Alecto DVM-65 - Reviews

8,0 Lees 32 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hendry 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is eenvoudig te instaleren, zonder veel poespas. Scherm is niet zo scherp, maar je ziet meer dan voldoende. Geluid perfect. Product is degelijk met lange snoer. Functioneert tot op heden goed. Voldoet aan alle eisen, zeker voor de (lage) prijs.

Pluspunten

  • goed geluid
  • degelijk

Minpunten

  • beeld niet zo scherp

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Carla 30-10-2016 Product paar maanden in bezit

goed beeld voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Om mijn kleinkind in de slaapkamer te volgen werkt het prima en ik vind de kwaliteit ten opzichte van de prijs heel acceptabel. Reageert goed op geluid . Makkelijk in gebruik. Enige nadeel........de batterij loopt snel leeg: het gebruikt veel stroom of de opslag is minimaal.

Pluspunten

  • goed bereik
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • batterij opslag

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Anita van lierde 04-10-2016 Product paar dagen in bezit

Scherm is niet zo groot

Algemene score

8,0
Zeer goed toestel. Scherm is niet zo groot maar valt zeer goed mee om alles te zien . Heb eerst het vorige toestel had had maar de nacht sensor werkte niet meer .Heb direct een ander toestel mogen kiezen.Vindt ik een goed + punt.

Minpunten

  • Kan hem geen ganse nacht gebruiken zonder oplader

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Aafke 04-09-2016 Product paar weken in bezit

Prima voordelige beeldbabyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne en voordelige babyfoon.
Beeld vind ik prima gezien de prijs. Ik kan volgen wat de baby doet, wel een goede plek zoeken waar je hem neerzet.
Qua geluid vind ik mijn oude Alecto dbx 65 wel wat beter. Deze slaat eerder aan bij geluid van je kind.

Pluspunten

  • Prima beeld voor de prijs
  • Makkelijk meenemen

Minpunten

  • Geluid mag harder
  • Standaard zou fijn zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
rdebruin 03-09-2016 Product paar weken in bezit

goed helder en stabiel beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te gebruiken. Groot beeld, zuiver en geen storingen. Geluid is zeer goed en de terug spreekfunctie werkt ook heel goed.

Pluspunten

  • beeld
  • eenvoudigheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Lisa 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Handige babyfoon voor een klein budget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Je hebt voor een klein prijsje meteen heel wat opties op de babyfoon. De terugspreekfunctie gebruik ik vaak om mijn baby vanop afstand te sussen en niet naar de kamer te gaan want wanneer hij me ziet wil hij op mama's schoot. Heel handig om in en uit te kunnen zoomen en de camera omhoog en omlaag te kunnen bewegen. Zo heb je elke beweging van je baby in de gaten!

Pluspunten

  • Zoom
  • Budgetvriendelijk

Minpunten

  • Klein scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
lindsay1984 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Precies wat je nodig hebt voor niet al teveel geld! We hebben 2 luvion producten gehad welke beide na 1 jaar hebben begeven en dus ook je garantie. Wij zochten een babyfoon met camera en verder geen toestanden zoals, liedjes, nachtlampje, opnemen en foto's maken. Deze heeft precies wat je nodig hebt: (nacht)beeld, terugspreekfunctie, geeft temperatuur aan v/d kamer, je kan het beeld van de monitor uitzetten en alleen op geluid laten staan als je zelf naar bed gaat (dan is niet heel je kamer heel de nahr verlicht. en voilá. Beeld is kleiner dan de duurdere varianten en niet onwijs scherp. Maar je kan zien of je kindje wakker is! Onwijs simpel, precies goed en niet duur!

Pluspunten

  • Prijs / Kwaliteit
  • Temperatuur
  • Draadloos gebruik
  • Terugspreekfunctie

Minpunten

  • Klein beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Roger 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een degelijke en prijselijke babyfoon met camera

Algemene score

8,8
Om met een veilig gevoel de kleinkinderen die komen slapen te bewaken heb ik deze babyfoon met camera aangekocht. Tot mijn grote tevredenheid valt de kwaliteit van het beeld ook bij donker en het bereik heel goed mee.Ik heb reeds andere merken gehad en de verbinding viel bij de vorige toestellen tegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Katrien 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto DVM-65

Algemene score

8,2
Heel tevreden! Gemakkelijk in gebruik! Bereik is zeer goed! Terugspraakfunctie is echt wel een pluspunt! Klank is heel helder. Beeldkwaliteit kan misschien wel wat beter maar zeker geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Leejoo 14-05-2016 Product kwartaal in bezit

babyfoon alecto

Algemene score

7,4
Makkelijke bedienbare babyfoon, goed bereik,schermpje is super handig! Nadeel is korte batterijduur en aanspringen van de babyfoon op geluid is wat minder. Baby moet echt goed hard geluid maken ...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Freddy 28-04-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke keuze

Algemene score

8,6
Toestel makkelijk aansluitbaar beeld valt heel goed mee gemakkelijk dat je uw kind ziet liggen goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ingridvaessen 27-04-2016 Product paar dagen in bezit

redelijke camera

Algemene score

7,4
De camera blijft niet zo goed staan. De monitor daarentegen is handig zo te draaien dat je het kind kunt zien ook op betrekkelijk grote afstand. Beeld is wat wazig in het licht. In het donker veel beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
kelly 26-04-2016 Product paar dagen in bezit

Basic maar degelijk

Algemene score

7,0
Geen luxebabyfoon, maargewoon degelijk! Ik ben tevreden, maar ook niet meer... Doet wat het moet doen. Interessante prijs!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Judith Zwart 05-04-2016 Product kwartaal in bezit

Alecto Babyfoon DVM-65

Algemene score

8,0
Handige babyfoon, eenvoudig in gebruik. Goed bereik, ook buitenshuis, mocht je in de tuin zitten.
Fijn dat er een terugspreekfunctie opzit.
Jammer dat er geen muziek-functie opzit, dat je slaapliedjes kunt afspelen. Ook fijn dat het beeldscherm bij stilte automatisch uitgaat, je hoeft niet 'constant' te kijken als je dat niet wilt.

Ik raad dit prodcut aan, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Richard 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Gewoon goed voor deze prijs. Batterij is ook goed alleen moet je wel het schermpje alleen aan zetten als je ook daadwerkelijk kijkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Zeetaart 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,4
Het toestel heeft een zeer laag kwaliteit beeld. Het is zeer moeilijk te achterhalen waar uw kind ligt op het scherm. De batterij gaat geen nacht mee, ondanks het feit dat het scherm en geluid enkel opstaan als er geluid gedetecteerd is. Bij het uitvallen van de batterij is er weinig of geen geluid gemaakt, dit was niet hoorbaar al slapend. De babyfoon reageert ook niet snel op geluid, zachte stemmen van het kind geven geen contact.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Goed
Slecht
Rob 06-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Simpel en makkelijk zo uit de doos aansluiten (met adapter), camera aanmelden en hij doet het. Nadeel klein beeldscherm en lange oplaadtijd accu. Verder alle functies die nodig zijn zitten er op.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
CeCe 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dit product heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding. Alle benodigde functies zitten erop. Camera werkt ook in donker. Het schermpje is wel aan de kleine kant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Susanne 07-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
een fijne babyfoon! de beeldkwaliteit overdag valt iets tegen, maar het beeld 's nachts was helderder dan we hadden verwacht. Het bereik is erg goed en de terugspreek-functie is erg fijn. Een groot voordeel van deze babyfoon is de temperatuurweergave.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
majordbud 02-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Prima apparaat voor deze prijs. Door gebruik van eigen frequentie geen slecht beeld meer of haperingen zoals bij WiFi gebruik.
Alleen het beeld is niet geweldig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews