Bosch MMB64G6M - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Midejo 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne geluidsarme blender en snel goed resultaat. Verwerkt in korte tijd ook harde groenten en ijsblokjes
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Silentmixx blender

Algemene score

8,0
Mooi design, handig in gebruik en eenvoudige bediening. Geluidsniveau valt erg mee en hakt moeiteloos grotere stukken fruit, ijs e.d. Goeie prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig geluid
  • Toepasbaarheid oké
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk echt duits apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze vorige blender is overleden.
Toen deze Bosch gekocht. Kwalitatief vergelijkbaar met de oudere Mercedessen. Zwaar en degelijk.
Degelijk net afgewerkt, stil. Meevaller: ook nog 20 euro cashback.
Helemaal blij.

Pluspunten

  • Stil
  • Extra maalbakje voor noten etc. erbij
  • Kan ook ijs malen
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lambo 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke modieuze uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer leuk uitziende blender die ook nog eens redelijk stil is en perfect werkt. Makkelijk te demonteren om zo makkelijk schoon te maken. De aanwezigheid van de sneltoetsen is zeker een pluspunt.

Pluspunten

  • Stil
  • Sneltoetsen
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Algemene score

8,0
prima blender, voldoet aan verwachting incl handige uien hakker, mooi design, de kan is wat groot omdat kunstof onderkant er aan blijft

Pluspunten

  • uienhakker
  • stil

Minpunten

  • hele grote kan ivm vaatwasser
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch SilentMixx MMB64G6M

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met deze blender. Het heeft een grote beker van glas en schenkt perfect uit. Het crtushen van ijs is ideaal voor DRANKJES MET FIJN blended-IJS, precies wat we zochten. Verder veel standen en snelheden!

Pluspunten

  • Grote beker die vrijwel
  • Makkelijk te verschonen
  • Veel snelheden
  • Perfect ijs-schilfers

Minpunten

  • Bij shakes blijft poeder wel een beetje plakken
  • Iets te zwaar voor minder sterke mensen
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukasz 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very nice blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
I am very pleased with my purchase. Blender is silent as promissed, and does the work in almost no time. Jug makes doing a smoothie easier due to big capacity. Definitelly recommend.

Pluspunten

  • Silent
  • Powerfull
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark187 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MMB64G6M SilentMixx - Blender.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de blender nu een paar dagen en moet zeggen dat hij echt super zijn werk doet. Hij is lekker krachtig en zeer geluidsloos. Zeer vriendelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken zoals al in de beschrijving stond. Het apparaat is vrij groot,maar mis staat zeker niet in de keuken. Jammer dat het pitjes filter er bij dit type niet bij zit. Maar de stamper is echt een must have. Bij mij heeft hij zijn vaste plekje gekregen. Weg stoppen is zonden. Zeker een aanrader voor iedere keuken!

Pluspunten

  • Stil
  • Makelijk schoon te maken
  • Makelijk in gebruik
  • Aanstamper super

Minpunten

  • Pitjes filter had er best bij gemogen
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is voor mij echt de perfecte blender. Met hakmolen, dat wilde ik graag. Hij ziet er werkelijk prachtig uit!
De kan is van glas, dus duurzaam. Hij is daardoor ook erg makkelijk schoon te maken. Ik laat hem graag op het aanrecht staan, ondanks dat het ook niet de kleinste is. En heel erg stil, het is meer zoemen. Ik had niet verwacht dat hij zo stil zou zijn.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Ziet er echt mooi uit!
  • Heel erg stil
  • Heeft een hakmolen
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrienne 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie solide blender, stevig materiaal. De blender is opvallend stil (stiller dan eerdere blenders die ik heb gehad). Verder goed schoon te maken. Prima aankoop dus.

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Briljante blender 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Briljante blender

Algemene score

9,0
Na eerst een concurrerend product gekocht te hebben, welke niet in staat bleek een havermout & fruit smoothie te blenden, heb ik deze Bosch blender aangeschaft. In één woord fantastisch; er kwam een perfecte smoothie uit, dus ik zal hem zeker vaak gaan gebruiken.

Pluspunten

  • Kracht motor
  • Voorgeprogrammeerde standen
  • Erg stil voor een blender
  • Messendeel kan eenvoudig los- en schoongemaakt

Minpunten

  • Kan wat zwaar en past niet in de vaatwasser
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.El Haik 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoek niet verder silent mixx is ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze bosch silent mixx is perfect en stiller dan alle andere mixers en er zit ook een haker bij voor het malen voor nootjes kort om ik raad je om zo 1 te halen

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

M. Zoufri 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil tijdens gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bedienbaar krachtig en stil tijdens gebruik.
Van waterkoker tot droger heb ik van het merk bosch.
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer