Philips Viva Collection HR3555 - Reviews

Specificaties
Vermogen
900 watt
Inhoud mengbeker
2,0 liter
Fabrikant kleur(en)
transparant, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR3555 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alfjac 21-06-2018

prima blender, maalt perfect en de kan is oké.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
De kan is makkelijk los te maken en er af te halen. Maalt alles fijn, uitstekende blender, zuignapjes onder de blender zou wel beter kunnen.
Al met al niet on tevreden. Zeker aan te bevelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mrln132 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte blender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Enkele dagen in bezit. Voldoet aan de verwachting! Mooie en krachtige blender, geen enkel probleem met ijsblokjes kortom een hele fijne machine. Kan en messen kunnen gewoon in de vaatwasser!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Glazen kan
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette 29-07-2017

Geruisloze en krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Super blender! Wordt bijna dagelijks gebruikt in huis. Het is een mooi design, is geruisloos en ook nog een krachtig. Ideaal voor het maken van smoothies, maar ook ijsblokjes fijn krijgen is geen probleem. Heb deze blender cadeau gegeven waarna ik het apparaat ook zelf heb gekocht. Zeker een aanrader dus en super service via FonQ.nl!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wauw 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ziet er prachtig uit en werkt uitstekend!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
De prijs is perfect...en de blender ziet er mooi uit.... Werkt heel goed en is makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madzie 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Powerful blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
The Phillips viva blender is very powerful. I have used it for blending many different things. I have successfully prepared favourite smoothies with along with dry almonds, flax seeds and chia seeds, and everything was blended perfectly. At the same time I used it to grind linsen pre-soaked in water for Indian recipes. It was also ground quite perfectly. In terms of performance, I'm very satisfied with the blender. It delivers more than it promises. Unfortunately, the glass jug is a bit heavy. However, the advantage is that it also makes it healthier and easy to clean. If I have to select a model again, I would probably buy an equivalent model with an additional plastic jug.

Pluspunten

  • Powerful
  • Convenient

Minpunten

  • Heavy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie1708 26-11-2018

Blender volstaat niet

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

4,0
Mooi product om te zien. Bij het bereiden van havermout valt 1/3 direct naar beneden waar de messen niet komen.
Na ieder gebruik moet alles uit elkaar om het product weer schoon te maken. Duur product in verhouding tot het resultaat.
Advies Philips, koop een aparte machine voor de havermout.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

C. de Jong 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

7,0
Blender heeft een mooi design! Daarnaast is hij erg krachtig! Ideaal om je heerlijke smoothies mee te maken.

Pluspunten

  • Design
  • Krachtig

Minpunten

  • Zware kan
  • Groot model

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jolanda Snel 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden over blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
De blender doet wat deze moet doen, en hij doet het snel en goed. De blender is overigens vrij compact en is makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilia 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
Zeer goed product, voert zijn functie goed uit. Zeer goed en sterk blad, voldoende vermogen om harde vruchten te grinden en mousses te maken. Gladde aanpassing - super. Kunststofversterkte kruik is zeer lichtgewicht, makkelijk te wassen, stootvast. Voldoende capaciteit, zelfs voor grote hoeveelheid cocktail / soep, maar het werkelijke volume is 1,5 liter, alleen 2 liter als u net onder het deksel gaat gieten. Het is een beetje luid, maar niet meer dan elke andere mixer. Ik raad ten zeerste aan.

Pluspunten

  • duurzaamheid
  • ontwerp

Minpunten

  • Werkvolume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TomNijsen 13-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijke en stevige blender, wankele motorblok

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

7,0
+ Zeer stevige glazen kom
+ 3 messen voor extra goede snijkracht

- Ondanks flexibele pootjes toch wankele motorblok
- Zeer lawaaierig
- Kan van 2 liter blijkt maar 1500 ml te zijn

Pluspunten

  • Zeer stevige glazen kom
  • 3 messen voor extra goede snijkracht

Minpunten

  • Kan van 2 liter blijkt maar 1500 ml te zijn
  • Zeer lawaaierig
  • Ondanks flexibele pootjes toch wankele motorblok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koekie1981 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
In een handomdraai zijn er heerlijke shakes gemaakt. Erg fijn dat het apparaat helemaal uit elkaar kan en zo in de vaatwasser. Alles wordt erg fijn gemalen. Al met al een heel prettig apparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sofietielemans 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mijn super viva blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Ik heb mijn blender al voor bijna alles gebruikt! Puree, smoothie's, milkshakes en alles wat fijngemalen moet worden? Super gemakkelijk in gebruik en zeker ook om af te wassen. Onder warm water afspoelen en klaar. Zelfs het design is fantastische strak en simpel. Super blender. zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • mooi design
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabine8 11-06-2017

zeer goed werkende blender

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Deze blender is erg handig in gebruik en maalt alles heel erg goed. Ook het onderhoud is makkelijk in gebruik door de kan eraf te draaien. Ook een pluspunt is dat de kan in de vaatwasser kan.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

IlsePr 10-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super fijne blende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
Fijne blender, iets wat zware kan, makkelijk schoon te maken, met ijs crunch functie super handig voor smoothies en sauzen

Pluspunten

  • Ijscrunchfuncte
  • Schoonmaken

Minpunten

  • Zwaar
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elke 08-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij verrast

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
Blij verrast tot nu toe met de eerste test banaan-yogurt mix! De banaan was in een no-time gemixt tot een heerlijke smootie!
Dat wordt makkelijk lijnen met deze blender!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blender123 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijke blender, makkelijk te bedienen. Heb er al soep mee gemaakt en smoothies telkens met een goed resultaat. De 'pulse' knop voor ijsblokjes is ook erg handig. De blender is van glas wat het zwaarder maakt maar beter van kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rehan Muhammad 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Best Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
This is my first blender purchase and I am quite happy with it.
I like the sturdiness of this product with its aluminium body and glass jar.

The mix of fruits and start blending, in just couple of seconds you have the perfect smoothie.

Pluspunten

  • Easy to wash
  • Sturdiness
  • Fast blending

Minpunten

  • The suction pump in bottom can be more sticky.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 04-06-2017

Heerlijk apparaat!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

8,0
Alles wordt heel fijn gemalen; bevroren bananen, noten, fruit.
Deze zomer gaan er veel smoothies en milkshakes gemixed worden. Zeer tevreden over het product!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Miranpeet 04-06-2017

geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

10,0
Het is een fijn apparaat, in een kleine handomdraai zet je de heerlijke smoothies, soepjes, milkshakes ed op tafel. Het heeft echt maar een paar seconden nodig. Dus zo klaar. De ijscrush functie is ook heerlijk, mijn kinderen zijn er helemaal dol op en weten niet hoe gauw ze steeds weer nieuwe ijscrush moeten maken. Al met al een heerlijk apparaat. enige nadeel vind ik wel van het "lompe" apparaat, aangezien deze best wel groot is. Maar buiten dat is het wel een aanwinst voor onze nieuwe keuken en zijn we der ook helemaal blij mee
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Miranda 04-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HR3555

Algemene score

9,0
Toen ik de philips viva blender ontving was ik nog een beetje sceptisch omdat ik dacht dat hij niks meer zou kunnen dan mijn staafmixer. Dit was helemaal niet waar! Ik ben verrast door de kracht van de blender en hij maakt mijn smoothies goed glad. Ook is de blender geschikt om soep in te maken, dit is erg handig. Ondertussen zou ik niet meer zonder deze viva blender willen.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews