JVC KD-X441DBT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rico 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkhede, geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aangezien ik aan een nieuwe autoradio toe was, op internet gezocht wat er inmiddels allemaal te koop is. DAB+ was een van de eisen maar de prijs moest wel een beetje redelijk blijven. Gezien mijn eerdere (goede) ervaringen bij terecht gekomen. De KD-X441DBT leek mij wel wat en een grote webwinkel uit Rotterdam bleek nog eens een leuke aanbieding te hebben.
De radio was snel ingebouwd en ook de DAB+ antenne was snel geplaatst.
Het geluid is geweldig. Veel instelmogelijkheden v.w.b. het geluid met presets of eigen instelling. Verlichting is geheel naar eigen smaak aan te passen, voor zowel overdag als 's-avonds. Apart in te stellen kleur voor als de telefoon gebruikt wordt. Bluetooth werkt perfect met 2 telefoons tegelijk aangesloten. Gesprekken zijn duidelijk aan beide kanten van de verbinding. Middels de volume (draaiknop) wandel je zo door het telefoonboek van je telefoon. Ook is het mogelijk om muziek via Bluetooth of aux-kabeltje via de radio af te spelen, of vanaf een usb-stick.
Dat er geen CD's meer in kunnen is gezien de andere mogelijkheden geen gemis, bovendien heb je dan geen losse cd's meer in de auto rondslingeren.
wat mij betreft een perfect apparaat.

Pluspunten

  • vele instelmogelijkheden
  • DAB+

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Radio luisteren via DAB+ ,dan wil je nooit meer terug naar FM, wat een mooi geluid . Simpel te installeren zowel de DAB+ antenne als de radio zelf .Top radio !!!

Pluspunten

  • geweldig geluid
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • iets te kleine voorkeuzetoetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Helder geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi geluid en de BT verbinding met bellen is perfect. Ook de service was goed want ik kreeg zonder problemen een nieuwe microoon toegestuurd want ik wilde niet alles terugsturen omdat alleen de microfoon niet werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ikke 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super radio
Veel mogelijkheden ,gemakkelijk in gebruik,perfct werkende en goed verstaanbare carkit,
kleur verlichting zelf in te stellen.
dab+ werkt ook prima en veel fantastische extra zenders die je op fm niet aan kunt zoals Arrow,radio10 60-70 , Qmusic nonstop en nog veel meer

Pluspunten

  • goed geluid
  • goede carkit
  • veel zenders
  • veel instelmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Dogger 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

telefoon met bluetooth makkelijk te installeren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekozen omdat, in de 1e plaats mooi vindt, bluetooth heeft en de kers op de taart DAB+ heeft. alleen... ondanks de tip van jvc dat je je frontje moet verwijderen tegen diefstal, leveren ze er geen opberg doosje voor je frontje bij. kijk da's nou jammer

Pluspunten

  • bluetooth
  • dab+
  • mooie vormgeving
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen opberg doosje voor je frontje. jamme

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 05-06-2017 Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische radio, veel zenders met dab+ perfect werkende en duidelijke carkit gemakkelijke bediening

Pluspunten

  • Veel instel mogelijkheden
  • Prima geluid

Minpunten

  • Geen Nederlands menu instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Kemp 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super radio met veel mogelijkheden en instellingen.
Handige app voor de afstandsbediening
Equalizer met alle mogelijke instellingen
Ook opladen gaat erg goed

Pluspunten

  • Goedegeluid
  • Makkelijk bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

andre408 25-05-2017 Product paar weken in bezit

top product,klein product met vele kwaliteiten zuiver geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
top product geen onnodige functies ,dab+ werkt perfect. gewoon een heel prettig apparaat aanrader voor iedereen die niet overdreven veel functies wil hebben

Pluspunten

  • geluid
  • inbouwen
  • handleiding
  • bediening

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

het scherm, kleuren op vele manieren instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
toen ik de radio had aangesloten viel mij het geluid direct op, klinkt echt goed.
Veel instel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

>