JVC KDDB902BT

Best Reviewed dec 2019 JVC KDDB902BT
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
300 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDDB902BT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eric v woensel 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie autoradio voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
deze radio is supervorm gegeven. Erg mooi geluid en heel handig in gebruik.
veel extra's en JVC is een top merk.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk in gebruik
  • mooi geluid
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
super radio! Mooi geluid, gebruiksvriendelijk, goed leesbaar scherm (ook in het daglicht), snelle Bluetooth-verbinding. Erg leuk dat je zoveel verschillende kleuren kunt instellen!

Pluspunten

  • goed leesbaar scherm (ook in daglicht)
  • de vele kleuren
  • Snelle Bluetooth verbinding

Minpunten

  • Even zoeken hoe de DAB+ instellen werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Suzanne 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Mooie autoradio.... Heel goed zelf te plaatsen, mooi geluid, veel mogelijkheden en prima uitstraling... Het is even uitzoeken hoe alles werkt, maar dat is niet meer dan normaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kddb902bt 21-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supertof, en dan het geluid echt top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk ook voor een leek als ik, mooi geluid, telefoon werkt perfect erop endandat dab plus mijn hemeltje lief wat een sound. Niet nadenken gewoon kopen. Is terecht beste koop van Bluecool.
Simpel te monteren, d’r k8jken hoe de antenne moet gemonteerd worden op YouTube.

Pluspunten

  • Geluid top, makkelijk bedienbaar
  • Mooi verlichting in diverse kleuren

Minpunten

  • Beter leesbare gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 09-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede radio met klein minpuntje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

6,0
heel mooi product goede mogelijkheden een klein nadeel is de zichtbaarheid van het display deze is wat minder of misschien door nog te onervaren zijn met het aparaat mogelijk beter in te stellen verder geen klachten of opmerkingen hierover

Pluspunten

  • vele goed pluspunten voor dit aparaat

Minpunten

  • display te licht moeilijker uitleesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

radio met alles erop en eraan. Power ok.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

7,0
beste kwaliteit/prijs verhouding na marktstudie. Uitstekende klank en meer dan voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Dab en Dab+
  • Antenne bijgevoegd
  • Verlichting aan te passen

Minpunten

  • Geen etui voor frontpaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

W Schoeman 05-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Fantastische radio en telefoon geluid.
Super gewoon.
Dan heb ik mij jarenlang maar moeten behelpen.
Ik raad dit merk en type iedereen aan.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Super geluid met bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voices 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern, duidelijk scherm, zelfs zonder handleiding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm. Makkelijk instelbaar zelfs zonder handleiding. Connect gemakkelijk naar mobiel, spotify. Bij instappen auto gaat deze aan en bij uitstappen automatisch uit. Dab+ is geweldig zuiver.

Pluspunten

  • duidelijk, makkelijk instelbaar scherm
  • dab+ super geluid!

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simone 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid en goede BT verbinding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Betrouwbare mooie degelijke radio. Makkelijk te verbinden met de telefoon en een heel mooi geluid. Blij met deze radio keuze.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede functionaliteit

Minpunten

  • Geen hoesje voor het frontje die eraf kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 20-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en veelzijdige en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Je krijgt veel waar voor je geld. FM DAB+ met super ontvangst en toch ook je cd's te beluisteren. USB IPOD of muziek van je telefoon, het kan allemaal. Vooral deze autoradio gekozen vanwege de vele mogelijkheden. JVC doet wat het beloofd en bovendien is de installatie makkelijk uit te voeren. Kortom, heel tevreden. Ga zo door JVC.

Pluspunten

  • Geluid
  • Veelzijdigheid
  • Handsfee bellen
  • Installatie eenvoudig

Minpunten

  • Aansluiten DAB via Youtube film.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

eric v woensel 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie autoradio voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
deze radio is supervorm gegeven. Erg mooi geluid en heel handig in gebruik.
veel extra's en JVC is een top merk.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk in gebruik
  • mooi geluid
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 29-12-2019
  • Product gekocht

Aanrader voor complete DAB+ radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Prima autoradio met alles er op en aan. Goede DAB+ ontvangst. Gemakkelijke montage. Zorg dat de plakantenne-instructie goed gevolgd wordt. Belangrijk voor goede DAB+ ontvangst. Uitstekende Prijs/Kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gemakkelijke montage
  • Prima telefoonconnectiviteit en geluid
  • Prima geluid
  • Alles in Eén

Reageer

MB 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Veel waar voor je geld, goed bedienbaar. Mooi strak uitgevoerd en compleet geleverd. Met goede speakers een aanwinst voor je auto.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Goede sound

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Brinksma 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en makkelijke bediening

Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat de radio CD-functionaliteit moest hebben met DAB+ en aansluitingsmogelijkheid voor USBstick met MP3, smartphone

Pluspunten

  • bediening
  • instelling zenders
  • Microfoon en DABantenne meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Ik had al een JVC analoge autoradio tot volle tevredenheid. Miste de DAB+ plus zenders, zoals NPO 5. Wilde voor mijn oude auto niet te veel geld neertellen voor een digitale autoradio. De reviews waren goed en deze had ook nog een dvd speler!

Pluspunten

  • glashelder geluid
  • CD speler
  • Eenvoudige montage en bediening
  • dab+ antenne meegeleverd
  • losse microfoon

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul. 09-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete autoradio met alle mogelijkheden die je kunt wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Het is een zeer compleet caraudio-apparaat, incl. DAB+, mooi van vormgeving en zeker ook gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel mogelijkheden
  • verlichtingskleur aan te passen
  • gemakkelijke bediening.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raoul 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig product, ruisvrije ontvangst met DAB+.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

9,0
Deze radio speciaal gekocht voor mijn camper welke door zijn metalen dak en antenne beperkingen altijd al een slechte FM ontvangst had. Met het simpele meegeleverde DAB+ raam (plakstrip) antennetje ineens een kraakheldere, ruisvrije ontvangst midden tussen de huizen van tientallen stations.

Pluspunten

  • Kraakheldere en ruisvrije ontvangst op DAB+.
  • Vele radio stations uit het hele land.

Minpunten

  • Antenne installatie instructie niet meegeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 17-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettig scherm

Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
Fijn apparaat , mooie verlichting , makkelijke bediening. ideale handsfree bediening voor de telefoon.

Pluspunten

  • scherm
  • kleuren
  • handsfree makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EZ 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

makkelijke bediening met DAB+ en en bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

8,0
ik heb deze autoradio voor in de camper gekregen voor mijn verjaardag en wilde een DAB+ en bluetooth. De prijs/prestatieverhouding is prima. DAB+ werkt prima, met name door de bijgeleverde antenne. Het inbouwen is eenvoudig.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • DAB+, storingsvrij
  • bluetooth incl. microfoontje voor op het dashbord
  • cd speler
  • radio met 18 voorkeuzezenders

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlou 20-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDDB902BT

Algemene score

10,0
Hele mooie radio van JVC met zeer veel opties, gemakkelijk te installeren (behalve de DAB+ antenne, dat is ff een werkje, want je wilt de kabel wel graag achter de raamstijl wegwerken) en gemakkelijk te bedienen, ik ben er heel blij mee. Heel fijn dat je handsfree kan bellen een echte aanrader. Ik had geen handleiding erbij, maar had het binnen no time allemaal uitgezocht hoe ik alles kon instellen.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Veel opties
  • Handsfree bellen
  • Mooi geluid

Minpunten

  • DAB+ antenne monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews