Bosch MMB65G5M - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Bosch MMB65G5M
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Vermogen
800 watt
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB65G5M op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoende capaciteit en mogelijkheden, mooie vormgeving.

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de mogelijkheden, mooie vormgeving, leuk om cadeau te geven, aantrekkelijk geprijsd met een leuke refund bedrag actie,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Je verwacht van Bosch kwaliteit en dat krijg je dan ook. Voldoende mogelijkheden wat snelheid betreft en 2 voorgeprogrammeerde standen, daarnaast nog een pulsstand. Inderdaad redelijk stil voor een blender. Prijstechnisch ook prettig zeker met de cashback actie van Bosch.

Pluspunten

  • stil
  • voldoende standen
  • stevige glazenkan
  • messenblok makkelijk verwijderen ivm schoonmaken

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexF 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne stille blender, ze hebben mij bij BCC Hoogeveen prima geholpen.
Hij heeft niet zulke hoge toeren maar dan wacht ik wel 20 seconder langer. Stil en toch krachtig. Ook een erg grote glazen schenkkan met uitneembare bodem, ideaal voor het schoonmaken.

Ik ben tevreden, zowel over dit type blender als de koopervaring bij BBC Hoogeveen!

Pluspunten

  • Stil
  • Groot
  • Uitneembare bodem
  • Scherpe messen
  • Glazen kan

Minpunten

  • Geen hoge toeren
  • Verder niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en Stevige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Gekocht bij BCC, omdat de verkoper daar wel verstand van zaken heeft in tegenstelling tot andere rode winkels.
Apparaat heeft een stevige glazen kan. dus de zuren van de vruchten tasten het glas niet aan. Plastic wordt op den duur dof en mat.
Apparaat is erg stil en heeft zuignappen aan de onderkant dus staat zeer stevig. bediening is erg makkelijk en simpel. met 1 druk op de knop werkt hij al. dus je hoeft niet de knop ingedrukt houden.
vruchten worden goed fijn gemaakt. We krijgen nu €20 terug van Bosch dus prijs valt wel mee.
Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • zeer stil
  • zwaar dus stevig
  • zuignappen aan de onderkant
  • grote glazen kan(wordt niet mat)
  • knop hoef je niet vast te houden voor bediening

Minpunten

  • is niet de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 26-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blender de Silent Mixx

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
fantastisch apparaat, werkt perfect en is super makkelijk te reinigen echt een aanrader. Noten en bevroren vruchten gaan gaan perfect door de smoothie.

Pluspunten

  • goede vermaling en menging
  • heel makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stiller dan andere blenders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Blender werkt perfect. Smoothies en milkshakes maken gaat heel eenvoudig. Blender is eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Kan ijs crushen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya Latoya 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Een top product, goede stevige kwaliteit en erg stil zoals beloofd! Smoothies, ijsklontjes of bevroren fruit zijn geen probleem!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barug 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch NIET Silent Maakt veel meer lawaai dan vorige blenders

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

6,0
Deze blender maakt dus veel meer lawaai dan alle vorige die ook al lawaai maakte, wat de rede was om voor een Super Silent van een zogenaamd gerenomeerd merk te kiezen. Deze is ongeveer 3x zo duur als de voordelige princess met plastic bekers wij dachten beter schoon houden minder krassen enzo maar het veel grotere gewicht van glas kan toch niet tegen de minieme krasjes en het veel makkelijker schoonmaken van de lichtere modellen op. Kortom we zijn blij dat we een Mooie Bosch in de keuken hebben nu. Maar het prijs verschil en vooral het LAWAAI maken de volgende keuzes voor ons veel makkelijker. Voor een derde van de prijs een veel makkelijker te hanteren blender die geen Silent Mixx heet

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Duur
  • Lawaai
  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MARLIEN 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille krachtige blender met handige aanduwstamper

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
de blender is erg stil maar krachtig. maalt moeiteloos het bevroren fruit tot een lekkere smoothie.
Net zoals bij andere blender komt het fruit hier wel soms vast te zitten maar dit kun je, tijdens het draaien makkelijk aanduwen met de speciaal bijgeleverde stamper.
De kan is groot en wat zwaar omdat hij van glas is. Maar dit geeft wel de mogelijkheid een grote hoeveelheid ineens te blenden en eventueel in te vriezen.
De kan gaat makkelijk los van de voet.
en het mes laat zich eenvoudig verwijderen, met 1 hand waardoor de onderdelen goed gereinigd kunnen worden.

Pluspunten

  • stille motor
  • krachtige blender
  • aanduwstamper

Minpunten

  • de draaiknop klinkt wat goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robberts 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stevige blender

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Mooi en redelijk goed geprijsde blender. Doet precies wat die moet doen. Heel praktisch in gebruik en vooral blij met de stevige vormgeving.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoppenbrouwer 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Ik heb de Blender MMB65G5M gekocht geweldig apparaat, 1 Hij is makkelijk schoon te maken het mes kan aan de onderzijde eruit gehaald worden. geen moeilijk handeling. 2 kan met de regelknop hard of zacht Blenderen.3 Het geluid valt mee. 4 en ijsblokjes crushen is geen probleem. je kunt ook een smoothie inzetstuk kopen.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • geluid niet overdreven hard
  • inhoud 1500 ml

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malou 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig herrie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoper heb ik voor deze blender gekozen omdat hij weinig herrie maakt (en dat klopt!). Hij is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. En doet wat íe moet doen: fijn malen!

Pluspunten

  • weinig herrie
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lorianne 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke ice-coffee of smoothie met deze Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
'S morgens starten met een heerlijk koele smoothie? Geen probleem! Hij crushed je vriesfruit en ijs en mengt het samen met je melk tot een heerlijk ontbijt zonder dat je gezinsleden wakker worden van de herrie. Een Bosch die rekening houdt met jou en de rest van je gezin ;)

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi vormgegeven
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantje 28-03-2018

Stilste blender die we ooit gehad hebben

Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

8,0
Een veel prettiger geluid dan de meeste blenders. Ook makkelijk om de onderkant los te draaien, zodat de mesjes schoon gemaakt kunnen worden. En fijn dat een aantal onderdelen gewoon in de vaatwasser kan!
Goede blender voor heerlijke gezonde smoothies of warme Chocomel bijvoorbeeld.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jesper 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stille Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een stille blender en deze blender voldoet hier verbazingwekkend goed aan! Verder erg robuust met meerdere standen.

Pluspunten

  • Super stil!
  • Krachtige blender

Minpunten

  • Wellicht fijn om ook n kleinere kan erbij t krijgn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-01-2018
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
De blender heeft een mooi dik glas waardoor die een lange levensduur krijgt. Het geluid vergeleken met andere blenders is een stuk minder wat het zeer aangenaam maakt om mee te werken. Al met al, het is een top product!

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MMW 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB65G5M

Algemene score

9,0
Mooie blender, veel stiller dan de vorige blender. Makkelijk te bedienen en heerlijk resultaat! De glazen kan is goed schoon te maken en het mes is makkelijk te verwijderen zodat het ook goed schoon te maken is. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Goed schoon te houden
  • Makkelijk te programmeren

Minpunten

  • Zware kan
  • Redelijk groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer