Philips Viva Collection HR2204

Specificaties
Fabrikant kleur(en)
grijs, zwart
Type/soort
Soepmakers
Kleur(en)
zwart, grijs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR2204 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.C.M. 27-11-2019

valt tegen

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

4,0
had deze soep maker gekocht voor het gemak maar er kan weinig in en werkt niet zoals gehoopt: gooit alle ingredienten gesneden in de container, water erbij en aanzetten. de container kan maar een beperkte hieveelheix aan...
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Soepeter 15-03-2017

Complete miskoop

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

2,0
Gekocht in vervanging van Avance Collection Soupmaker.
Wat een teleurstelling. Producten zijn niet de vergelijken van kwaliteit en functionaliteit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dupont en Dupont 21-01-2021

Een aanwinst

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Handig toestel.Het neemt niet teveel plaats in de keukenkast. Op een kwartier maak ik een liter zeer lekkere velouté. Alle groentenresten uit de koelkast komen in aanmerking.
Het enige nadeel voor mij is dat ik het niet in water kan onderdompelen om het te wassen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Deuf 18-01-2021

Produit remarquable

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Facilité d'emploi, rapidité, nettoyage facile.
Capacité pour 3 à 4 personnes, quantité qui me convient puisque le ménage se compose de 2 personnes
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 16-01-2021

Gemakkelijk en snel

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren de soupmaker en toen deze was gesneuveld heb ik meteen een nieuwe besteld. Heerlijk verse soep die snel en makkelijk klaar te maken is en dat binnen een half uur.

Makkelijk: je gooit alles in de soupmaker, voeg er water bij (wel binnen de streepjes blijven) en je hebt 30 minuten later prachtige gladde soep.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Djou92 10-01-2021

Totalement fan

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Je ne m'en lasse plus !
Si j'ai un petit bémol (mais tout petit) c'est qu'il faut faire attention en le nettoyant pour ne pas mouiller les deux parties électroniques et électriques
Max 1L de soupe mais juste ce qu'il faut pour ne pas en manger 3jours d'affiler
Produit conseillé il est juste top et en plus on n'a pas besoin de le cacher dans une armoire : il est beau
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Broek2 07-01-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Echt een aanvulling op mijn Philips keukenapparaten. Je doet álle ingrediënten er in en de soupmaker maakt er een heerlijke soep van
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PDG. 14-12-2020

Verse soep in een wip

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Je restjes wegwerken van groenten en een lekkere soep. Je moet maar 3 minuutjes Max je groenten klaarmaken en na 20 min staat ze op tafel. Je kan de soepmaker eenvoudig schoonmaken . De soep is heel warm en je kan kiezen uit diverse mix . Een aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Condoraut 10-12-2020

Fantastich produkt.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Het apparaat is gemakkelijk te bedienen. De recepten zijn gemakkelijk te maken en zijn erg lekker. Gemak voor een 1 persoons huishouding.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Amanded 28-11-2020

Ce produit est efficace

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Mon seul point négatif, c'est le mode compote. Soit je n'ai pas encore trouvé comment bien l'utiliser, soit il n'est pas spécialement efficace.
Toutes les autres fonctionnalités sont géniale et je fais les petits pots pour ma fille dedans
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ellism 14-11-2020

Handig apparaat, sterke blender

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Natuurlijk kun je soep ook in een pan bereiden. Maar dit is veel gemakkelijker. Ingrediënten in de soepmaker, programma kiezen en een dik kwartier later heb je een gladde soep. Maakt gemakkelijk schoon. Wel veel lawaai. Het bijgeleverde receptenboek bevat leuke ideeeen. echter: onduidelijk in de symbolen. Bijvoorbeeld: de gebonden soepen met melk zouden volgens het instructie boekje op de stand met de melkfles moeten worden bereid. Dat symbool staat ook bij het recept. De tekst verwijst dan toch weer naar de stand voor gladde soep. Daarmee is de toegevoegde waarde van de HR2204 ten opzichte van de HR2203 onduidelijk.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jedi8home 11-11-2020

Making soups was never this easy

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Making soup is not that difficult but the sieving and making puree took some time and effort.
With this soup maker, most soups are done in 20 minutes. And the results are fantastic!
Just put all the ingredients in and push the button.
Last week made pumpkin soup. As the pumpkin was quite hard it took more than 20 minutes but mostly you can have freshly made hot soup on the table in 20 minutes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 08-11-2020

Onmisbaar

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Dagelijks gebruik ik mijn soupmaker.
Snel klaar en alle dagen verse soep!
Mijn beste keuken aankoop van het laatste jaar
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 07-11-2020

Cadeau voor zilveren Huwelijk van mijn oudste.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Kreeg iedere dag een foto gestuurd ,van steeds een nieuw lekker soepje. Ze was enthousiast, Zelf heb ik er al een sinds jaren en ik maak er bijna dagelijks gebruik van.
Enige minpunt voor mij de inhoud mocht wat groter zijn
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MaBr 22-10-2020

Geweldig product

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Hij maakt wat herrie tijdens het proces, maar daar wen je wel aan en dat is het echt waard.
We gebruiken hem nu bijna iedere dag om lunch-soepen mee te maken. Wat een fantastische manier om extra groenten tot je te nemen die je normaal niet zo lekker vind als avondeten bijvoorbeeld.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 10-10-2020

Makkelijk en snel

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk apparaat. Makkelijk in gebruik en heerlijke soep en compote. Je doet alles rauw in de soepmaker en maximaal 18 minuten later heb je een heerlijke soep
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Raman T. 27-07-2020

Snel & makkelijk heerlijke soep!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Bijzonder gebruiksvriendelijk. Tijdsbesparend ook t.o.v. soep koken in een pot op het vuur. Makkelijk te onderhouden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M vd B 11-12-2019

Soep in een hand omdraai

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Als je snel een soep, smoothie of zelfs een compote wil maken, kan dit niet makkelijker en sneller dan met de Philips Soupmaker. Ingrediënten in stukken erin, water erbij en het programma kiezen, meer is het niet. Zo wordt een lekkere soep maken wel heel simpel én snel!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tijdeman 25-10-2019

Het tegendeel van “niet veel soeps !”

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Op aanraden van onze dochter in Italie hebben wij ook een Soupmaker aangeschaft.
Wij zijn nu even enthousiast als onze dochter: het is een fijn en veelzijdig apparaat en eenvoudig te bedienen. Van harte aan te bevelen !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

BetsyR 25-10-2019

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Alle ingrediënten erin en 18 min later is de soep klaar.Ondertussen kun je de rest van het eten bereiden.Je hebt er geen omkijken naar.4 kommen gaan eruit dus voor nu klein houshouden perfect.Er zit ook nog een speciale stand op voor bereiding met room,perfect.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews