JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eussie67 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze autoradio werkt uitmuntend,de sound is super vet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

9,0
de vormgeving is mooi en functioneel, de sound is top en alles werkt prima zoals het hoort.
Als je niet weet wat je moet kiezen en niet te veel wil betalen neem dan deze autoradio.
MVG Eugene

Pluspunten

  • de prijs
  • de sound

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla van Buggenum 11-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

9,0
Een scherpe prijs en de veelzijdige mogelijkheden vielen op bij aankoop van dit product. Een autoradio met Bluetooth, cd-speler, aux aansluiting en usb-poort biedt een tal van mogelijkheden. Tevens was dit product gemakkelijk te installeren en werd er een microfoon bijgeleverd. Meerdere telefoons kunnen met deze radio gekoppeld worden en ook de Spotify optie werkt perfect! Naar mijn mening een top product voor weinig geld van een kwalitatief goed merk. Aan te raden dus.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • CD-speler
  • AUX
  • USB-poort
  • Gemakkelijk te installeren

Minpunten

  • Enkel rood licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede bluetooht en radio geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

10,0
radio gekocht op 28-12-1219
het is een goede radio goede kwaliteit en prijs verhouding
let wel op had na het in bouwen problemen met de bluetooth
wat was er aan de hand de radio had een firmware update nodig
die update is op 13-12 2019 uitgebracht
deze update kan men gemakkelijk op de JVC site downloaden
radio firmware geüpdatet en alle problemen opgelost
nu werkt hij perfect ook de voice ondersteuning werkt perfect mits je tel het ondersteund
een echte aan rader

Pluspunten

  • goed geluid
  • vorgeving
  • instelmogelijkheden
  • voice daill

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laetitia 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk inbouwen, afstemmen zenders en bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

10,0
Heel makkelijk in te bouwen radio, precies wat ik nodig had, cd-speler, makkelijk af te stemmen voorkeurszenders en ook de bluetooth voor handsfree telefoneren was zo gepiept.
Lekker grote knop voor volume, zeer makkelijk te bedienen kortom. Je kunt je ogen geheel op de weg houden, echt top!

Pluspunten

  • makkelijk inbouwen
  • goed en snel af te stemmen zenders
  • heel simpel instellen bluetooth
  • streamen van 5 telefoons
  • handsfree bellen voor 2 telefoons

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rony 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, stabiele bluetooth functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

9,0
Heel mooi geluid. Heel stabiele bluetooth functie die helder van klank is en bijna nooit wegvalt. Prijs-kwaliteitsverhouding heel goed. Ik ben heel tevreden met deze aankoop. Deze werkt heel goed in onze tractor.

Pluspunten

  • helder geluid
  • stabiele bluetooth connectie
  • prijs-kwaliteit is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gwylan 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een alleskunner voor een prima prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

8,0
Veel features. Simpel in te stellen. Degelijke bluetooth verbinding. Licht-effecten kunnen helaas niet uit gezet worden, dimmen is wel mogelijk. Ook kan er geen andere kleur gekozen worden.

Pluspunten

  • werkt naar verwachting
  • degelijke bluetooth verbinding

Minpunten

  • verlichting kan niet uit, alleen gedimd
  • usb map naam wordt niet weergegeven/herkend
  • klok lijkt niet helemaal goed te lopen
  • audio bron verandert automatisch bij uitwerpen cd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loffy 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie sound en makkelijk in gebruik.

Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

8,0
Ik heb deze autoradio met name gekocht voor bluetooth. Ik stream nu al mijn muziek vanaf mijn telefoon. Ideaal!Daarnaast komen telefoontjes ook binnen op de radio en kan ik ze beantwoorden met de bijgeleverde microfoon. Elke keer als ik instap maakt bluetooth automatisch verbinding, geen omkijken naar. De radio-ontvangst en geluid is veel beter dan mijn oude radio. Deze JVC draait ook nog cd's en deze functie gebruik ik voor mijn dochter van 7 die standaard een favoriete cd klaar heeft staan. Het apparaat ziet er strak uit en de kleuren komen overeen met de verlichting van mijn dashboard.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Geluid
  • Ontvangst
  • Cd speler

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Ooms 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel kwaliteit voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

8,0
Dit is een prima basistoestel met alles wat je nodig hebt, radio, cd, BT koppeling maar ook een carkit in één.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit/afwerking

Minpunten

  • niet direct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette radio voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

8,0
Mooie autoradio, snel geinstalleerd en alles ingesteld.
Doet wat hij moet doen! Radio, Bleutooth streamen en de GSM opnemen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

8,0
Goede en makkelijke radio. Makkelijk in gebruik en goed geluid. USB werkt fijn. Praktisch geen handleiding nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M uit Z 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-T702BT 1DIN Autoradio-CD/USB met ingebouwde Bluetooth

Algemene score

9,0
Deze cd-receiver biedt alles wat ik nodig heb. Ik kan gelukkig ook nog mijn cd’s afspelen. Daarnaast werkt de bluetooth prima en is de geluidskwaliteit veel beter dan ik tot nu gehoord heb. Veel bedieningsgemak zelfs in mijn wat bejaarde auto. De handleiding is duidelijk en ik had geen moeite om alles te installeren zoals ik het wilde hebben.
De vormgeving is mooi en de kleuren helder. Vooral ‘s avonds goed leesbaar.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit geluid

Minpunten

  • Geen doosje voor front

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer