Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB42G0B op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Errol 13-09-2021

Blender werkt uitstekend!

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij gebruiken de blender dagelijks voor het maken van smoothies en shakes. Dit gaat uitstekend. Hij is ook heel goed schoon te maken. Echt een aanrader!! Het geluid is ook een stuk zachter dan onze vorige blender.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Silentmixx 08-03-2021

Niet zo stil helaas

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi en goed apparaat maar niet zo stil alsdat de silentmixx kop je wil laten geloven...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aafie 27-07-2020

Krachtige smoothiemaker

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De smoothiemaker werkt goed en kan ook ijsblokjes goed vermalen. De volgende keer zou ik er wel een kopen met een stamper, voor de rest heeft dit model alles wat we nodig hebben.
De kan mag gelukkig in de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk Stolk 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch parel onder de Blenders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

9,0
Beste koop
Omstreden in gebruik.
Snelheid van krachtige motor
Competitie niet nodig
Hoog design mooi op de aanrecht.

Pluspunten

  • Design
  • Heet/koud geen probleen
  • Goede prijs

Minpunten

  • Kan de concurentie aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Floris 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke kan, veel inhoud en in vergelijking met andere stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
ik heb deze blender aangeschaft omdat mijn ouder kapot ging, deze blender is stiller, heeft meer kracht en zal naar verwachting langer meegaan. ook vanwege de lange garantie die geboden wordt heb ik vertrouwen dat ik kwaliteit heb aangeschaft.

Pluspunten

  • krachtig
  • Stil
  • Stevig
  • groot volume

Minpunten

  • Zware, breekbare glazen kan
  • is best groot, valt erg op.
  • heeft jammer genoeg niet functies zoals ijscrushen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Davy 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
werkt prima alleen ze verkopen hem als stil apparaatmaar dat is hij zeker niet
buiten dat om werkt hij zoals hij hoort te werken

Pluspunten

  • mooi
  • doet wat hij moet doen

Minpunten

  • veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cooz1607 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote stevige blender met een grote kan

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

9,0
Gekozen voor een Bosch omdat we er al meer van hebben (afzuigkap, vaatwasser) en deze zag er degelijk en stevig uit. Voldoende vermogen om dat te doen wat je wilt doen. Wij gebruiken hem vooral voor het maken van shakes, maar daarmee zijn de mogelijkheden lang niet uitgeput

Pluspunten

  • Groot
  • Stevig
  • Zuignappen onder het apparaat
  • Verwijderbare bodem
  • Flink vermogen

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in
  • Kan past maar op 1 manier

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dirk 09-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gebruik hem dagelijks, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
Gebruik hem dagelijks en is makkelijk schoon te maken. Grote inhoud (voor bijvoorbeeld soepen) en mooi design, ben zeer tevreden met mijn Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanne 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie en zeer goed werkende blender!

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

10,0
Allereerst ziet de blender er mooi uit. Staat zeer stevig op het aanrecht, dus trilt niet weg..
Daarnaast werkt de blender heel goed, scherp om van alles te snijden en binnen no-time een smoothie klaar.
Ook valt het geluid mee, omdat het een silent functie heeft.
Dus zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Werkt snel en efficiënt
  • Maakt weinig geluid
  • Grote kan

Minpunten

  • Kan is misschien iets zwaarder dan je verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juniper222 24-05-2017

Fijne en stille blender!

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

10,0
Heel fijn die grote hoekige glazen maatbeker. Hij maakt weinig geluid. Wel iets langer blenderen om de stukjes eruit te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Does 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
Het is werkelijk stil in verhouding tot mijn vorige, makkelijk in gebruik. Heeft een groot volume en kan voor soepen worden gebruikt. Design is mooi, past goed in de keuken. Ben erg tevreden en denk er ook jaren van te genieten.

Pluspunten

  • stil
  • warme gerechten
  • makkelijk bediening

Minpunten

  • zwaar door glazen beker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
Fijn apparaat in het gebruik, deugdelijk kwalitatief materiaal, goed schoon te maken. Prettig in het gebruik. Krachtig genoeg voor noten en ijs te vermalen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Patricia uit Heerhugowaard 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Met zekerheid stille blender

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

10,0
Het woord silent mixx sprak me gelijk aan, eindelijk een blender die geen herrie maakt. In de vroege ochtend uurtjes kan ik nu gerust de blender aan zetten zonder dat mijn vier kinderen er gelijk wakker van worden. Nog een voordeel van dit apparaat is, dat je de onderkant van het mes gedeelte er makkelijk uit kan halen, zodat je de mes-molen goed kan schoonmaken. Ik raad deze silent mixx zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille blender met ook nog mooie looks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
Deze krachtige blender doet wat hij moet doen, maar dan wel met kwaliteit. Het is een stil apparaat met een sterke motor. Tevens ziet de blender er ook nog erg mooi uit waardoor deze in de keuken niet misstaat.
Het enige (kleine) nadeel is dat de basis waar de motor in zit vrij groot is.

Een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtige motor
  • Zuignappen om goed te bevestigen
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • vrij groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hele fijne blender

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
Heel blij met deze aankoop. Wat niet op de foto was te zien, maar wel prettig is, is dat er ook een schenktuit aan de kan zit. In andere reviews las ik dat de deksel lastig opengaat, maar dat vind ik wel meevallen

Pluspunten

  • grote kan
  • licht motorblok
  • doet goed en snel zijn werk
  • messen kunnen los om schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 10-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie solide uitstraling op mijn aanrecht :)

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

10,0
solide maatbeker, glas, sterk materiaal, prettig schoon maken door uitneembaar mes, mooie uitstraling, sterk genoeg om te crushen, ERG tevreden, staat mooi naast mijn Bosch koffieautomaat op het aanrecht van mijn nieuwe keuken met jawel......2 ovens, vaatwasser, kookplaat en amerikaanse koelkast van Bosch, ik ben FAN!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig, mooi, goed.

Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

9,0
Erg stevig en mooi design. Het malen gaat erg goed, de mengsels zijn erg glad. Zeker voor deze prijs een super blender! Het enige 'nadeel' is dat de deksel lastig te verwijderen is, deze kan je er op drukken en af trekken, maar hij zit erg stevig vast doordat hij vastgeklemd zit met rubbers. Er is geen handvat om hem los te halen, wat het iets lastiger maakt.

Pluspunten

  • Doet zijn werk goed
  • Mooi design
  • Stevig

Minpunten

  • Deksel lastig los te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima mixer, mooi vormgegeven, stevig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

8,0
Goede mixer, had van mij een iets sterkere motor in gemogen maar deze voldoet wel.
Handig schoonmaken.
Is wel stiller dan anderen maar niet heel stil.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Stevig
  • Stiller

Minpunten

  • Strakke deksel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van der Zande 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekker still

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

10,0
Het product is super fijn. Vorige blender is kapot gegaan omdat wij steeds bevroren ijs in de blender stopte voor shakes. Met deze super fijne stille blender hoeven we hier ons geen zorgen om te maken. Top apparaat! Heb meteen al mijn familie leden gebeld om dit apparaat aan te bevelen. Ze gaan hem allemaal kopen! Super!

Pluspunten

  • Ziet er vet uit
  • Groot aantal liters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilan 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie blender en behoorlijk stil! Echt een top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB42G0B

Algemene score

9,0
Super fijn apparaat, doet precies wat het moet doen en maakt niet teveel lawaai. Fijn in gebruik en misstaat niet in de keuken!

Pluspunten

  • Behoorlijk stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews