Philips Viva Collection HR3555 - Reviews

Best Reviewed apr 2019 Philips Viva Collection HR3555
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Vermogen
900 watt
Inhoud mengbeker
2,0 liter
Fabrikant kleur(en)
transparant, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR3555 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alfjac 21-06-2018

prima blender, maalt perfect en de kan is oké.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
De kan is makkelijk los te maken en er af te halen. Maalt alles fijn, uitstekende blender, zuignapjes onder de blender zou wel beter kunnen.
Al met al niet on tevreden. Zeker aan te bevelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Randalle 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zijdezachte smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
De blender maakt jouw bereidingen zo eenvoudig dankzij de zes krachtige mesjes. Ook kan ik er mijn zaadjes en nootjes in één handomdraai fijnsnijden. Ijsblokjes en diepgevroren fruit worden ook meteen een zachte consistentie. Mijn drankjes zijn dus gegarandeerd, keer op keer zonder brokken.
De blender komt met een grote glazen kan, voor een inhoud van 2L vloeistof. Doordat de blenderkan van glas gemaakt is, maakt het deze zeer makkelijk te reinigen en mag ie zelfs in de vaatwasser. Dit is optimaal, aangezien ik vind dat de blenderkannen die van plastiek gemaakt zijn gemakkelijk van kleur kunnen veranderen of geuren kunnen behouden als gevolg van het mixen van bepaalde ingrediënten. Ook kan een plastieken blenderkan sneller beschadigd worden door het mixen van ijsblokken. Bij deze stevige glazen blenderkan hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Het is dus hygiënisch en langdurig.

Kortom, de blender verricht uitstekend werk. Het maakt heerlijke smoothies, maar kan zeker ook dienen voor andere bereidingen en soep.

Ik raad het zeker aan!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Glazen blenderkan
  • Zes scherpe mesjes
  • Zowel voor koude als warme bereidingen
  • Makkelijk afwasbaar

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xenia 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Ik maak graag smoothies, cocktails en bepaalde gerechten waarbij ik een blender gebruik. Deze blender is hierbij een grote hulp! Het blenden van bevroren fruit gaat zonder probleem. Ook bepaalde gerechten waarbij in andere blenders deeltjes blijven plakken in de groeven van de glazen bokaal, gebeurt bij deze blender niet. De blender mixt alles tot één geheel en meestal tot een romige substantie.
Het afwassen van de blender gaat heel vlot. Hij heeft weinig kantjes en randjes waardoor het makkelijk af te wassen is. Het enige nadeel is de rand langs onder, waar water in blijft staan.

Pluspunten

  • Glazen bokaal
  • Maakt alles romig
  • Snel
  • Eten blijft niet plakken aan de rand

Minpunten

  • Water blijft staan onderaan de bokaalrand
  • Rare plastic geur wanneer hij draait

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mrln132 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte blender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Enkele dagen in bezit. Voldoet aan de verwachting! Mooie en krachtige blender, geen enkel probleem met ijsblokjes kortom een hele fijne machine. Kan en messen kunnen gewoon in de vaatwasser!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Glazen kan
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette 29-07-2017

Geruisloze en krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Super blender! Wordt bijna dagelijks gebruikt in huis. Het is een mooi design, is geruisloos en ook nog een krachtig. Ideaal voor het maken van smoothies, maar ook ijsblokjes fijn krijgen is geen probleem. Heb deze blender cadeau gegeven waarna ik het apparaat ook zelf heb gekocht. Zeker een aanrader dus en super service via FonQ.nl!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wauw 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ziet er prachtig uit en werkt uitstekend!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
De prijs is perfect...en de blender ziet er mooi uit.... Werkt heel goed en is makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madzie 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Powerful blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
The Phillips viva blender is very powerful. I have used it for blending many different things. I have successfully prepared favourite smoothies with along with dry almonds, flax seeds and chia seeds, and everything was blended perfectly. At the same time I used it to grind linsen pre-soaked in water for Indian recipes. It was also ground quite perfectly. In terms of performance, I'm very satisfied with the blender. It delivers more than it promises. Unfortunately, the glass jug is a bit heavy. However, the advantage is that it also makes it healthier and easy to clean. If I have to select a model again, I would probably buy an equivalent model with an additional plastic jug.

Pluspunten

  • Powerful
  • Convenient

Minpunten

  • Heavy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzy64 21-05-2019

Snel en makkelijk

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
Lekkere fruitsappen,mijn milkshakes heel romig en pannekoekendeeg zonder klonters.Gemakkelijk te reinigen
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

ruudje 21-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige blender met heerlijke ijscrushfunctie

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Heerlijk ijs rushfunctie Gemakkelijk schoon te maken Onderdelen mogen in vaatwasser Maakt toch veel lawaai maar is waarschijnlijk typisch voor een blender Prachtig design, staat mooi op aanrecht Maakt top smoothies Glazen kom is zwaar en groot zodat er moeilijk in ijskast kan geplaatst wotden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Halis 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Uitstekende blender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
De blender werkt zeer goed en snel door de 6 messen. Zeker als je de prijs/kwaliteit bekijkt is dit product het zeker waard om te kopen.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shauni 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Uitstekend product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Ik vind deze blender echt een super product !
Het is een heel krachtig en snel toestel met verschillende standen.
Hij mixt super snel en makkelijk.
Hij sluit ook zeer goed af zodat je niet morst.
De kan is ook heel erg groot waardoor je veel kan maken en perfect kan bewaren.
Ik vind het een zeer mooi design en zeer gebruiksvriendelijk omdat je alles perfect kan uitkuisen.
Ik ben zeer tevreden van dit product !

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaraVDV 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige blender om snel en gezond te leven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Ik gebruik de blender nu een drietal weken en ik ben verkocht! Een handige en krachtige blender die gemakkelijk al het nodige vermaalt. Zeer handig vind ik dat het een glazen kom heeft, dit is makkelijk af te wassen. Deze blender zorgt ervoor dat ik gezond kan leven (smoothies en dergelijke als ontbijt) en toch snel klaar ben! Ik maak meerdere porties en vries deze dan in of plaats ze in de koelkast. Zo kan ik er meerdere keren van genieten. Een laatste positief puntje is het 'deksel'. Ik had helemaal geen last van spatjes!
Het enige wat me tegenvalt is de zwaarte van de kom. Het is soms lastig om deze lang vast te houden (bijvoorbeeld bij het afwassen).

Pluspunten

  • krachtig
  • glazen kom
  • makkelijk af te wassen
  • snel
  • goede afsluiting

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenbroucke 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

krachtig en stevig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Deze blender gebruik ik nu een aantal weken en wat mij vooral opvalt is hoe krachtig en stevig deze blender is. Ik heb deze vooral gebruikt voor smoothies en havermoutpannenkoekjes na de fitness of als ontbijt. Bevroren vruchten worden rap vermalen en de onderdelen zijn snel en makkelijk af te wassen, dus zo ben ik snel klaar. Daarnaast is het ook handig dat meteen grote hoeveelheden gemaakt kunnen worden. Het deksel sluit ook goed af, dus geen last van spatjes.

Pluspunten

  • krachtig
  • stevig
  • makkelijk af te wassen

Minpunten

  • zware beker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SUSU 10-04-2019

zo jammer

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

2,0
Maandag kocht ik een en heb al twee dagen geprobeerd om een smoothie te maken met banaan, kiwi, appel... EN? het lukt hem NIET
draait als een gek maar er gebeurt niets
sap toegevoegd en geen beterschap
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

BarbaravG 21-03-2019

Slecht apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

2,0
Vandaag gekocht om o.a. Fruit smooties te maken en daar ging het al gelijk mis. Stukjes appel worden nul komma nul fijn gemaakt. Heb nu alweer spijt van mijn aankoop want de low budget blender van mijn dochter die ze In een low budget winkel heeft gekocht heeft daar totaal geen moeite mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Peter 22-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De slechtste blender die ik ooit heb gehad

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

2,0
Naar aanleiding van de reviews hier heb ik deze blender een jaar geleden gekocht. Het is de slechtste ooit die ik heb gezien. IJsklontjes werden na een paar maanden gebruik in dranken al niet maar fijngemalen. Het meest iritante is de ruimte tussen de glazen kom en de grijze voet waar de hakmolen in zit. Daar blijft na het omspoelen van de kan altijd water in staan, met als gevolg een nat kruis als je op je schoot de kan leeg giet in een glas.

Pluspunten

  • Niet zoveel herrie

Minpunten

  • Snel botte hakmolen
  • Blijft water in de rand staan

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Leonie1708 26-11-2018

Blender volstaat niet

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

4,0
Mooi product om te zien. Bij het bereiden van havermout valt 1/3 direct naar beneden waar de messen niet komen.
Na ieder gebruik moet alles uit elkaar om het product weer schoon te maken. Duur product in verhouding tot het resultaat.
Advies Philips, koop een aparte machine voor de havermout.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Annicka 26-06-2018

Prima apparaat en voldoende inhoud

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
Goed apparaat. Voldoet prima aan de verwachtingen. Je moet er alleen voldoende liquide (fruitsap, yoghurt, melk) bij doen om het goed gemengd te krijgen.
Vrij zwaar maar dat kan ook niet anders als je een duurzame maatbeker in glas wenst.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

C. de Jong 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

7,0
Blender heeft een mooi design! Daarnaast is hij erg krachtig! Ideaal om je heerlijke smoothies mee te maken.

Pluspunten

  • Design
  • Krachtig

Minpunten

  • Zware kan
  • Groot model

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jolanda Snel 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden over blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
De blender doet wat deze moet doen, en hij doet het snel en goed. De blender is overigens vrij compact en is makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews