JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Best Reviewed dec 2019 JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
300 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eric v woensel 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie autoradio voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
deze radio is supervorm gegeven. Erg mooi geluid en heel handig in gebruik.
veel extra's en JVC is een top merk.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk in gebruik
  • mooi geluid
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 29-12-2019
  • Product gekocht

Aanrader voor complete DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Prima autoradio met alles er op en aan. Goede DAB+ ontvangst. Gemakkelijke montage. Zorg dat de plakantenne-instructie goed gevolgd wordt. Belangrijk voor goede DAB+ ontvangst. Uitstekende Prijs/Kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gemakkelijke montage
  • Prima telefoonconnectiviteit en geluid
  • Prima geluid
  • Alles in Eén

Reageer

MB 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Veel waar voor je geld, goed bedienbaar. Mooi strak uitgevoerd en compleet geleverd. Met goede speakers een aanwinst voor je auto.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Goede sound

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Brinksma 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en makkelijke bediening

Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat de radio CD-functionaliteit moest hebben met DAB+ en aansluitingsmogelijkheid voor USBstick met MP3, smartphone

Pluspunten

  • bediening
  • instelling zenders
  • Microfoon en DABantenne meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

10,0
Ik had al een JVC analoge autoradio tot volle tevredenheid. Miste de DAB+ plus zenders, zoals NPO 5. Wilde voor mijn oude auto niet te veel geld neertellen voor een digitale autoradio. De reviews waren goed en deze had ook nog een dvd speler!

Pluspunten

  • glashelder geluid
  • CD speler
  • Eenvoudige montage en bediening
  • dab+ antenne meegeleverd
  • losse microfoon

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul. 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete autoradio met alle mogelijkheden die je kunt wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Het is een zeer compleet caraudio-apparaat, incl. DAB+, mooi van vormgeving en zeker ook gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • verlichtingskleur aan te passen
  • gemakkelijke bediening.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raoul 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig product, ruisvrije ontvangst met DAB+.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Deze radio speciaal gekocht voor mijn camper welke door zijn metalen dak en antenne beperkingen altijd al een slechte FM ontvangst had. Met het simpele meegeleverde DAB+ raam (plakstrip) antennetje ineens een kraakheldere, ruisvrije ontvangst midden tussen de huizen van tientallen stations.

Pluspunten

  • Kraakheldere en ruisvrije ontvangst op DAB+.
  • Vele radio stations uit het hele land.

Minpunten

  • Antenne installatie instructie niet meegeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettig scherm

Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Fijn apparaat , mooie verlichting , makkelijke bediening. ideale handsfree bediening voor de telefoon.

Pluspunten

  • scherm
  • kleuren
  • handsfree makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EZ 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

makkelijke bediening met DAB+ en en bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
ik heb deze autoradio voor in de camper gekregen voor mijn verjaardag en wilde een DAB+ en bluetooth. De prijs/prestatieverhouding is prima. DAB+ werkt prima, met name door de bijgeleverde antenne. Het inbouwen is eenvoudig.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • DAB+, storingsvrij
  • bluetooth incl. microfoontje voor op het dashbord
  • cd speler
  • radio met 18 voorkeuzezenders

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlou 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

10,0
Hele mooie radio van JVC met zeer veel opties, gemakkelijk te installeren (behalve de DAB+ antenne, dat is ff een werkje, want je wilt de kabel wel graag achter de raamstijl wegwerken) en gemakkelijk te bedienen, ik ben er heel blij mee. Heel fijn dat je handsfree kan bellen een echte aanrader. Ik had geen handleiding erbij, maar had het binnen no time allemaal uitgezocht hoe ik alles kon instellen.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Veel opties
  • Handsfree bellen
  • Mooi geluid

Minpunten

  • DAB+ antenne monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko de Jong 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alle functies voor een schappelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Dit is de autoradio met CD-speler, DAB+, USB en audio ingang die we zochten als vervanger voor onze oude JVC autoradio. En dat voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.
  • Goed geluid.
  • Basisfuncties snel in te stellen.

Minpunten

  • Ontbrekende montageinstructies bij de DAB antenne.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie verlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

7,0
Mooie radio met goede verlichting.
De bleutooth functie werkt super goed er is zelfs een speciale Spotify functie aanwezig!

Pluspunten

  • Mooie verlichting
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Dab ontvangst is matig
  • De app werkt niet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Heeft alles wat er nu te koop is qua functies
Min punt geen frontje doosje
Snel geïnstalleerd werk in1 keer prima ontvangst ook met dab

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PP911 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de vernoemde specificaties en zijn mogelijkheden, tevens degelijke en mooie uitstraling

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Compleet met DAB+ antenne
  • Kraakhelder DAB+ ontvangst
  • Makkelijke installatie

Minpunten

  • summiere handleiding
  • montage handleiding DAB antenne ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie DAB Radio

Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
D.A.B. radio met bluetooth voor hands free alles werkt prima en is makkelijk aan te sluiten ook via instructie filmpje, jammer dat er geen doosje bij zit om het afneembaar frontje in op te bergen.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Goed geluid
  • Bluetoot werkt goed

Minpunten

  • geen opberg doosje voor afneembaar frontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTS 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snelle installatie. veel instelmogelijkheden .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
oude JVC autoradio functioneerde jarenlang naar tevredenheid, reden om weer voor JVC te kiezen, zeker omdat DAB+ aanwezig is, inclusief antenne.

Pluspunten

  • DAB+
  • meegeleverde antenne

Minpunten

  • reageert niet direct op powerknop indrukken
  • beknopte handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MG Rover 02-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Autoradio met DAB+ eindelijk goede ontvangst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Dit product voldoet aan de verwachtingen. DAB+ werkt goed, inbouwen was simpel. Een handleiding voor het plaatsen van de antenne zou wel handig zijn. Top Radio, veel instellingen mogelijk. Ook voor mijn subwoofer

Pluspunten

  • Goed geluid
  • DAB+ top ontvangst
  • Overzichtelijk display

Minpunten

  • Geen handleiding DAB antenne
  • Display zelf niet aan te passen in kleur (led)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MichelB 30-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle DAB+/FM autoradio met BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede digitale autoradio met BT t.b.v. spotify en telefoon. Heb diverse reviews bekeken en uiteindelijk besloten deze aan te schaffen. Functionaliteit bevalt prima. Aandachtspuntje was het monteren van de bijgeleverde antenne t.b.v. DAB+, maar ook dat is prima te doen. Geluid is veel mooier dan de yaris-fabric tuner die erin zat. Absoluut een aanrader

Pluspunten

  • Styling
  • Bediening
  • Geluid
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin Klokgieters 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk Display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

10,0
Perfecte geluidskwaliteit en duidelijk afleesbaar display ook overdag dat is bij veel autoradio's niet altijd het geval en bij deze wel.
De dab ontvangst is ook heel goed dat is ook de reden van aanschaf en ook dat er nog een Cd speler in zit voor mij ook belangrijk. De instellingen van het geluid is zeer breed en geeft een helder en gedetailleerd geluid weer. Fijne Autoradio een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale autoradio voor de toekomst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-DB902BT 1DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio

Algemene score

8,0
Ik heb deze radio gekocht omdat hij vele functies heeft waardoor de radio meerdere jaren mee kan gaan. Bluetooth functies waaronder Spotify dmv de telefoon, microfoon vóór handsfree bellen en natuurlijk DAB+. De radio wordt compleet geleverd met cd-speler, fm/am en usb functie. De autoradio heeft een afneembaar frontje. Er zit helaas geen bewaardoosje bij.

De radio is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met een handleiding. Jammer is dat de de radio niet op de Nederlandse taal kan worden ingesteld maar dat is een klein puntje. De kleuren kunnen worden ingesteld en ook dag/nachtvisie is mogelijk.

Pluspunten

  • Vele gebrukkersmogelijkheden
  • Eenvoudige installatie.
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede prijs
  • Verschillende instellingen mogelijk

Minpunten

  • Geen Nederlandse taal
  • Geen bewaardoosje voor frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews