Philips SCF 870 - Reviews

Specificaties
Vermogen
400 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
0,45 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jason M 25-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
Wij zijn 7 maanden geleden voor het eerst papa en mama geworden en dit apparaat is van alles wat we aangeschaft hebben de beste aankoop die we hebben gedaan! En niets luxe product. Voor 95 euro maken we nu al vier maanden fruit- en groentehapjes voor onze dochter. Ze eet gewoon met de pot mee. In een handomdraai (tijden het bereiden van je eigen diner) heb je voor drie dagen gezonde voeding voor je kind. Reken maar eens uit wat de kosten zouden zijn als je Olvarit zou gebruiken.

Als ik toch een puntje van kritiek mag geven, dan is dat de sluiting van het water compartiment. Tijdens het bereiden sist een deel van de stoom langs het rubbertje. Dat doet wat af aan de degelijkheid.

Voor de rest. Superapparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariekezld 15-11-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Geweldig apparaat! Heel simpel in gebruik en er worden ook handige recepten meegeleverd. Ik vind dat je de voeding juist gemakkelijk uit de blender kan scheppen met de bijbehorende spatel.
Tip: op dit moment ook aan te schaffen met korting bij ING rentepunten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rukap 27-05-2016

Luid en scherp geluidsnivo. Oordoppen vereist

Algemene score

4,0
Alles in een. Makkelijk. Geluidsoverlast is snerpend luid en hoog. Doet pijn aan de oren. Lagering had beter gekund om vibraties te verminderen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Youp 28-08-2015

Mooi design, twee in een makkerlijk gebruiken

Algemene score

8,0
Goed product. Alleen laaste tijd 3 nieuwe appraat van Philips hebben problemen. Niet zoveel tijd voor 50 woorden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Liesje82 30-09-2014

top apparaat, ook voor ouderen

Algemene score

8,0
Wat een heerlijk apparaat! Sinds mijn moeder wat slechter is geworden loont het niet meer om haar steeds met mes en vork aan tafel te zetten. We hebben de Avent blender/stomer nu een maand en echt alles kan erin! gelukkig is moeder redelijk doof want hij maakt wel een hoop herrie. ook het snoer is wat kort.
Wel lekker dat alles gewoon in de vaatwasser kan.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marjon92 26-08-2014

zeer handig apparaat

Algemene score

10,0
fruit & groenten. alles zo vers en snel voor je kleintje
zo eet de kleine al snel met de pot mee, alleen dan op zijn niveau afgestemd en in de stomer. ik gebruik hem nu voor de tweede ronde en het werkt gewoon super!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marie28 17-11-2013

Superapparaat!!

Algemene score

10,0
De Avent Stomer/Blender is een goed apparaat voor het zelf maken van babyvoeding.
het is handig in gebruik en stoomt en mixt alles wat je wilt.
Makkelijk schoon te maken.
Erg tevreden!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rob1979 18-10-2013

Gewoon top

Algemene score

10,0
Je maakt met gemak variatie eten.
alles rauw (ook kip) er in en het komt er klaar en ready to use uit!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MACTexel 26-08-2013

Wat een uitvinding, super apparaat!!

Algemene score

10,0
Met dit apparaat kan ik snel en makkelijk verse hapjes maken.
Maak gewoon een grotere hoeveelheid, verdeel het in een paar porties, dan invriezen.
Binnen een handomdraai je eigen "potjes" groente en fruit.
Gezond voor de kleine.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

PeterR 21-07-2013

heel fijn apparaat

Algemene score

8,0
De mogelijkheden zijn enorm. Kan dit aparaat aanbevelen. Voldoet heel erg goed. Vooral om eten voor de kleine te maken wordt hij door mij gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kook 21-07-2013

Dit product heeft goede eigenschappen

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, makkelijk en snel in gebruik. Nadelig vond ik de inhoud voor hele kleine porties kwam ik steeds goed uit, voor grotere porties niet meer. Later ging ik ook meerdere hoeveelheden maken om in te vriezen. Zodat ik ook porties voor onderweg had. Mijn dochter vond het verse eten zo lekker dat ze helemaal geen kant en klare voedingen meer at. Bij grote porties moest ik het apparaat meerdere keren aanzetten. Wat mij betreft had de inhoud iets meer mogen zijn zodat je het apparaat langer kan gebruiken als de baby's grotere hapjes gaan eten.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MMuts 16-06-2013

Prima product, schoonmaken goed. Timer zou handige toevoeging zijn.

Algemene score

8,0
Het is een prima product. We maken hem regelmatig schoon in de vaatwasser wat prima gaat. Een toegevoegde timer zou handig zijn, nu moet je een kookwekker zetten om het stomen te beëindigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nostradamus77 25-02-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,3
Onze vorige blender (van een zeer bekent merk) was na 3 kinderen behoorlijk versleten dus wilde we deze keer de philips proberen. Het apparaat werkt prima alleen zijn er 2 duidelijke minpunten: 1) Het had beter geweest dat Philips de messen onder een bepaalde hoek had gemaakt. Dan zou het blenderen van o.a fruit, en dan met name de grotere stukken, veel beter gaan. Het andere merk doet dat beter.
2) het apparaat maakt erg veel herrie bij het blenderen. Nu maken alle blenders herrie maar deze blinkt uit in de toonhoogte.

Verder niets op aan te merken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martijn02 14-12-2012

Super makkelijk gezonde babyhapjes maken

Algemene score

10,0
Ik maak voor een baby van 8 maanden nu per keer 3 porties klaar.
1 om meteen op te eten, 1 in de koelkast en 1 in de diepvries.

Doe er wel iets meer in dan staat aangegeven, maar gaat prima.

Eten erin doen, stomen en afkoelen moet je wel een half uur voor rekenen. Doe dit eerst en maak dan eten voor ons zelf klaar.

Schoonmaken is simpel, ook zonder vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dymphy 11-11-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend tevreden! Het is natuurlijk wel een luxe artikel, maar voor mij ondertussen onmisbaar.
Het apparaat staat bij mij 2x per dag aan. 'S morgens voor het fruithapje en 's avonds voor het avondeten.
Ik vind het ideaal dat je er niet naar om hoeft te kijken, groente of fruit erin, juiste hoeveelheid water en het apparaat doet de rest vanzelf.
Ook ideaal dat je de beker kunt omdraaien zodat je meteen het eten kunt pureren (ook handig voor de afwas).
Ik vind het echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 08-09-2012

handig apparaat met goed resultaat

Algemene score

8,0
Het is een erg gebruiksvriendelijk apparaat. De baby vindt de resultaten ook heerlijk en smult er lekker van. Het enige nadeel tot nu toe is dat het mes snel bot wordt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nicole79 28-08-2012

Pratisch,snel, compact product

Algemene score

8,0
Het is een handig apparaat, het enige nadeel is dat het niet zo groot is en dat je dus niet een heel grote voorraad in één keer kan maken.
Zeer gebruiksvriendelijk, goede beschrijving.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Polka 21-05-2012

Makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Dit product is makkelijk in gebruik, zowel het stomen als blenden gaat super makkelijk. Alles is snel bereid. Dus geen potjes van de winkel maar potjes uit de gecombineerde stomer/blender
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

kkupila 21-05-2012

Not as handy as we thought

Algemene score

4,0
Steaming takes much longer than what product describtion and manual told us.
Also lots of steam is coming out of the machine instead of staying inside during the steaming process.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Martje82 20-05-2012

Dit product is erg handig om te hebben

Algemene score

10,0
Prima product voor veelvuldig gebruik. Ik kan het product echt aan raden wanneer u een klein kind heeft. In 20 minuten is een gezonde maaltijd gemaakt. Ook voor het fijn maken/ pureren van voeding is het product erg makkelijk in gebruik.
Juist omdat je met dit product zowel kan stomen als pureren is het zo handig om te hebben.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews