkt het?

Verschillende gezichtsreinigers

Er zijn veel verschillende types verkrijgbaar. Met of zonder massagestand, roterende of pulserende borstels en zelfs enkelen met een anti-aging element. Sommige gezichtsreinigers bevatten zowel roterende als vibrerende borstels. 

Gezichtsreinigers zoals de Philips VisaPure kunnen een milde of diepe reiniging geven. Het is maar net wat jij fijn vindt. Heb je een normale huid die neigt naar gevoeligheid? Dan is dit product voor jou zeer geschikt. De Philips VisaPure wordt geleverd met een reinigingsborstel voor de normale huid, een speciale borstel voor de gevoelige huid en een opzetborstel voor peelings.

Een andere gezichtsreinigingsborstel is de Breuer gezichtsreinigingsborstel. Deze reiniger geeft een milde maar toch grondige reiniging waardoor je huidvoelbaar zachter wordt en meer gaat stralen. Deze borstel is waterbestendig. Dat betekent dat je hem ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. Helemaal handig dus. 

Deze gezichtsreinigers hebben beide diverse borstels en intensiteitstanden, zodat je met ieder huidtype met het product uit de voeten kunt. 

Gezichtsreinigers met extra functies

Sommige gezichtsreinigers komen met extra functies, om het je nog makkelijker te maken. Bijvoorbeeld een timer.

Gezichtsreinigers met een timer helpen je herinneren wanneer het tijd is om door te gaan naar het volgende deel van je gezicht, of wanneer je klaar bent met je routine. Zo zorgen deze reinigers ervoor dat je altijd je hele geizcht schoonmaakt, en niet te lang op een plek blijft steken.

Hoewel het gebruik van een gezichtsreiniger helemaal niet lang hoeft te duren, is het voor de drukke dames onder ons heel handig dat er ook waterdichte gezichtsreinigers zijn. Deze zijn ook te gebruiken onder de douche of in bad. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Gezichtsreiniger en anti-age in één

Hét product op het gebied van gezichtsreinigers is op dit moment de Foreo Luna. Dit product is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Voor de normale tot licht gevoelige huid, de zeer gevoelige huid en de gecombineerde huid. 

De reinigingskant van de Foreo Luna kan je in combinatie met je eigen face cleanser of gezichtsreinigingsproduct gebruiken voor een diepe reiniging tot in de porien. De anti-age kant geeft een lagere hoeveelheid pulseringen af, welke de symptomen van huidveroudering tegen gaan.