CES 2016: De beste gadgets


Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas zijn in de eerste week van januari weer veel nieuwe producten geïntroduceerd. De CES is de grootste consumenten elektronicabeurs in de wereld. Hier vind je een overzicht van de beste en meest opzienbarende gadgets!


CES 2016: Triby

Dit hippe kleine speakertje kan op je koelkast geplakt worden. Op zich niet eens heel bijzonder, maar met de stemassistent Alexa, ontwikkeld door Amazon.com, heb je de ideale hulp in de keuken. Je kan er bijvoorbeeld telefoongesprekken mee ontvangen en ook is het mogelijk om getekende boodschappen te ontvangen en versturen. Ook erg handig is het streamen van muziek via onder andere Spotify. Dit kan weleens de keukenhit van 2016 worden!

Lancering:
Beschikbaar

Prijs:
$199,-

 /><br type=

CES 2016: Healbe GoBe

Wat de Healbe GoBe onderscheid van andere fitnesstrackers als Fitbit en Polar is dat het geen enkele handmatige invoer van de drager vereist. Het horloge weet precies welke activiteiten de gebruiker onderneemt. Of dat nu om lopen, fietsen of zwemmen gaat. En ze kan heel accuraat advies geven over voeding, bewegingsdoelen en manieren om je slaap te optimaliseren. Hiervoor wordt je hartslag constant bijgehouden en wordt er periodiek een bloeddrukmeting gedaan. De Healbe GoBe weet zelfs wat voor voedsel er in je lichaam aanwezig is, doordat je bloedsamenstelling continue afgelezen wordt.

Lancering:
juni 2016

Prijs:
$249,-


CES 2016: LG G6 OLED tv

Op dit moment is LG bezig hun voorsprong in de televisie markt uit bouwen met hun OLED televisies. Zij zijn de enige fabrikant die deze superieure techniek gebruiken voor televisies met een groot schermformaat. De 55" en 65" modellen hebben op de CES opnieuw een upgrade gekregen op het gebied van beeld en geluid en bieden ongeëvenaarde diepe zwartwaardes en zeer levendige kleuren. Daarnaast is het paneel slechts 2,57 mm dik, en dat is dunner dan vier creditcards op elkaar gestapeld. Bij het LG G6 model is er zelfs een volwaardige soundbar in de stijlvolle voet verwerkt. Daarmee is de nieuwe LG G6-serie de meest indrukwekkende televisie die op de CES getoond werd.

Lancering:
Eerste kwartaal 2016

Prijs:
n.n.b.
Meer over de CES 2016 en andere computer-gerelateerd nieuws, tips, how-to’s en tests? Ga naar Computer!Totaal

http://computertotaal.nl/tag/ces-2016

CES 2016: Nikon Keymission 360

Nikon introduceert met de nieuwe Keymission 360-camera de eerste actioncam met 360 graden beeld. Het is de ideale camera om je sportieve leven in 360 graden op te nemen. Hij is stootbestendig, volledig waterdicht en kan ook in 4K resolutie filmen. En qua formaat niet groter dan de bekende GoPro camera. Helaas is het nog onduidelijk wanneer Nikon deze alleskunner op de markt brengt.

Lancering:
n.n.b.

Prijs:
n.n.b.


CES 2016: Netatmo Presence

Deze beveiligingscamera onderscheid zich van zijn concurrentie doordat hij mensen, objecten en zelfs dieren kan herkennen. Je ontvangt een notificatie zodra er iets in het gezichtsbeeld gebeurd, of bij een specifieke positie in beeld die je zelf gemarkeerd hebt. De eigen Smart Sight- technologie gaat zelfs zo ver dat de camera voor buitenshuis kan herkennen wie voor het beeld staat, wat voor dier er langsloopt en of de auto die je oprit oprijdt wel van jou is.

Lancering:
derde kwartaal 2016

Prijs:
n.n.b.