Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 824 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DBX-88 ECO op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 05-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
We hebben de babyfoon sinds een week. Doet tot nu toe waarvoor we de babyfoon gekocht hebben. We Worden twee oplaadbare AA-batterijen meegeleverd. Eventueel kun je er nog 4 extra bijkopen, zodat je de zender (baby) ook mobiel kunt gebruiken.

Pluspunten

  • Muziek
  • Temperatuurmeting
  • Oplaadbaar

Minpunten

  • Extra oplaadbare batterijen bijkopen (eventueel)
  • Straling?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annmus 24-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Microfoon was snel stuk maar onder de garantie gemaakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Alecto babyfoon DBX-88 ECO gekocht. Perfecte service van EP-Tummers. Wij hebben de babyfoon aangeschaft vanwege een kleinkind dat 2 keer per week bij opa en oma logeert. Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Makkelijk om nog een liedje aan te zetten. Het nachtlampje geeft voldoende licht. Het signaal naar de ontvanger is perfect. Kortom wij zijn zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • sterk signaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 11-02-2021
  • Product gekocht

Babyfoon Alecto DBX 88 eco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Wij hebben deze babyfoon aangeschaft omdat vrienden van ons deze adviseerde, nu we deze in gebruik hebben zijn we er heel blij mee. De temperatuur kun je in de gaten houden in de ruimte waar de kleine ligt en ook liedjes afspelen als je kleine onrustig is. We zijn heel blij met de prijs/kwaliteit verhouding en je krijgt waar voor je geld! Kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • Liedjes afspelen op afstand voor 15 min lang
  • Temperatuur in de gaten houden waar de kleine ligt
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De enige echte 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon met meerdere functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Product nu een paar dagen in bezit en bevalt prima. Je merkt gelijk dat je een degelijk apparaat in huis hebt. Geluid is goed, zowel heen als terug. De slaapliedjes gaan onze kleine weer in slaap krijgen. Nachtlampje is een leuke toevoeging.

Pluspunten

  • kwaliteit is goed
  • geluid

Minpunten

  • ziet er wat gedateerd uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ldekind 16-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Alecto Babyfoon DBX-88

Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Gekocht via Babydump, scherpe prijs, snelle levering.

Ideale babyfoon, handige temperatuursensor, praatfunctie en de slaapmuziekjes.

Hebben er inmiddels twee, voor op zolder en 1e verdieping!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Judith 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
tot nu toe zeer tevreden over de babyfoon: Geluid is prima, goed bereik en tot nu toe tevreden over het gebruiksgemak. Jammer dat er maar 2 oplaadbare batterijen in totaal bij geleverd worden, dus alleen voor de ouderunit en niet voor de babyunit

Pluspunten

  • extra's als slaapliedjes/lampje/terugspreekfunctie
  • goed bereik

Minpunten

  • geen batterijen meegeleverd voor baby unit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Op advies van vriendinnen deze babyfoon gekocht. Erg blij met de keuze. Makkelijk in gebruik, fijne muziekjes en handig dat je er door kunt spreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Vries 16-06-2020
  • Product gekocht

Zeer fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Ik had een 2e hands alecto babyfoon, sowieso al een fijn merk ondanks dat het al een oudje was. Uiteindelijk toch overleden (eigen schuld) ik ging diverse babyfoons vergelijken en zag deze vaak goed uit testen en reviews komen, toen hij dan ook nog eens in de aanbieding kwam bij de babywinkel heb ik hem direct gekocht! Eerlijk? Ik had dit veeeeel eerder moeten doen, zo fijn!

Pluspunten

  • Nachtlampje
  • Terug spreek functie
  • Temperatuur slaapkamer! Echt top!!

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 21-05-2020
  • Product gekocht

Prima babyfoon zonder al teveel poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima babyfoon voor een mooi prijsje. Voor tweede kindje een extra exemplaar gekocht.

- Goed bereik, ook in betonnen nieuwbouwwoning.
- Handig dat gevoeligheid in te stellen is, zodat je niet elk kreuntje/huiltje hoort, maar wel de dingen die je moet horen.
- Temperatuur wordt op zowel babyunit als ouderunit weergegeven, handig om te bepalen hoeveel kleding/dekens je nodig hebt en of je verwarming aan / raam open moet zetten.
- Lichtjes geven aan hoe hard het geluid is, dus je kunt ook met het geluid uit of heel laag in de gaten houden of je moet gaan kijken.

Amper gebruikt, maar zit er wel op: slaapliedjes.

Mindere punten:
- Als je een keer vergeet de ouderunit terug te zetten op de lader, dan is na een uur of 8 de batterij leeg en begint ie te piepen. Niet fijn in de nacht!
- Eens in de paar maanden verliest hij het bereik en ook dan begint ie te piepen, dit herstelt zich vaak wel vanzelf.

Tip: koop een extra oplaadstation voor de ouderunit als je de babyfoon zowel beneden als op je eigen slaapkamer wilt gebruiken.

Pluspunten

  • Bereik
  • Eenvoudig te bedienen
  • Gevoeligheid in te stellen
  • Slaapliedjes
  • Temperatuur weergave

Minpunten

  • Batterijduur ouderunit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lana 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Een eenvoudig te bedienen babyfoon, met een aantal leuke extra functies zoals slaapliedjes en lichtjes. Degelijk formaat, accu goed en handig op te laden vanuit stroompunt of met oplaadbare batterijen.

Pluspunten

  • slaapliedjes
  • bereikbaarheid

Minpunten

  • kabelgevoeligheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manon 04-05-2020
  • Product gekocht

Goede babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Goed bereik ook door de dikke beton muur, goed geluid, duidelijke handleiding, al met een goed apparaat voor een mooi prijsje.

Pluspunten

  • Goed bereik door beton muur
  • Goed geluid

Minpunten

  • Geen

Reageer

Rinske 03-03-2020
  • Product gekocht

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Goede babyfoon, makkelijk en duidelijk in te stellen ook vanaf de ouder unit kan je alles besturen.
Fijn dat er verschillende functies opzitten zoals licht en muziek.

Pluspunten

  • Goed bestuurbaar vanaf ouder unit
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvette 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima babyfoon voor een betaalbare prijs!
Basic, maar doet wat hij moet doen.
Minpuntje: geen oplaadbare batterijen meegeleverd voor de baby-unit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen zonder poespas. Makkelijk in gebruik. Genoeg functies. Vooral slaapliedjes er op is handig.

Pluspunten

  • Liedjes
  • Betrouwbaar
  • Lang gebruik door eco functie
  • Batterij bijna leeg waarschuwing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke Arnts 02-10-2019
  • Product gekregen

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Een hele fijne babyfoon!
Prettig dat je de temperatuur op het kamertje af kunt lezen. Ook de functie om terug te spreken tegen uw kindje is fijn. Ook rondomhuis goed te gebruiken. Denk aan de tuin of de schuur.
Echt een aanrader.

Reageer

Rchl 17-09-2019
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Functioneert zoals aangegeven staat in de omschrijving !
Je hoort alles, goed bereik, goede accu, nachtlampje & liedjes functioneren goed
Zeer tevreden

Reageer

Cynthia 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

8,0
Ik heb lang getwijfeld tussen deze babyfoon en die van Philips. Uiteindelijk voor deze gekozen vanwege de prijs en geen spijt van mijn aankoop. Het is een fijne babyfoon met goed bereik en goede functionaliteiten (nachtlampje, slaapliedjes, e.d.). De babyfoon is makkelijk in gebruik als je eenmaal weet hoe het werkt met dingen als de eco-stand e.d. Enige nadeel is dat de batterijen zeer snel leeg gaan (zeker als de babyfoon niet op eco-stand staat) en dat er maar voor één unit batterijen werden meegeleverd.

Pluspunten

  • bereik
  • functionaliteiten

Minpunten

  • slechts voor één unit batterijen
  • batterijen gaan snel leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 05-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze babyfoon gekozen vanwege de prijs. Alle functies die ik nodig heb zitten er op. Ik gebruik hem voornamelijk als de kleine boven is en ik beneden of ik in de tuin en de kleine binnen. De kwaliteit van het geluid is in ieder geval op die afstandjes goed. Ik heb de maximale afstand nog niet geprobeerd. De muziekjes die de babyfoon kan afspelen zijn ook handig. Ziet er ook netjes uit. Zeker geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Muziekjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

K 18-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede betrouwbaare babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO blauw, wit

Algemene score

9,0
Goed betrouwbaar. makkelijk in gebruik. Goede functies al met al een enorm fijne babyfoon. Zeker een aanrader. En enorm goede service als er ook maar iets is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews