Philips Avance Collection HR2093/00 - Reviews

8,4 Lees 298 reviews
Best Reviewed mei 2015 Philips Avance Collection HR2093/00
Best Reviewed mei 2015
Specificaties
Vermogen
800 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
2 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 298 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hbilo 28-11-2016

HR2093/00 blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dochter is meteen mee aan de slag om haar favoriete smootjes en drankjes te maken. Was meteen zeer enthousiast over de functionaliteit van het apparaat en het gemak waarmee je hen kunt schoonmaken via automatische ingebouwde functie.
j.h.c. van den Heuvel 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

philips avance HR2093/00

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat prettig in om mee te werken alleen zou het snoer iets langer mogen zijn maar dat zal wel met de veiligheid te maken hebben

Pluspunten

  • goed
  • prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Jan Snijders 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima blender, maakt alles prima fijn . Doet waarvoor hij bedoeld is. Maakt lekkere smooties en ook met ijsklontjes heeft hij geen problem.

Pluspunten

  • snel
  • weinig herrie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Julie 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne blender, doet wat het moet doen. Hakt ook bevroren stukken fruit goed fijn.
Ietsie luidruchtig, had het apparaat iets stiller verwacht. Verder helemaal top!
Heb er al veel sapjes mee gemaakt!
Aanradertje!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
loes 19-11-2016 Product paar weken in bezit

blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie blender met een grote glazen kan. Werkt fantastisch en makkelijk schoon te maken. Makkelijk in gebruik en handige functie om ijsblokjes fijn te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Peer 15-11-2016

Gezond bezig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Smoothies, soep of een gezonde milkshake. Ik kan het nu heel makkelijk zelf maken. Geen geklungel meer met een staafmixer, en tegelijk een sieraad op mijn aanrecht.

Pluspunten

  • Een sieraad op mijn aanrecht
  • De tv hoeft niet harder, stil dus.

Minpunten

  • Eigenlijk niets

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
RosRos 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

ziet er goed uit

Algemene score

7,0
Hij werkt goed en werkt snel en is makkelijk schoon te maken. Daarnaast ziet hij er ook heel stijlvol uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
durpee 08-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Grote, maar goede blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt super, aan de grote en zware kant, maar het resultaat is top!
het zware helaas deze week ervaren (kan gevallen en in 50 stukken), maar gelijk weer een nieuwe gekocht, geen seconde getwijfeld over een ander model.

Pluspunten

  • werkt goed
  • robuust

Minpunten

  • breekbare kan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Bianca 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig, redelijk stil voor zoveel watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische blender, crusht ijs met gemak en maalt zelfs een sinaasappel helemaal fijn (geen irritante grote vellen in de smoothie)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Lin 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

super smoothies

Algemene score

9,0
Ik ben erg verrast over dit apparaat. gebruik hem vooral om groene en fruit smoothies te maken en die zijn echt sinds ik dit apparaat heb heerlijk! geen stukjes meer erin
Op zich ook makkelijk schoon te maken!
Blenders maken nou eenmaal lawaai, dus ja deze ook soms wel lastig zo op de vroege ochtend met nog slapende mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Nathalie 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat die alles fijnmaalt

Algemene score

8,0
Het is fijn dat de kans van glas is en je kunt er van bovenaf nog vloeistof of iets dergelijks toevoegen als het apparaat draait.
Moeiteloos maak je smoothies

Pluspunten

  • Glazen kan
  • 2 liter kan
  • Snel alles fijnmalen
  • Opening in deksel om makkelijk iets toe te voegen

Minpunten

  • Schoonmaken. Dit komt omdat de kan groot is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Rianne 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Superblender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb er tot nu toe alleen nog maar smoothies mee gemaakt, maar oa met noten erdoor. Moeiteloos wordt alles fijngemalen. De blender is ook zeer eenvoudig schoon te maken. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Hoog vermogen
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Piet 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne blender, werkt goed.

Algemene score

8,0
Fijne blender voor het maken van smoothies, soepen en sauzen.
De glazen kom kan zowel warme als ijskoude substanties aan.
Overigens is het product makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Staat stevig

Minpunten

  • Maakt lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
ikbenanja 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een geweldige blender

Algemene score

9,3
Voor de eerste keer eens niet bezuinigd op een blender. En wat een succes! Mijn smoothies zijn nu echt smooth. Hij draait zijn hand niet om voor wat bevroren fruit, maakt weinig lawaai, staat lekker stevig. Het enige waar ik me zorgen over maak is de glazen kan. Mijzelf kennende, gaat die een keer vallen. Hopelijk is er dan wel een losse te bestellen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anonymous 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Strong and functional blender!

Algemene score

9,7
Very good quality and good functionality. I particularly like the ice crush function. Good value for money!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Merel 25-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede blender

Algemene score

8,0
Prima blender voor groene smoothies. Erg fijn, handige draaiknop voor verschillende standen en snelheid. Inclusief zuignappen op de onderkant voor het voorkomen van verschuiven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Huub 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,0
Smoothies in een handomdraai! Een erg gebruiksvriendelijk en makkelijk reinigbaar apparaat!Wij zijn er blij mee. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Esther 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

Philips blender HR2093/00

Algemene score

9,0
Een degelijk en modern apparaat. Handige zuignappen aan de onderkant. Veel Verschillende standen en een speciale stand om ijsblokjes mee te crunshen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anoniem 20-05-2016 Product maand in bezit

Top blender!

Algemene score

9,3
Een zeer goede blender voor lekkere smoothies en soepen. Fijn dat er een schoonmaakfunctie op zit en een functie voor ijsblokjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lenny 19-05-2016 Product paar dagen in bezit

Beoordeling philips blender hr2093

Algemene score

8,0
Deze blender van Philips voldoet aan mijn verwachtingen.
Ik had al ervaring met een soortgelijk type, die ik aan mijn zoon heb gegeven toen hij op zichzelf ging wonen.
De smoothies komen er in een handomdraai uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews