Kenwood KDC-BT510U - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
50 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

U wagt 11-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb altijd nog kenwood gehad en heb er nu ook weer een gekocht en bevalt direct super goed. En is ook vrij makkelijk in gebruik.

Reageer

bo 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

goede radio helder scherm makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een goed product in een goede prijs klasse je krijgt echt waar voor je geld.
makkelijk te installeren en makkelijk te bedienen.
en een helder geluid.

Pluspunten

  • interface
  • bediening
  • prijs
  • instalatie
  • bluetooth verbinding

Minpunten

  • geen doosje voor front paneel mee geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan Stout 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie radio die alles heeft wat je nodig hebt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een top product. Netjes geleverd in een doos met alles er bij. En handsfree bellen doet het ook goed

Pluspunten

  • Dual phone conection
  • Langekabel voor handsfree bellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 04-05-2017 Product paar weken in bezit

Lekker geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb zelf thuis al jaren Kenwood versterkers en ben gecharmeerd van het geluid. Hierdoor bewust gekozen voor deze Kenwood autoradio. Ook deze heeft hetzelfde volle zuivere geluid. Met de bassboost en loudness kun je het geluid perfect afstellen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Zuiver vol geluid
  • Veel afstemopties

Minpunten

  • Nog geen optie on

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio heeft een simpele bediening en werkt soepel samen met iPhone of android. Binnen een paar minuten ingesteld met 2 telefoons. Ook bediening van telefoon via Siri werkt perfect. Geen DAB, maar wel prima geluid.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • bluetooth interface met Siri op iPhone

Minpunten

  • geen DAB+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Col 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

simpel en duidelijk in gebruik met meerdere functie's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
koppeling met telefoon binnen 5 sec. geregeld en een fantastisch geluid wat zeker belangrijk is voor iemand met een gehoorapparaat.

Pluspunten

  • snelle koppeling bleutooth
  • scherp geluid

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim 24-02-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima autoradio met zeer veel mogelijkheden. USB, Telefoon, FM, etc.
Ook het geluid is prima. Aanrader.

Pluspunten

  • Goed scherm

Minpunten

  • Instructie
  • Veel kleine knopjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Esthetisch zeer mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete CD receiver voor in de auto. Mooi uiterlijk, geluid en veel aansluit mogelijkheden. Ook de remote app is een handige feature.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Aansluit mogelijkheden
  • Remote app
  • Geluid
  • Kwaliteit uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer