Kenwood KMM-BT205

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT205 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maxia 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mooie radio en BT receiver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

10,0
Voor brommobiel zochten wij mooie radio met alle nodige functies zoals BT en hands free bellen.
Kijk niet verder want kenwood heeft dan mooie (standaard radio’s die verre van standaard zijn in de aanbieding voor een zeer scherpe prijs. Prijs kwaliteit klopt bij Kenwood voor de 100%

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bediening gemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis Vermist 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KMM-BT206

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

10,0
Deze autoradio werkt boven mijn verwachtingen. Bluetooth werkt perfect, naast radio, Bluetooth, usb, en aux ingang kun je ook direct naar spotify en wordt de muziek afgespeeld. Zelfs telefoonnummers bellen van je contacten kun je bellen zonder dat je je telefoon uit je jaszak haalt. Ben er zeer blij mee. Het enige wat niet mogelijk is, is om cd’s af te spelen. Maar daar maak ik geen gebruik van dus mis ik het zelf ook niet. Verder een zeer goed geluid en ruim voldoende vermogen. Echt een top aankoop. Raad deze autoradio echt aan iedereen aan. 👍🏻

Pluspunten

  • Zeer veel mogelijk heden
  • Zeer goed geluid

Minpunten

  • Geef cd speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

9,0
Gekocht voor de bluetooth en USB aansluiting. Heb het apparaat nog maar net, maar tot zover bevalt hij prima

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. 10-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

10,0
Vind het erg handig dat ik mijn telefoon er gemakkelijk aan kan koppelen en zo handsfree kan bellen of spotify kan streamen.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Koppeling met iPhone

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fred 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede auto radio met een makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

8,0
Ik vind het een ideale radio. Prijs kwaliteit is het precies wat ik me er van verwachte. Ben er zeer mee in me nopjes

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen nl instellingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claudia 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

10,0
Mooie radio's en mooi dat je de radio kan koppelen met je mobiel.en zo.en makkelijk om de nieuwe radio instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

8,0
Geluid is goed en handig dat je telefoon er .de kan verbinden verder is alles goed aangegeven in het boekje hoe het werkt

Pluspunten

  • Bass

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jochem 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle, mooie radio met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

9,0
Mooie radio, top geluidskwaliteit. Installatie was goed te doen. De volume knop draait soms wel erg snel maar dat kan ook handig zijn. Pairt goed met mijn telefoon. Belkwaliteit is ook goed.

Pluspunten

  • Geluid
  • Opties

Minpunten

  • Draaiknop gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 11-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

10,0
Radio is top. Goed geluid en als carkit werkt hij perfect. Usb aansluiting, eigen muziek, het kan allemaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk aansluiten mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT205

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de bluetooth aansluiting en Spotify ondersteuning. Werkt snel en perfect. Aansluiten was ook plug and play.

Pluspunten

  • Makkelijk aansluiten
  • Goed geluid
  • Simpel in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer