JVC KD-R881BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Celeste 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

KD-R881BT Autoradio CD speler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede autoradio die voldoet aan al mijn eisen. Makkelijk te programmeren en aan te sluiten en dus gebruikersvriendelijk. Bluetooth voor handsfree bellen met 2! telefoons, maar ook voor muziek. CD speler, USB die ook je telefoon snel oplaadt en bijgeleverde microfoon voor handsfree bellen. Leuke kleuren op het knopje op de display, die je ook nog naar wens kan aanpassen. 13 band EQ die goed is in te stellen en je kan instellen vanaf welke kant het geluid beter te horen moet zijn met JVC Time Alignment.

Pluspunten

  • Makkelijk te programmeren
  • Steering Remote Ready
  • Gebruikersvriendelijk
  • Remote Control App

Minpunten

  • Lange microfoonkabel, moeilijk te verbergen
  • Steering Remote niet bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronaldkrijn 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

geluid is perfect, juiste radio voor het bedrag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs is niet te druk en JVC geeft het beste geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijk en een goed product. Heb tot nu toe in al mijn auto's JVC gehad en nog nooit spijt gehad.
Deze radio heb ik verwisselt met een JVC radio van 12 jaar oud.

Pluspunten

  • geluid
  • overzicht
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • USB klep is slap maar niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roon 07-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Standaard volume & zender niet instelbaar?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel, erg goed geluid en zeker niet te duur. Ik heb nog niet uitgevonden hoe het volume en de zenderkeuze standaard zijn in te stellen, na uit- en aanzetten staat het volume weer te hoog en staat hij niet meer op een zender. Overige instellingen houdt hij wel vast, zoals de voorgeprogrammeerde zenders.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Simon 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is kleurrijk en makkelijk te bendienen.
Gebruik voor onderweg is ook gemakkelijk+ het bedienen is makkelijk onderweg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

jvc kd r88bt

Algemene score

10,0
Pracht radio met veel functies, handsfree bellen en heerlijke muziek te beluisteren. Ook met mobiel Eerder al een JVC radio gehad maar natuurlijk zonder die functies. Een top product voor weinig geld

Pluspunten

  • helder geluid
  • handsfree bellen
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j boersma 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

strak disign

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooi vlak voorfront
leuke niet hinderlijke kleuren
jvc remote op je smartphone werkt perfect en super handig.
je moet je wel even verdiepen in het menu, maar eenmaal door te hebben is het een mooi
toestel

Pluspunten

  • bleutooth werkt perfect
  • fraaie voorfront

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Fierloos 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed geluid en perfect in te stellen voor de autospeakers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven unit met een prachtig geluid. De unit is perfect instelbaar voor het in onze auto geplaatst speakers systeem (crossover instellingen). Geweldig dat er 2 bluetooth telefoons tegelijk kunnen koppelen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Instelmogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Onvervormd hard volume

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio is zeer uitgebreid wat betreft de functies. Erg makkelijk in bediening. Een een zeer goed geluid. Ook het BT bellen werkt simpel en goed. Wat wel een nadeel is maar dan eigenlijk ook het enigste is de aansluiting van de microfoon die zit aan de achterkant. Het was makkelijker geweest aan de voorkant omdat je dan niet met het snoertje moet klooien.

Pluspunten

  • goed geluid
  • simpele bediening
  • veel functies
  • BT bellen werkt erg goed

Minpunten

  • Microfoon snoertje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelvin 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede equaliserfuncties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de radio echt super ging voor een andere eigenlijk naar de winkel en kwam met deze terug. de prijs die ik voor deze radio betaal en de mogelijkheden die deze radio heeft maken het echt een topper!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De uitstraling van deze autoradio is mooi en de autoradio is gemakkelijk in gebruik. Usb aansluiting, cd speler en bluetooth zit erop. Alles wat voor mij belangrijk is. Ben er zeker blij mee.

Pluspunten

  • usb aansluiting
  • cd speler
  • bluetooth

Minpunten

  • kan weinig radiozenders ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 26-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij met deze goeie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product is top hij ziet er leuk uit en doet het goed. Zitten veel opties op en kwaliteit is top. Ik beveel dit product aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andrea 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede autoradio voor niet teveel geld

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over het beeldscherm, het geluid en de Bluetooth koppeling. Ook is de radio vrij eenvoudig aan te sluiten en te koppelen met je smart-telefoons. Je kan 2 telefoons koppelen, wat wij dan ook hebben gedaan. 1x de IPhone 7 en 1 x de Huawei Y6. Gaat zonder problemen. Aangezien de autoradio niet al te duur is, hebben wij hetzelfde zelfde type KD-R881BT in een tweede auto geplaatst. Dat is prettig als je, zoals wij, regelmatig van auto wisselt.

Pluspunten

  • USB aansluiting
  • Bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 15-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed handsfree geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een handsfree in mijn panda. Mijn zus had een soortgelijke radio in haar auto en dat was goed geluid en ook handsfree goed verstaanbaar. Mijn ouders waren bij de mediamarkt en hebben deze radio voor mij meegenomen. Wat ik vooral prettig vindt is dat het handsfree bellen goed verstaanbaar is en dat ik mijn muziek vanaf mijn telefoon via bluetooth kan afspelen.

Pluspunten

  • goed handsfree verstaanbaar
  • goede prijs/ kwaliteit
  • muziek via bluetooth afspeelbaar

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

marco c 21-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

alles is duidlijk en goede handleiding erbij

Algemene score

8,0
ziet er leuk uit hoop functies en bluetooth en usb handig allemaal leuk design makkelijk aan te sluiten van alle gemakken voorzien

Pluspunten

  • bluetooth
  • usb

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 17-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Strak design en goed te bedienen. Erg mooi geluid en veel mogelijkheden. Eigenlijk is dit gewoon een goede autoradio voor een hele mooie prijs. Kwaliteit voor je geld.

Pluspunten

  • strak design
  • Erg mooi geluid
  • Vele opties
  • Handsfree bellen werkt goed

Minpunten

  • eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 01-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Autoradio van goede kwaliteit

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, wel wat ingewikkeld wanneer je er helemaal geen verstand van heb EN dan ook nog geen Engels kan, maar na een paar dagen had ik hem door. Super goed geluid en het is heel fijn om je telefoon EN iPod aan te kunnen sluiten via bluetooth.

Pluspunten

  • Ipod aansluiting
  • Hands free bellen
  • Goed geluid

Minpunten

  • Engelse taal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mena 21-02-2017
  • Product paar weken in bezit

groot scherm-Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
makkelijk om te bedienen.makkelijk om te gebruiken.heeft veel opties.is wel goedkope vergelijken met andere merken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

C. van Berlo 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

verrassende aankoop tot nu toe

Algemene score

7,0
Ik had een autoradio nodig, met de mogelijkheid om handsfree te kunnen bellen.
Het is erg duidelijk, en tot op heden werkt het prima.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • helder geluid bellen

Minpunten

  • onduidelijkheid geschikt iphone of android

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer