Bosch MMB65G5M - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Bosch MMB65G5M
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Vermogen
800 watt
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stiller dan andere blenders

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blender werkt perfect. Smoothies en milkshakes maken gaat heel eenvoudig. Blender is eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Kan ijs crushen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya Latoya 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een top product, goede stevige kwaliteit en erg stil zoals beloofd! Smoothies, ijsklontjes of bevroren fruit zijn geen probleem!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Erg stil
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barug 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch NIET Silent Maakt veel meer lawaai dan vorige blenders

Algemene score

6,0
Deze blender maakt dus veel meer lawaai dan alle vorige die ook al lawaai maakte, wat de rede was om voor een Super Silent van een zogenaamd gerenomeerd merk te kiezen. Deze is ongeveer 3x zo duur als de voordelige princess met plastic bekers wij dachten beter schoon houden minder krassen enzo maar het veel grotere gewicht van glas kan toch niet tegen de minieme krasjes en het veel makkelijker schoonmaken van de lichtere modellen op. Kortom we zijn blij dat we een Mooie Bosch in de keuken hebben nu. Maar het prijs verschil en vooral het LAWAAI maken de volgende keuzes voor ons veel makkelijker. Voor een derde van de prijs een veel makkelijker te hanteren blender die geen Silent Mixx heet

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Duur
  • Lawaai
  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MARLIEN 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille krachtige blender met handige aanduwstamper

Algemene score

9,0
de blender is erg stil maar krachtig. maalt moeiteloos het bevroren fruit tot een lekkere smoothie.
Net zoals bij andere blender komt het fruit hier wel soms vast te zitten maar dit kun je, tijdens het draaien makkelijk aanduwen met de speciaal bijgeleverde stamper.
De kan is groot en wat zwaar omdat hij van glas is. Maar dit geeft wel de mogelijkheid een grote hoeveelheid ineens te blenden en eventueel in te vriezen.
De kan gaat makkelijk los van de voet.
en het mes laat zich eenvoudig verwijderen, met 1 hand waardoor de onderdelen goed gereinigd kunnen worden.

Pluspunten

  • stille motor
  • krachtige blender
  • aanduwstamper

Minpunten

  • de draaiknop klinkt wat goedkoop.
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robberts 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stevige blender

Algemene score

9,0
Mooi en redelijk goed geprijsde blender. Doet precies wat die moet doen. Heel praktisch in gebruik en vooral blij met de stevige vormgeving.
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoende capaciteit en mogelijkheden, mooie vormgeving.

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de mogelijkheden, mooie vormgeving, leuk om cadeau te geven, aantrekkelijk geprijsd met een leuke refund bedrag actie,
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoppenbrouwer 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Blender MMB65G5M gekocht geweldig apparaat, 1 Hij is makkelijk schoon te maken het mes kan aan de onderzijde eruit gehaald worden. geen moeilijk handeling. 2 kan met de regelknop hard of zacht Blenderen.3 Het geluid valt mee. 4 en ijsblokjes crushen is geen probleem. je kunt ook een smoothie inzetstuk kopen.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • geluid niet overdreven hard
  • inhoud 1500 ml
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malou 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig herrie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoper heb ik voor deze blender gekozen omdat hij weinig herrie maakt (en dat klopt!). Hij is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. En doet wat íe moet doen: fijn malen!

Pluspunten

  • weinig herrie
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Je verwacht van Bosch kwaliteit en dat krijg je dan ook. Voldoende mogelijkheden wat snelheid betreft en 2 voorgeprogrammeerde standen, daarnaast nog een pulsstand. Inderdaad redelijk stil voor een blender. Prijstechnisch ook prettig zeker met de cashback actie van Bosch.

Pluspunten

  • stil
  • voldoende standen
  • stevige glazenkan
  • messenblok makkelijk verwijderen ivm schoonmaken

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorianne 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke ice-coffee of smoothie met deze Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
'S morgens starten met een heerlijk koele smoothie? Geen probleem! Hij crushed je vriesfruit en ijs en mengt het samen met je melk tot een heerlijk ontbijt zonder dat je gezinsleden wakker worden van de herrie. Een Bosch die rekening houdt met jou en de rest van je gezin ;)

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi vormgegeven
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantje 28-03-2018

Stilste blender die we ooit gehad hebben

Algemene score

8,0
Een veel prettiger geluid dan de meeste blenders. Ook makkelijk om de onderkant los te draaien, zodat de mesjes schoon gemaakt kunnen worden. En fijn dat een aantal onderdelen gewoon in de vaatwasser kan!
Goede blender voor heerlijke gezonde smoothies of warme Chocomel bijvoorbeeld.
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jesper 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stille Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een stille blender en deze blender voldoet hier verbazingwekkend goed aan! Verder erg robuust met meerdere standen.

Pluspunten

  • Super stil!
  • Krachtige blender

Minpunten

  • Wellicht fijn om ook n kleinere kan erbij t krijgn
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-01-2018
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De blender heeft een mooi dik glas waardoor die een lange levensduur krijgt. Het geluid vergeleken met andere blenders is een stuk minder wat het zeer aangenaam maakt om mee te werken. Al met al, het is een top product!

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk

Minpunten

  • Redelijk zwaar
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MMW 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie blender, veel stiller dan de vorige blender. Makkelijk te bedienen en heerlijk resultaat! De glazen kan is goed schoon te maken en het mes is makkelijk te verwijderen zodat het ook goed schoon te maken is. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Goed schoon te houden
  • Makkelijk te programmeren

Minpunten

  • Zware kan
  • Redelijk groot apparaat
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer