Tefal Easy Fry & Grill XXL EY801D - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - 1650W - Frituurpannen

Tefal Easy Fry & Grill XXL EY801D - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - 1650W
Tefal Easy Fry & Grill XXL EY801D - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - 1650W
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 129,99 Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry & Grill XXL EY801D - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - 1650W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
i***@d*******11-06-2025
10.0
Recent deze airfryer aangekocht. Perfecte grote voor een familie van vier. Komt snel op temperatuur waardoor voorverwarmen niet nodig is zoals bij onze oud toestel. De sync. functie is ideaal om meerdere gerechten voor te bereiden op hetzelfde moment.
d************@g********14-11-2024

Easy fry & grill xxl

10.0
De Tefal Easy Fry & Grill XXL is een aanwinst voor iedereen die snel en gezond wil koken zonder al te veel moeite. Ik heb hem nu een tijdje in gebruik, en ik ben aangenaam verrast door de veelzijdigheid en de prestaties van dit apparaat. De XXL-variant biedt genoeg ruimte om voor meerdere personen te koken, wat ideaal is voor grotere gezinnen of wanneer je vrienden op bezoek hebt. Het ontwerp is strak en modern, en de bediening is intuïtief. Je hoeft niet door ingewikkelde instellingen te scrollen; de opties zijn duidelijk en goed georganiseerd, waardoor je eenvoudig de juiste instelling kunt kiezen. Wat me vooral aanspreekt, is de combinatie van de Airfryer-functie met de grilloptie. Dit geeft extra flexibiliteit, omdat ik bijvoorbeeld niet alleen frietjes kan bereiden, maar ook perfect gegrilde groenten, vlees of vis. De gerechten komen er gelijkmatig gaar en knapperig uit, zonder dat ik veel olie hoef te gebruiken. De smaak blijft ook echt goed behouden, wat bij sommige airfryers nog wel eens een probleem kan zijn. Qua onderhoud is de Easy Fry & Grill gemakkelijk schoon te maken, vooral omdat de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn. Dit is een groot pluspunt, zeker als je het apparaat vaak gebruikt. Kortom, de Tefal Easy Fry & Grill XXL combineert veelzijdigheid met gebruiksgemak en goede kookresultaten. Voor wie op zoek is naar een betrouwbare airfryer met extra grillfunctie, is dit zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Combinatie van de 2 fry & grill
  • Makkelijk schoonmaak
  • Vaatwas bestendig