Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung BD-F5500

8,5 Lees 135 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung UBD-K8500

3D
Ja
USB
Ja
Kleuren
zwart
Samsung UBD-K8500
8,7 (3)

Panasonic DMP-BDT185EG

3D
Ja
USB
Ja
Kleuren
zilver
Panasonic DMP-BDT185EG

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob van der Knaap 13-01-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Hoewel ik in het begin laaiend enthousiast was over beeld, geluid en bedieningsgemak heb ik er nu een totaal ander gevoel bi.
Vts bestanden worden niet afgespeeld vanaf de opslag disk.
Ook worden ongeveer de helft van mijn AVI bestanden worden niet afgespeeld
Netflix installeren is mij tot nog toe niet gelukt (terwijl lijkt alsof dit mogelijk is)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Rob van der Knaap 03-02-2014

Na contact met de helpdesk van Samsung (20 min via de telefoon) kreeg ik als antwoord:
"dat Avi én MP4 (ook daar had ik problemen mee) wel ondersteund worden, maar niet alle files afgespeeld kunnen worden". Zou gaan om een hardware probleem.
Als suggestie verwees men mij terug naar de dealer.
Na zes weken lijkt mij dat geen optie (via internet gekocht).

De hele zaak liet mij niet los en na lang en veel zoekopdrachten op internet kom ik erachter dat als ik de tv. in module: HDMI1 zet ik wel de files kan afspelen.
Natuurlijk kijk ik nu héél anders tegen dit apparaat aan.
Maar ook héél anders tegen de helpdesk!
Netflix installeren op dit apparaat is mogelijk, maar wordt heláás in Nederland niet ondersteund.

Reageer

Piet 36 02-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,2
Omdat mijn oude DVD speler het niet meer deed, dacht ik er goed aan te doen, mede om bij de tijd te blijven, deze speler aan te schaffen. Zoveel positieve recensies was nog beter dan garantie, dacht ik. Aangesloten en gelijk een schijfje er in. De foto's waren niet om aan te zien. Het groen was grijsgroen en het blauw blauwgrijs om het over het rood maar niet te hebben. De volgende dag gelijk omgeruild voor maar weer een ordinaire DVD speler.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

downforce 01-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
sinds gisteren in bezit, een geweldige speler. deze speelt bijna alles af o.a. mkv zowel op usb als op dvd schijf. wat voor mij de doorslag gaf om deze aan te schaffen. werkt ook super als je een samsung smart tv hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nsdj1983 10-11-2013

Speelt deze speler ook mp4 bestanden van usb stick?

Reageer

B Verhagen 11-10-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,7
prachtig beeld en geweldig geluid alleen geen display aan de voorkant dus geen tijdsaanduiding en je weet niet of hij aanstaat of niet beetje vervelend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

JGJ1964 15-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Speelt tot nu toe alles af wat ik er in stop vooral cd`s, enkel blu-raytje in 24 P of dvdtje goed beeld en goed geluid. Speler lijkt degelijk gebouwd en maakt nagenoeg geen bijgeluiden. Start ontzettend snel op. Ben er voor €64 incl. 3d mogelijkheid heel tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
paffen Huub 28-07-2013

Waar koop je dit dan voor € 64,-?

JGJ1964 29-07-2013

bij Foka Rotterdam maar daar is die momenteel ook duurder geworden

mleenen1977 01-12-2013

Via shopfish (account aanmaken ) en via deze website naar de website van klein.nl besteld en opgehaald in de winkel en dan betaal je € 63,25

Succes !

Reageer

N-i-c-o-l-e 15-07-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Top apparaat, 3d werkt ook goed, de kijkervaring is vele male beter dan zonder. Ik raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Haasje1979 14-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Mooi apparaat waarbij veel mogelijkheden zitten. Het enige dat ik mis, is het display aan de voorkant. Ook dvd's laat hij in goede kwaliteit zien. Tot nu toe nog geen problemen mee ondervonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Tieleman 12-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een fantastische aankoop met een schitterende beeldkwaliteit. Strak design en past in ieder interieur... Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

carl47 12-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
geeft goed beeldkwaliteit en geluid.
Is erg gemakkelijk in gebruik. is vrij eenvoudig te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.W.Latumeten 11-07-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Per 28-6-2013 overgegaan van een "grote" SONY - DVD speler naar deze compacte Samsung. Een verademing in combinatie met de BOSE Solo zeer goede geluids- en beeldkwaliteit. Ook zonder de BOSE genieten wij van het TV-geluid. Andere mogelijkheden hebben wij nog niet uitgetest. Gaat t.z.t. wel gebeuren. Jammer dat wij niet via een wel of niet brandend lichtje aan de voorkant kunnen zien of het apparaat wel of niet aanstaat. Wel via een lichtje aan de bovenkant van het apparaat doch bij ons wat lastig om te zien omdat bij ons het apparaat grotendeels verwerkt is in een kastvak. Vormgeving: lekker plat en designed !

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

yoeri1982 10-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
top beeld en geluid,als je drie d kijkt zie je echt de prestaties die je ook in de bioscoop ervaard.
en de beelden zijn van zichzelf al bijzonder mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexan123 09-07-2013 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Prima blue ray speler voor een uitstekend prijs.
Mooie vormgeving en prima gebruiks gemak voor iedereen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CB81 09-07-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Mooi degelijk apparaat! Geen ingewikkelde menus of (te) uitgebreide afstandsbediening.
Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Twoface 09-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een goed produkt. Veel plezier ervan. Goede Beeldkwaliteit.
De degelijk is prima en de vormgeving is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mbreij 08-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
prachtig beeld en geluid. makkelijk aan te sluiten. niet duur in verglijking tot anderedn. makkelijke afstandbediening. jammer dat er geen hdmi kabel bij zit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea1967 05-07-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
In combinatie met een Samsung led 800 herz hapert het beeld af en toe toch nog en dat valt voor deze prijs toch wel tegen. Het laatje voor het laden van de films is erg lichtvaardig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sallyruby 04-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Mooi apparaat met eenvoudige bediening, alleen het stofklepje van de usb aansluiting niet zo degelijk verder prima en makkelijk te installeren. Ben er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Laroirma 04-07-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Prima apparaat , makkelijk te bedienen en helemaal makkelijk als je de rest van je apparatuur ook van samsung hebt.
De bij geleverde brillen ook goed alleen jammer dat de batterijen na een film leeg waren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

zahed amini* 03-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
ik vond hem heel mooie in zit goed deruit met het prijs.het beld is ook primagoede kwalitijd en sgerbe beel.ik heb hem pas gekocht als ik wist zo mooie beld heeft,ik had hem erder gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

koennie1989 03-07-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
goed apparaat makelijk in omgang jammer dat er geen kabel bij zit wat mis ik wel in kombinatie met een samsung 3d tv werkt goed mooi spul

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews