Bosch MMB64G6M - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Bosch MMB64G6M
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Vermogen
800 watt
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB64G6M op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iskandar 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, makkelijk schoon te houden, en relatief erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Ik heb deze blender gekocht ter vervanging van mijn vorige blender, welke was gaan lekken. Met 2,3L is hij een stuk groter, maak dankzij het speciale deksel ook een stuk stiller. De messen kunnen letterlijk in een handomdraai verwijderd worden, waardoor je het gehele apparaat gemakkelijk schoon maakt.

Pluspunten

  • Groot 2,3L
  • Relatief Stil

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kroezen 14-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender Bosch MMB64G6M Fraaie kleurcombinatie zwart RVS Look

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Blender die erg praktisch is vanwege zijn inhoud van de mix kan. Ook heeft de blender een fraai uiterlijk vanwege de gekozen kleurcombinatie zwart / RVS. Echt een aanbeveler, bevalt fantastisch.

Pluspunten

  • stil
  • Fraai uiterlijk
  • gebruikers vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femm 11-02-2019

Erg stil en handig in gebruik

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Geen hard lawaai meer waar mens en dier van schrikt thuis. Handig in gebruik en mooi design! Blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

suuskl 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
goed apparaat, ook bevroren fruit en ijs mixt hij met gemak.
je moet soms wel 2x het programma laten draaien, omdat er dan nog stukjes bevroren fruit in zit.
qua geluid vind ik het geen extreem hard geluid.
al met al een top apparaat.

1 min punt in de rand tussen de kan en het plastic deel wil nog wel eens vuil blijven zitten en daar kan je moeilijk/niet bij.

Pluspunten

  • hakt makkelijk ijs
  • bevroren fruit is geen probleem
  • geluid

Minpunten

  • vuil kan tussen de rand komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masja aan de lijn :) 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP !!!!

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Het apparaat geeft bijna geen geluid, groot reservoir, makkelijke bediening en super prestaties !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
De blender is geweldig. Hij is stil vergeleken de andere blenders die ik heb gehad. De kan is wat zwaar maar dat is logisch omdat hij van glas is. De opties die erop zitten zijn ideaal

Pluspunten

  • Veel opties
  • Waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Char 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Het is een fijne blender. Een mooie en nuttige toevoeging aan het interieur. Ik vond blenders altijd onhandig en lomp in de keuken, maar dat is bij deze blender gelukkig niet het geval. Hij is stil en door de 800 W een hele krachtige blender. Het enige nadeel is dat er online stond dat de kan voor 2,3 L geschikt is, echter is het een kan van 1,5 L inhoud.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Genoeg verschillende standen
  • Ice crusher

Minpunten

  • De kan is kleiner dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marita 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stillere, mooie grote blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
mooie blender die idd een stuk stiller is dan de blenders die ik totnogtoe had. Lekker groot ook en hij ziet er mooi uit. Glazen kan en die is idd wat zwaar.

Pluspunten

  • stiller
  • groot
  • mooi

Minpunten

  • iets minder goed met (teveel) brvroren fruit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HernanyH 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een verschil in geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Het werkt zeker zoals gehoopt. De kracht van het apparaat is wel iets minder sterk dan de apparaten die wat meer herrie maken. Maar als je het iets langer laat draaien dan krijg nagenoeg hetzelfde resultaat.
Wij gebruiken het in een ruimte waar veel mensen aanwezig zijn en is het wel fijn om niet zo een herrie makende apparaat te hebben staan.

Pluspunten

  • relatief stil
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk uit elkaar te halen
  • geen kleine onderdelen die kwijtraken na reiniging

Minpunten

  • Minder krachtig dan andere blenders

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Op aanraden van vrienden deze blender gekocht. Een stille krachtpatser met een ruime glazen kan en een zeer handige compacte hakselaar. Ook het omzetten van de messen gaat erg makkelijk door het kliksysteem. Nog niet alle opties gebruikt, maar erg tevreden over de mogelijkheden van dit apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruime glazen kan
  • Hakselaar
  • Kliksysteem voor de messen
  • Past eenvoudig in (onze) vaatwasser

Minpunten

  • De kan vastzetten op de basis is zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bertje 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en gemakkelijk apparaat makelijk schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
apparaat is robuust en handig te bedienen
gemakkelijk te reinigen
groot formaat goed voor meerdere sjakes in een keer te maken
prijs kwaliteit in goede verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christiaan 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

silent blender, sterk, stil, grote inhoud

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
grote inhoud, glas kan tegen verschillende hoge/lage tempraturen. ik moet vroeg op voor mijn werk en wil de rest niet wakker maken met het blendere, hierdoor koos ik voor de sillent blender. deze werkt beter dan verwacht.

Pluspunten

  • stil
  • sterk
  • grote inhoud
  • makkelijk schoon te maken
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 08-12-2018
  • Product gekocht

Super Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Super blij met deze ALLES blender! Je kunt er o.a. soepen, smoothies, notenmixen mee maken en ijsblokjes fijnmaken. De glazenkan is hitte bestendig, heeft een inhoud van 1,5 liter met een vulopening in de deksel. De blender heeft 3 standen met verstelbare toerental wat heel handig is. Je draait de onderkant van de kan, waar de mesjes zitten, er makkelijk uit. Zo kun je het apparaat goed schoonmaken. Deze blender werkt snel, geruisloos en is multi functioneel. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Multi functioneel
  • Glazenkan, hitte bestendig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oktaviani 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heavy but works well

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
I recently bought this product to make juices everyday. This product is quite practical and relatively easy to clean. The jug is a bit heavy, but I'm a small person so maybe not a problem for other people. Also a bit hard for me to plug the jug out of the base, but maybe because it's also very new. Overall it works well in crunching hard fruits like apples, even without water, although we use the stick (included in the package) to help crunching down the fruits. So we're happy about the product. The sound is indeed not as disturbing as other blenders.

Pluspunten

  • strong

Minpunten

  • heavy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Didy 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch MMB64G6M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, handig om schoon te maken en veel stiller kwa geluid. Wordt gevarieerd door ons gebruikt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Uitstekend product. Maakt perfecte smooties. De blender weet goed raad met bevroren fruit. Het eindproduct is fijn van structuur en luchtig. Gemakkelijk te reinigen en de motor maak weinig lawaai. Handig zijn de voorgeprogrammeerde toetsen en niet te vergeten de pulse. Hierdoor kun je met een druk op de knop de inhoud van de kan een boost geven. Een aanwinst.

Pluspunten

  • Mooi eindresultaat
  • Geluidsarm
  • Eenvoudig te bedienen
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nour 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SilentMixx

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Echt een top product is redelijk stil en erg krachtig. Het is makkelijk te gebruiken en de inhoud is groot genoeg om behoorlijk wat te blenden.

Pluspunten

  • Grote
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Midejo 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Fijne geluidsarme blender en snel goed resultaat. Verwerkt in korte tijd ook harde groenten en ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Silentmixx blender

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Mooi design, handig in gebruik en eenvoudige bediening. Geluidsniveau valt erg mee en hakt moeiteloos grotere stukken fruit, ijs e.d. Goeie prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig geluid
  • Toepasbaarheid oké
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk echt duits apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Onze vorige blender is overleden.
Toen deze Bosch gekocht. Kwalitatief vergelijkbaar met de oudere Mercedessen. Zwaar en degelijk.
Degelijk net afgewerkt, stil. Meevaller: ook nog 20 euro cashback.
Helemaal blij.

Pluspunten

  • Stil
  • Extra maalbakje voor noten etc. erbij
  • Kan ook ijs malen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews