Winnaars Baby Innovation Awards

baby innovation awards Tijdens de Negenmaandenbeurs van afgelopen maand is er weer de bekendmaking geweest van de Baby Innovation Awards. De maanden ervoor zijn de genomineerden bekend gemaakt en nu zijn de winnaars uit de verschillende categorieën gekozen.

De Baby Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve babyproducten die recent zijn geïntroduceerd op de markt. Een deskundige jury bekijkt de inzendingen en nomineert in elke categorie 3 producten. Vervolgens is het aan het publiek om te stemmen op hun favoriet. De stemmen van de jury tellen voor een derde mee.
Naast innovatie worden de producten ook beoordeeld op duurzaamheid, design, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De categorieën zijn de volgende: Mobility, Travel and Safety, Care, Feeding, Furniture and Decorations enToys and Gifts.


Kieskeurig.nl zet de winnaars op een rij. Wil je meer weten over deze awards? En hoe de selectie elk jaar wordt gedaan en welke producten er waren genomineerd ? Kijk dan op de pagina van Baby Innovation Awards.

Winnaar Mobility

Draagdoek Tricot Slen Cool van Babylonia.

Deze draagdoek is volledig gemaakt van gerecyclede PET flessen. Naast dat deze draagdoek duurzaam is gemaakt is hij ademend en licht in gewicht en gemakkelijk in het gebruik en simpel te wassen in de wasmachine. Neem je kindje veilig en overal makkelijk mee naar toe en je hebt lekker je handen vrij. Je kan de doek gebruiken vanaf de geboorte van je kindje totdat deze 18kg is.

draagdoek tricot slen

Winnaar Travel & Safety

Duukies Beachsocks

Deze sokken zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken op het strand. Deze Beachsocks beschermen kindervoetjes tegen heet zand, schelpjes, steentjes en verbranden. Kinderen vinden het niet altijd fijn om zand tussen de teentjes te hebben, op deze manier kunnen ze wel lekker van het strand genieten zonder het zand en de steentjes tussen de tenen. De sokken zijn gemaakt van nylon en neopreen. Dat betekent dat ze snel drogen en comfortabel zitten.

beachsocks

Winnaar Care

Baby Shower Glove, Invended4Kids

Deze handige washand lijkt op een handschoen en is gemaakt van organisch badstof. De Baby Shower Glove bedekt een groot gedeelte van de onderarm. Zodra de Baby Shower Glove nat is dan plakt deze aan je arm en wordt wat stroever. Doordat deze stroever is heb je meer grip op je baby tijdens het badderen. Je hebt deze in 3 verschillende soorten te koop met leuke beesten zoals een dolfijn en een zeehond. Deze handschoen is ook tijdens de Mama Jurydag beloond met de Fabulous Mama Award.

baby shower glove

Winnaar Feeding

Napper Nursery Wallet, Kip Kep

Deze etui is speciaal voor moeders die borstvoeding geven. Je kan op een droge en hygiënische manier de borstcompressen meenemen en gemakkelijk vervoeren als je onderweg borstvoeding wilt geven of gaat kolven. Je kan deze meenemen in de luiertas maar natuurlijk ook in je handtas.

napper nursery wallet

Winnaar Furniture & Decorations

Stokke Steps Wipstoel en Stoel

Deze stoelen van Stokke groeien mee met je kindje en zo kan je er optimaal gebruik van maken. Je kleintje begint in de wipstoel van Stokke. Door de natuurlijke houding en de ergonomische steun geeft het gevoel dat het in de armen van mama ligt. Deze stoel is later te monteren op de kinderstoel voor als je baby nog niet kan zitten en je toch gezellig met elkaar aan tafel wil zitten.
De stoel waar je de wipstoel op klikt is later weer te gebruiken als kinderstoel. Zo heb je lang plezier van je stoel en heb je een duurzame aankoop gedaan.

stokke wipstoel

Winnaar Toys and Gifts

Ball Playnest Activity Gym van Playgro

Dit kleurrijke speelkleed is multifunctioneel. Je hebt de mogelijkheid om er een plat kleedje van te maken met een speelboog er boven zodat je kleintje al vroeg lekker met de Ball Playnest kan spelen. Later kan je de randen ophogen en de boog verwijderen om het kleed om te toveren tot een ballenbak. Doordat je deze op verschillende manieren kan inrichten, heeft je kleintje lang plezier van de Ball Playnest Activity Gym.

playnest