Kenwood KMM-DAB403

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Kleuren
zwart
Functies
radio, dab
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-DAB403 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emiel 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijke installatie en instellingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

9,0
Makkelijke installatie, alle benodigheden zijn aanwezig, binnen een kwartier gebruiksklaar.
De instellingen zijn logisch, net zoals bij andere autoradio 's
Na het opzoeken van de zenders heel zuivere ontvangst via de Dab+ .
(Ik heb wel eerst een Dab antenne geplaatst.)
Toen mijn oude iPod classic van 11 jaar oud aansluiten, ik had mijn twijfels of het wel zou werken want bij de specificaties van de verkoper werden alleen nieuwere apparaten vermeld.
Maar alles werkte direct en wat ook fijn is, de iPod is via de radio te bedienen en wordt zelfs ook nog opgeladen.

Pluspunten

  • goede geluidskwaliteit
  • veel mogelijkheden.

Reageer

Auke 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

9,0
De reden waarom ik dit product heb gekocht is de betrouwbaarheid van het merk . Het gebruikers gemak is geweldig . Ook de handleiding is duidelijk

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen DAB antenne bij geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke installatie en instellingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

8,0
Makkelijke installatie, alle benodigdheden zijn aanwezig, binnen een kwartier gebruiksklaar.
Ik heb wel eerst een Dab antenne geplaatst(eerst op googel gekeken zit geen montage voorschrift bij) Goeie ontvangst. Bediening is zeer handig Geluid ook prima Makkelijke installatie en instellingen

Pluspunten

  • Handige dab zoek functie
  • goed geluid
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen beschijving bevestiging dab antenne

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

St7 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

10,0
Helemaal klaar voor de radio-toekomst dankzij dit toptoestel (mooi design, gebruiksvriendelijk en prachtgeluid) tegen een zeer zachte prijs!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • USB

Minpunten

  • Geen CD-speler

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrym 15-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

8,0
Goed geluid, makkelijk in te bouwen.
Helaas geen uitleg hoe te plaatsen dab antenne. Kijk op YouTube.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 23-06-2018
  • Product gekocht

KENWOOD KMM-DAB403

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

9,0
Geweldige radio goeie onvangst. Bediening is zeer handig zeker het op zoeken van de DAB zenders. Klein min puntje in het boekje stond niks over het juist oplakken en massa maken van de DAB Antenne.

Pluspunten

  • Handige dab zoek funtie
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Geen beschijving bevestiging dab antenne

Reageer

paul 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie eenvoudig in te bouwen DAB+ radio met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

8,0
Wij wilden de radio/cd wisselaar die in onze auto zat vervangen omdat wij tegenwoordig graag naar Radio 5 luisteren en deze alleen via DAB+ in de auto te ontvangen is. De wisselaar was ook een Kenwood waar we tevreden mee waren, en niets is zo simpel om deze te vervangen met de nieuwe. Het enige vervelende klusje was om een DAB+ antenne te installeen. Plakken op voorruit geen probleem, maar kabel door dashboard heen naar achter de radio brengen was lastig, maar met geduld is het gelukt. Instellen was daarna eenvoudig. Alle reguliere FM zenders ingesteld, en de DAB zenders inclusief radio 5. Aanzetten en de instellingen van balance, fader en bas wat bijgesteld naar onze smaak, en genieten. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • past mooi in dashboard door rode verlichting
  • inbouw eenvoudig

Minpunten

  • DAB+ antenne niet onderdeel standaard leveromvang
  • Kabeltrekken nodig voor deze extra antenne

Reageer

Sjoerd 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed DAB+ instapmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

8,0
Prima instapmodel DAB+ autoradio. Makkelijk te installeren en prima geluid. Ontvangst is goed met raam antenne. Geluid is wat je ervan verwacht, veel instellingen mogelijk!

Pluspunten

  • Prijs
  • Instellingen

Minpunten

  • Geen Bluetooth

Reageer

Wilfred 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-DAB403

Algemene score

8,0
Ik ben voor deze radio gegaan vanwege de aantrekkelijke prijs (plus gratis DAB+antenne), en de radio beschikt over alle functies die voor mij belangrijk zijn.

Pluspunten

  • Mooi design
  • goede prijs/kwaliteit
  • goed geluid
  • voldoende mogelijkheden/functies
  • DAB+antenne gratis meegeleverd!

Minpunten

  • kwetsbaar (vanwege aantal kleine knopjes)
  • (universele) antenne adapter ontbreekt

Reageer