Bosch MMB65G0M - Reviews

Best Reviewed jun 2016 Bosch MMB65G0M
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Vermogen
800 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
2,3 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 204 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Prima blender

Algemene score

8,3
De blender is erg stil, in vergelijking wat we. Het is een degelijk apparaat. Hij blendert ook veel beter dan dat ik gewend was.

Blij mee dus! :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RWT 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en snel blenden

Algemene score

8,0
2e machine in korte tijd. aangenaam verrast door grote vermogen, voorinstellingen en laag geluidsniveau. makkelijk schoonmaken en kan in de afwasmachine. Happyt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AmiMan 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Geluidsloos

Algemene score

8,3
Een degelijke blender (800 watt) met glazen kan (inhoud 2.3 liter) en optiemogelijkheden.
Vrijwel geluidsloos apparaat wat binnen ons gezin belangrijk is door wisselende diensten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PM Draaijer 17-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Blender

Algemene score

9,7
Top Blender! Na jaren vele miskopen eindelijk de juiste en dat voor een top prijs eker ook omdat er nu € 20,- extra kassa korting op zit. En goed advies van de scheer en foppe medewerker uit Haarlem. Voor mij geen internet aankopen meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skippy 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat!

Algemene score

8,7
fijn apparaat om smoothies mee te maken zonder klonten en daarbij ook eenvoudig schoon te maken. Ook bevroren fruit en ijsblokjes maalt hij makkelijk mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

silent mixx

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staat stevig op het aanrecht, is gemakkelijk schoon te maken. Maakt niet zoveel lawaai. Werkt snel en gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloos, makkelijk te bedienen, super apparaat

Algemene score

8,0
De blender werkt perfect, gebruik hem voor de smoothie's waarin ik ook noten verwerk, ook dit doet hij moeiteloos. Hij is erg geruisloos, en er kan een flinke hoeveelheid in 😊 vind het een super en degelijk apparaat voor dit geld.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Grote kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

whitneymorien 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne grote Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede blender met veel mogelijkheden, makkelijk schoon te maken doordat, de onderkant van de kan makkelijk los gemaakt kan worden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Navela 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

Veel power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Op advies van de verkoper hebben wij deze blender gekocht. Helaas is de "silentmix" niet terecht want hij maakt flinke herrie. Zelfs wanneer de blender leeg aanstaat. Maar al met al verder een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Vaatwasmachine bestendig
  • Momenteel een geld retouractie van Bosch

Minpunten

  • Silentmix klopt niet
  • Vrij groot en lomp

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende blender; eenvoudig te bedienen en met een heerlijk resultaat. Onze smoothies smaken echt veel beter.

Pluspunten

  • prijs
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een koper uit etten-leur 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Muisstil !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klasse blender van gerenommeerd merk. Echt stiller dan andere blenders en eenvoudig in gebruik. Bovendien snel en makkelijk te reinigen. Ideaal apparaat voor onze bessen, aardbeien en andere vruchten uit eigen moestuin!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • goed te reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luiz Jr 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

goede koop

Algemene score

10,0
Uitstekend product. Voldoet aan alle beloften. Nu kan ik sappen voor het hele gezin te maken. Perfect!!!

Pluspunten

  • Silent
  • Programmes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B de Jong 11-05-2017

De beste blender voor die prijs (+ €20 cashback Yeah!)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aan alles is gedacht bij deze blender. Solide apparaat, zuignappen tegen trillen en geluidsoverlast en eenvoudig schoon te maken (ook in de afwasmachine). En het voornaamste: Geweldige smoothies!

Pluspunten

  • Sterke en stille machine!
  • Multi-toepassingen
  • Snel en eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • GEEN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jol 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super stil in vergelijking met andere Blenders

Algemene score

8,0
Wij hadden vorige week een blender gekocht van een ander merk. Maar bij het eerste gebruik hadden wij al door dat wij een verkeerde keuze hadden gemaakt. Iedere keer moesten wij de oren afdekken want wat een herrie kan zo'n blender maken. De keuze was snel gemaakt. Toch maar weer een nieuwe blender kopen en het verlies nemen. En wat een verschil, deze nieuwe Silent Bosch blender MMB65GOM maakt echt veel minder geluid. Een hele verademing. Wij zijn dus heel erg blij met deze nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • Weinig geluid in vergelijking met andere blenders
  • Messen kunnen apart worden gereinigd
  • zuignappen maakt blender stabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Houtman 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige blender! De blender maakt minder herrie dan de meeste anderen, is krachtig en door zijn 8-hoekige glazen kan mengt hij de ingrediënten beter. Hij heeft meerder functies en is op snelheid in te stellen. Zelf mijn 8-jarige dochter kan hier makkelijk mee omgaan en de blender bedienen. Ook is de blender makkelijk schoon te maken doordat je de bodem waar de mesjes aanzitten eraf kunt halen. Zo zijn dus alle onderdelen goed te reinigen, wat het apparaat ook weer hygiënischer houdt.
Hij is zijn prijs, wat ik in eerste instantie aan de hoge kant vond, meer dan waard.

Pluspunten

  • Stiller dan de meeste andere blenders
  • Onderdelen makkelijk uitelkaar te halen
  • Onderdelen makkelijk te reinigen
  • Meerdere funties en snelheden

Minpunten

  • Geen enkele gevonden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiPi 07-05-2017 Product paar weken in bezit

geluid, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie blender die heerlijk stil is. Een echte verademing in vergelijking met de vorige. Deze maakte zoveel geluid dat gehoorbescherming eigenlijk nodig was.

Pluspunten

  • Goed stil
  • eenvoudig schoon te houden

Minpunten

  • het blijven grote apparaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IvD 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastisch smoothies met deze blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige blender. Makkelijk schoon te maken. Handige snelfuncties. De smoothies zijn heerlijk glad!

Pluspunten

  • met z'n 2,3 liter kan is hij lekker groot
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • beetje zware kan door het dikke glas

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasmijn 06-05-2017 Product paar maanden in bezit

Stille handige blender 800 watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De blender is stil en heeft een hoog aantal watt. Hij is handig schoon te maken omdat de onderkant open kan. Het model is wel wat grof en zwaar.

Pluspunten

  • Stil
  • Hoog in watt
  • Handig schoon te maken

Minpunten

  • Grof uiterlijk
  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Tini 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt zoals een blender hoort te werken, prettig dat dit ook redelijk stil kan. Smooties zijn heerlijk glad!

Pluspunten

  • kracht
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 04-05-2017 Product paar dagen in bezit

degelijk en multifunctioneel - scherpe geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk en multifunctioneel en belangrijk stil bij gebruik (in vergelijk met onze vorige blender) Door de zuignappen is er een goede bevestiging bij gebruik. Eenvoudig te demonteren voor schoonmaak.
Blendermes zit laag op de bodem van de beker, dus alles wordt goed geblend of gemalen (dus geen restanten of droog poeder over).
De menu mogelijkheden en traploos verstelbare snelheid geven ons altijd het juiste resultaat.

Dit model is ook nog eens scherp geprijsd!

Pluspunten

  • lage positie blendermes
  • stevig te plaatsen
  • degelijk
  • meerdere snelheden en blendermenu
  • stil bij gebruik

Minpunten

  • deksel mengkom zeer vast sluitend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews