Bosch MMB65G5M

Best Reviewed jan 2019 Bosch MMB65G5M
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Vermogen
800 watt
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB65G5M op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoende capaciteit en mogelijkheden, mooie vormgeving.

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de mogelijkheden, mooie vormgeving, leuk om cadeau te geven, aantrekkelijk geprijsd met een leuke refund bedrag actie,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Je verwacht van Bosch kwaliteit en dat krijg je dan ook. Voldoende mogelijkheden wat snelheid betreft en 2 voorgeprogrammeerde standen, daarnaast nog een pulsstand. Inderdaad redelijk stil voor een blender. Prijstechnisch ook prettig zeker met de cashback actie van Bosch.

Pluspunten

  • stil
  • voldoende standen
  • stevige glazenkan
  • messenblok makkelijk verwijderen ivm schoonmaken

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blender die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Een blender die stil zijn werk uitstekend doet. Voor alles in te zetten en een perfect resultaat. Aan te bevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede messen
  • Stevige schenkbeker
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevig gebouwd en erg stil

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Een erg modern, goed uitziend product. Maak er nu dagelijks uitgebreide smoothies mee. Heeft geen moeite met ijs, voelt erg stevig aan en de mengkom is van glas wat ik erg fijn vind, aangezien het niet gaat verkleuren en het een stuk beter schoon te houden is. Het mes-element is heel makkelijk eruit te halen, wat ook helpt bij het schoonhouden van het apparaat. Gekocht met de cashback deal waardoor het nog aantrekkelijker wordt 'm aan te schaffen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Grote glazen mengkom
  • Moderne look
  • Stevig gebouwd
  • Stil
  • Messen eenvoudig los te koppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender MMMB65G5M

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, doet precies wat je wil, van maken van een heerlijke smoothie tot het fijn hakken van ijsblokjes en noten.
Kortom voldoet aan al onze wensen, een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stabiele en rustige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

8,0
Het is een goede krachtige blender die ook gemakkelijk schoon te maken is. Ik heb me alleen vergist in de zwaarte van de grote glazen kan, de grootte van de kan is dan wel weer fijn. De bajonetsluiting is fijn, alleen vergt het wat kracht om hem los te krijgen. Ik kan me voorstellen dat deze (voor mij) minpuntjes helemaal niet van toepassing op een ander hoeven te zijn.
Ben verder wel blij met het apparaat

Pluspunten

  • grote van de kan
  • kracht van de blender

Minpunten

  • het gewicht van de kan
  • vergt wat kracht om de blender los te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi solide blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Mooie blender die stevig op het aanrecht door de zuignapjes aan de onderzijde. Het apparaat is heel stil vergeleken met andere goedkopere blenders. Ik ben heel tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rifke 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige robuuste blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Twee weken in huis en ben erg tevreden over mijn nieuwe blender. Ik had hiervoor een verouderde Philips maar die was lang zo krachtig niet. Deze snijd ook wortels, gember en noten snel snipperden door mijn smoothies. Ik vind het apparaat ook erg mooi staan op mijn aanrecht.
Klein minpuntje is dat de glazen beker wel wat aan de zware kant is.

Pluspunten

  • snel
  • krachtig
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • glazen beker is wel wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Samantha 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Ik heb de blender nu een week in huis en het is een super product. erg stil en een krachtige motor. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • stil
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne blender, stil enkrachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

8,0
Vanaf de eerste keer gebruik al een fijn apparaat, maakt heerlijke smoothies, crusht ijsklontjes prima.
Prima apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Odetje 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch blender mmb65g5m

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Vele blenders bekeken maar de Bosch springt er echt uit, en als we deze vergelijken met onze oude (niet Bosch) blender kunnen ee maar 1 ding zeggen WAT EEN STILTE........

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexF 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne stille blender, ze hebben mij bij BCC Hoogeveen prima geholpen.
Hij heeft niet zulke hoge toeren maar dan wacht ik wel 20 seconder langer. Stil en toch krachtig. Ook een erg grote glazen schenkkan met uitneembare bodem, ideaal voor het schoonmaken.

Ik ben tevreden, zowel over dit type blender als de koopervaring bij BBC Hoogeveen!

Pluspunten

  • Stil
  • Groot
  • Uitneembare bodem
  • Scherpe messen
  • Glazen kan

Minpunten

  • Geen hoge toeren
  • Verder niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 10-12-2018

Goed apparaat

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Hij is lekker stil. Kan ook ijs hakken dus handig in de zomer. Kan is van glas dus verkleurt niet en kan in de vaatwasser
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kris 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en Stevige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Gekocht bij BCC, omdat de verkoper daar wel verstand van zaken heeft in tegenstelling tot andere rode winkels.
Apparaat heeft een stevige glazen kan. dus de zuren van de vruchten tasten het glas niet aan. Plastic wordt op den duur dof en mat.
Apparaat is erg stil en heeft zuignappen aan de onderkant dus staat zeer stevig. bediening is erg makkelijk en simpel. met 1 druk op de knop werkt hij al. dus je hoeft niet de knop ingedrukt houden.
vruchten worden goed fijn gemaakt. We krijgen nu €20 terug van Bosch dus prijs valt wel mee.
Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • zeer stil
  • zwaar dus stevig
  • zuignappen aan de onderkant
  • grote glazen kan(wordt niet mat)
  • knop hoef je niet vast te houden voor bediening

Minpunten

  • is niet de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 26-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blender de Silent Mixx

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
fantastisch apparaat, werkt perfect en is super makkelijk te reinigen echt een aanrader. Noten en bevroren vruchten gaan gaan perfect door de smoothie.

Pluspunten

  • goede vermaling en menging
  • heel makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stiller dan andere blenders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Blender werkt perfect. Smoothies en milkshakes maken gaat heel eenvoudig. Blender is eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Kan ijs crushen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya Latoya 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Een top product, goede stevige kwaliteit en erg stil zoals beloofd! Smoothies, ijsklontjes of bevroren fruit zijn geen probleem!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barug 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch NIET Silent Maakt veel meer lawaai dan vorige blenders

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

6,0
Deze blender maakt dus veel meer lawaai dan alle vorige die ook al lawaai maakte, wat de rede was om voor een Super Silent van een zogenaamd gerenomeerd merk te kiezen. Deze is ongeveer 3x zo duur als de voordelige princess met plastic bekers wij dachten beter schoon houden minder krassen enzo maar het veel grotere gewicht van glas kan toch niet tegen de minieme krasjes en het veel makkelijker schoonmaken van de lichtere modellen op. Kortom we zijn blij dat we een Mooie Bosch in de keuken hebben nu. Maar het prijs verschil en vooral het LAWAAI maken de volgende keuzes voor ons veel makkelijker. Voor een derde van de prijs een veel makkelijker te hanteren blender die geen Silent Mixx heet

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Duur
  • Lawaai
  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MARLIEN 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille krachtige blender met handige aanduwstamper

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
de blender is erg stil maar krachtig. maalt moeiteloos het bevroren fruit tot een lekkere smoothie.
Net zoals bij andere blender komt het fruit hier wel soms vast te zitten maar dit kun je, tijdens het draaien makkelijk aanduwen met de speciaal bijgeleverde stamper.
De kan is groot en wat zwaar omdat hij van glas is. Maar dit geeft wel de mogelijkheid een grote hoeveelheid ineens te blenden en eventueel in te vriezen.
De kan gaat makkelijk los van de voet.
en het mes laat zich eenvoudig verwijderen, met 1 hand waardoor de onderdelen goed gereinigd kunnen worden.

Pluspunten

  • stille motor
  • krachtige blender
  • aanduwstamper

Minpunten

  • de draaiknop klinkt wat goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robberts 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stevige blender

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Mooi en redelijk goed geprijsde blender. Doet precies wat die moet doen. Heel praktisch in gebruik en vooral blij met de stevige vormgeving.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews