Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Luvion Easy op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jesse B 10-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prima babyfoon, zeker voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Zag door de bomen het bos niet meer, zoveel verschillende babyfoons...
Deze gekregen van mijn schoonmoeder en werkt prima! Vind vooral de "Fox"-stand erg fijn; gewoon zwart beeld als er niets aan de hand is (lees: geen geluid is) en gaat automatisch aan als baby een geluidje maakt. Zo blijf je niet continu naar de babyfoon staren om te kijken of alles goed gaat.
Scherm had wat scherper gemogen, maar opzich kan je prima alles zien wat nodig is.
Bereik is tot nu toe prima met 1 verdieping ertussen.
Zeker aanrader voor de prijs!

Pluspunten

  • prijs
  • fox-functie

Minpunten

  • scherm had groter/scheper gemogen
  • langere accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Leonie 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luvion Easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

7,0
Prima product voor de prijs. Gemakkelijk en snel in gebruik en doet wat het moet doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pepper 17-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Fijne babyfoon die doet wat hij moet doen, zonder te veel poespas. Makkelijk te installeren en in gebruik, goede verbinding. Lange oplaadkabels, zodat er altijd een stopcontact bereikbaar is.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Lange oplaadkabels

Minpunten

  • Beeld had scherper gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

J**s@h**l.com 07-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Simpele babyfoon met goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Prima babyfoon. Goede prijs kwaliteit. Simpel in gebruik. Hier nu 2 exemplaren in huis, beide werken goed. Beeld gaat reageert niet te snel op geluid en de vox mode is fijn.
Zeker een aanrader als je geen dure maar simpele goed werkende babyfoon wilt.

Pluspunten

  • Simpel in gebuik
  • Vox mode
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • Oude usb aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jjjosss 17-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader, fel licht en geen geluid

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

2,0
Na enkele weken verdwijnt het geluid, lijkt me een belangrijke functie van een babyfoon. Het beeldscherm springt wel aan maar zonder geluid werkt dat niet prettig.
Het is niet handig dat er een fel lampje brandt bij de baby-unit zodra de ouder-unit uit staat.

Pluspunten

  • Beeld is prima
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Accu van ouder-unit snel leeg
  • Geen geluid (!!)
  • Fel licht in babykamer als ouder-unit uit staat

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Christel 27-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze babyfoon. Het formaat is handig, niet te groot en je kan je kleine goed in de gaten houden. Ook tijdens de nacht werkt de infrarood camera perfect. Door het hele huis heb je een goed ontvangst. En je kan ook gebruik maken van een terugpraatfunctie. Al met al een fijne babyfoon met een goede prijs. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • terugpraat functie
  • goed ontvangst
  • infrarood camera

Minpunten

  • accu snel leeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**2@g**l.com 19-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon welke je moet kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Top babyfoon voor opa's en oma's! Klein en handzaam formaat. Goed camera en nachtzicht werkt perfect. Heeft zelfs voix optie. Batterij gaat lang mee en groote beeldscherm is voldoende. Prijs perfect en luxere babyfoon is niet nodig. Tot slot is het bereik super en perfect als 2de babyfoon voor jij de oppas.

Pluspunten

  • Bereik
  • Nachtzicht
  • Voix
  • Lange batterijduur
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**n@h**l.com 26-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Luvion easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima babyfoon, goede prijs kwaliteit verhouding. Doet wat hij hoort te doen

Pluspunten

  • Prijs
  • Bereik
  • Camera

Minpunten

  • Klein beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**g@h**l.com 17-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Fijne babyfoon.
Je kan het steeds aan laten maar ook op de VOX stand gebruiken. Dan gaat het beeldscherm aan bij beweging en geluid. Heel fijn voor de nachten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

d**n@h**l.com 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit.
Gemakkelijk in te stellen.
Vlotte levering.
Handig in gebruik

Pluspunten

  • gemakkelijk in te stellen
  • gemakkelijk in gebruik
  • vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

w**l@z**o.nl 23-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed functionerende babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
De babyfoon werkt prima, goed beeld en veel instelmogelijkheden.
Het enige wat ik een beetje lastig vind is het plaatsen, hij staat bij ons bij verschillende bedjes, dus wordt hij verplaatst, is vrij licht en de elektra aansluiting moet buiten bereik zijn, kleinkinderen staan in ledikantje als je hem dan steeds aan en uitzet verplaatst hij zich zoeken om een goed plekje te vinden.

Maar verder heel tevreden, goed functionerend en simpel in gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • goed beeld

Minpunten

  • vrij licht dus verschuift snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roy 14-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Simpel en primq

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Prima monitor met alle opties die je nodig bent! Microfoon/camera en infrarood werken perfect!

Pluspunten

  • Infrarood
  • Terugpraat optie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MJ01 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Goede babyfoon. Duidelijk scherm, goede ontvangst door het hele huis. Enige nadeel is het wat kleine scherm, maar beeld op het scherm is wel duidelijk. lange batterijduur voor camera-ontvanger.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Goede ontvangst

Minpunten

  • Scherm wel aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cittaduomo 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima babyfoon, waar alle basisfuncties opzitten.
Het beeld is niet groot en niet heel duidelijk, maar voldoende om te kunnen zien wat de kleine uitspookt.

Pluspunten

  • goedkoop
  • geen wifi

Minpunten

  • klein scherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rach 27-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Qua kwaliteit prijsverhouding prima babyfone. Makkelijk te installeren en handig in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JH 13-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Redelijk maar te klein

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

5,0
Werkt goed, maar scherm is te klein om een deftig zicht te hebben. Beeldkwaliteit niet zo zuiver.

Pluspunten

  • Goede verbinding

Minpunten

  • Klein scherm
  • Matige kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

a**e@l**e.nl 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Eenvoudige goede baby phone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

10,0
Deze baby phone is echt super. Ben er zo blij mee! Ook in het donker kun je je baby goed zien. Het slaat niet te snel aan, maar gewoon goed. Je hoort het geluid goed. Veel functies.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed bereik
  • Goede camera

Minpunten

  • Accu is vrij snel leeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**r@g**l.com 08-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Luvion easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Prima babyfoon! We wilden graag een simpel apparaat met klein scherm. Hij is goed betaalbaar en werkt prima. Enige minpunt is dat de monitor als je hem even niet gebruikt snel leegloopt, dus je moet hem voor gebruik wel even goed opladen. Fijn dat je kan instellen dat het scherm aangaat bij als je baby geluid maakt en het scherm dus niet per se permanent aan hoeft. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ilse 17-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Hele fijne babyfoon. Accu gaat lang mee.
Goede service van het bedrijf toen hij kapot bleek na de geboorte. Ik kreeg direct een nieuwe.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Handzaam

Minpunten

  • Als je hem aanzet gaat hij piepen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde Van Goethem 23-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Deze babyfoon is makkelijk te installeren.
Duidelijke handleiding.
Goed beeld en geluidssterkte kan geregeld worden.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews