Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum BM60

9,3 Lees 6 reviews

Vergelijkbare producten

Inventum BM90

Max. broodgewicht
900 gram
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Timer
Ja
Inventum BM90
7,9 (32)

Princess Broodbakmachine Homemade Deluxe

Max. broodgewicht
750 gram
Kleuren
wit, roestvrijstaal
Timer
Ja
Princess Broodbakmachine Homemade Deluxe

Unold 68456

Max. broodgewicht
1000 gram
Kleuren
roestvrijstaal
Timer
Ja
Unold 68456

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews

9,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B.Kuijt 23-08-2016 Product paar dagen in bezit

Broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gisteren voor het eerst gebruikt. Nog nooit zo lekker brood gegeten. Wat een heerlijke machine. De warme bakker zal mijn niet meer zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tp cremers 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
hij is mooi van vorm en niet te groot
maakt geen lawaai en word niet heet aan de buitenkant hij is gemakkelijk schoon te maken
de deeghaak blijft niet in het brood zitten maar in het bakblik en het brood is in een keer goed gelukt en lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam Maes 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Na het opgeven van ons ander broodbakmachine (ander merk) ben ik gaan opzoeken naar andere degelijke merken. Vlug ontdekte in Intventum, een product dat al heel lang op een positieve manier gekend is in Nederland. Ook al woon ik in België, ik had hier onmiddellijk vertrouwen in :-) !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
rhode 25-11-2015

hoe bevalt ie? kan je er veel mee?

h.hanssen 01-12-2015

Hallo Myriam,

Is dit nog steeds een aanrader volgens u?

Groet,
Herman

Reageer

Hetty 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Broodbakmschine BM60

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne compacte machine met een royaal bakblik. Handig bedieningspaneel. Heeft veel mogelijkheden zoals alleen deeg kneden en zelfs jam maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnnybaktbrood 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

prima broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt, eenvoudiger brood bakken met deze machine bestaat niet. Zeer goede kwaliteit machine. Gebruiksvriendelijke broodbakmachine met voldoende mogelijkheden. Kan zelfs jam maken.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • weinig schoonmaak
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja van der zwan 25-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
na 1x gebruiken display onleesbaar afgelopen zaterdag gekocht. Ga hem morgen terug brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer