Alecto DVM-143 beeld babyfoon 4 3 Wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia 10-06-2017 Product paar maanden in bezit

Hele fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon gekozen omdat we het fijn vinden om niet alleen te horen als onze dochter wakker is maar haar ook te zien. Het ideale aan deze babyfoon is:

- het grote bereik (zelfs tot bij de buren hebben we verbinding)
- het goede signaal, wij wonen in een nieuwbouwhuis waarbij we merken dat niet alle babyfoons van familie/vrienden goed werken omdat het signaal te zwak is. Daar heeft dit model geen last van.
- keuze uit meerdere slaapliedjes
- slaapliedjes zijn zowel op de baby als de ouder unit aan te zetten. Bij de meeste babyfoons is dat op 1 van de 2 units.
- groot scherm met helder beeld.

Is er dan helemaal niets te verbeteren aan dit model? Als we minpunten moeten noemen dan zijn het er 2:
- de camera werkt niet op batterijen, moet altijd een stekker in het stopcontact. Soms is het lastig om het campingbedje in de buurt van een stopcontact te zetten en dat de camera dan ook in het bedje kan kijken.
- de batterij van het scherm haalt het niet een hele nacht (ook niet als het scherm uitstaat en alleen het geluid aan).

Pluspunten

  • groot, helder beeld
  • meerdere slaapliedjes
  • slaapliedjes op ouder- als babyunit aan zetten
  • groot bereik, ook in nieuwbouw

Minpunten

  • camera werkt alleen op stroom, niet op batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 29-03-2017 Product paar maanden in bezit

Handige babyfoon met groot scherm en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze babyfoon. Prettig formaat, duidelijk geluid en handig draaibare camera. Handleiding is duidelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruiksvriendelijkheid
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 14-02-2017 Product paar weken in bezit

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over deze babyfoon.
Duidelijke handleiding, Reageert snel, Leuke liedjes, groot scherm en draaibare camera

Minpunten

  • Batterij erg snel leeg (na een dag gebruiken)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T. 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een duidelijke babyfoon. Alleen had ik liever zelf nog een aantal slaapliedjes erop willen zetten. Maar verderwerkt het uitstekend.

Pluspunten

  • Duidelijk beeld
  • Goede camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Snijders 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede snelheid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben redelijk wat verschillende modellen in de winkel getest. Ook hebben wij al een babyfoon voor onze eerste dochter, alleen deze zonder camera. Voor de tweede waren we toch wel opzoek naar een babyfoon met camera ipv deze los aan te schaffen. Wij vonden het belangrijk dat er minimale vertraging in het beeld en geluid zit. Bij deze babyfoon is dat amper te merken! Ook heeft hij leuke slaapliedjes erop staan.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Minimale vertraging

Minpunten

  • Geen lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Graaf 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Product zoals beschreven!

Algemene score

8,0
Na een tijd zoeken ben ik uitgekomen bij de Alecto DVM-143.
Een prima product betreft prijs/kwaliteit.
Webcam ophangen(aan de muur montage erbij), monitor aan en hij deed het meteen.
Sommige plekken minder goed bereik, wat te verwachten was in een nieuwbouw huis (i.v.m. isolatie/etc.) Maar nog steeds meer dan voldoende.
Beeld zowel overdag als in het donker goed. Makkelijk bedienbaar menu met vele functies om het product een eigen inrichting te geven betreft gevoeligheid,geluiden,helderheid scherm.
Product nog niet lang genoeg om te oordelen over accu.
Leuke muziekjes die je ook in volume kunt schalen.
Kortom een product waar ik tot op heden tevreden over ben.

Pluspunten

  • Leuke muziekjes
  • Scherm uit bij geen geluid, springt aan bij geluid
  • Beeld

Minpunten

  • Geen app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rick 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ideale babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale babyfoon, beeld reageert snel op bewegingen.
Ook de slaapliedjes zijn een uitkomst.
Ik zeg aanrader!

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Reageert snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van de Rijt 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goed ontvangst, groot scherm en goed te plaatesen camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product voelt zuur solide en heeft een groot scherm. De antenne is wat aan de grote kant, maar blijkt voor goed ontvangst te zorgen. Er zitten veel functies op zoals temperatuur meting met instelbare grenzen zodat een alarm gegeven kan worden, Afspeelbare muziekjes via de camera en talk functie via de camera. Ook handig dat er ingesteld kan worden dat het scherm en geluid alleen aan springt bij beweging of geluid in de kamer van de camera.

Tot op heden zeer tevreden met de babyfoon

Pluspunten

  • Accu duur
  • Scherm formaat
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheid tot aansluiten meerdere cameras

Minpunten

  • Formaat antenne
  • Dikke ouder unit
  • Lengte voeding kabel camera kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaat 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm, helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs van € 149 zeker waard, gekocht op bol.com met actie: gratis nachtlampje van Alecto bij. Duidelijke handleiding zorgt voor makkelijke opstart. Groot scherm en draaibare camera! Uitbreidbaar met extra camera's

Pluspunten

  • Slaapliedjes
  • Spreekfunctie
  • Groot scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer