Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Alecto DBX-18

7,0 Lees 14 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hirkes 08-12-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
Hij geeft veel ruis, vervormt geluid. Liedjes zijn echt niet om aan te horen. Temperatuur weergave en terugspreekfunctie is wel handig.
Wij gaan inmiddels een nieuwe kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

1971najaar 16-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Het is een prima degelijk en eenvoudig apparaatje. Makkelijk te bedienen. Geen poespas, gewoon goed. Geluid had iets beter mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

commentaar 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Slechte kwaliteit.

Algemene score

3,0
Erg metalig geluid, baby hoor ik beter door een gesloten deur dan door de babyunit zelfs als volume van ouder-unit maximaal staat. Kinderliedje hoor je via de microfoon van de baby-Unit ook op de ouder-unit en je moet dus het volume van de ouder-unit uitzetten als je last hebt, wat dus onmiddellijk de belangrijkste functie weghaalt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jopie 21-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Net eerste avond op mijn kleindochter gepast, bereik was super. Babyfoon doet het prima voor dat geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 14-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,4
Deze babyfoon vangt veel achtergrondgeluiden, maar bijna niet het geluid van m'n kleine meid. Ik hoor haar door een dichte deur beter huilen dan door de babyfoon. Batterij is snel leeg, ouderunit is al een aantal keer uitgevallen, terwijl alles nog aanstond en de batterij niet leeg was. Snoer van kindunit is erg kort, muziekjes klinken erg hard en mechanisch. Gebruiksgemak is wel goed, niet te ingewikkeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kim 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Handige degelijke babyfoon. Fijn dat er 2 muziekjes aanwezig zijn. Prijstechnisch prima voor zijn mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lieke 09-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,6
Wij hebben de alectro DBX-18 twee weken in gebruik gehad maar toen toch een andere aangeschraft. Hij was niet betrouwbaar, ving maar de helft van het geluid op, dit vonden wij geen prettig idee als ons kindje boven lag en wij beneden haar niet kunnen horen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

C 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Gebruiksvriendelijk product met handige functies. Snoer zou iets langer mogen. Handig met zichtbare lampjes zodat visueel geluid ook zichtbaar is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Eenvoudige bediening, handig met oplichtende puntjes bij geluid zodat geluid ook zichtbaar is. Snoer zou iets langer mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Claudyaa 20-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Prima babyfoon voor deze prijs. Wij gebruiken m binnenshuis, goed bereik, geluid niet altijd optimaal (ruis). Wel fijn dat er een terug praat mogelijkheid op zit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ankedonkers1 20-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Het zijn 2 kleine apparaatjes die handig in gebruik zijn. Er zitten weinig knopjes op waardoor het apparaat gemakkelijk te bedienen en te begrijpen is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ineke van den berg 17-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Prima babyphone,
Makkelijk te bedienen.
Goede koop, ook achter in de tuin te horen.
En al met al een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joshua44 03-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Eenvoudig te bedienen, duidelijke gebruiksaanwijzing, geeft de temperatuur in de babykamer aan en kan 2 slaapliedjes afspelen. Het apparaat is zeer voordelig geprijsd en gekocht bij Kruidvat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hklmvm01 29-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Prima product en niet te duur. Eenvoudig en makkelijk in gebruik. Geen poespas maar doet wat het moet doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer