Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood DDX5016DAB

8,6 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Autoradio's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heeft een mooie heldere klank zeer overzichtelijk dashboard plus een gratis DAB+ antenne van 99 €en speelt ook video's af

Pluspunten

  • draaiknop voor de klank
  • gemakkelijk te plaatsen

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Reageer

Marcel 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader. Mooi helder scherm met prima opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top!!! Prachtig mooi scherm en mooie grote. Genoeg mooie en handige mogelijkheden voor zowel Android als voor IPhone. Jammer is dat de navigatie er niet standaard op zit, deze is wel los bij te bestellen maar was voor mij een beetje duur. Wel een mooi optie is dat je een WiFi adapter (ook los bij bestellen) erop kan aansluiten waardoor je draadloos je navigatie van je telefoon kan over streamen naar je radio. De DAB+ functie werkt ook uitstekend en heel erg zuiver. Wel jammer is dat deze maar voor eenmalige montage is, rekening houdend met vervanging van ruit. Al bij al genoeg om over te schrijven maar eindresultaat: top!!!

Pluspunten

  • Voldoende mogelijkheden voor IPhone en android
  • DAB+ mooi en zuiver geluid
  • Helder scherm
  • Optioneel WiFi draadloze verbinding (aangeschaft)

Minpunten

  • Eigenlijk niet echt 1 minpunt
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Reageer

Houtrunner 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goede radio voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit word mijn 2e Kenwood autoradio en er nog nooit geen problemen mee gehad alles werkt zoals het hoort gemakkelijk en overzichtelijk.
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Reageer

Willy 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed geluid,makkelijke bediening en HDMI

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Kenwood DDX5016DAB gekozen, voornamelijk voor het geluid en aansluit mogelijkheden.
De HDMI aansluiting was voor mijn erg van belang, namelijk door een simpel handeling op de google chrome stick, is het mogelijk te om te streamen naar het display (geen touch, alleen telefoon scherm) van de radio voor bv Navigatie (maps) of Netflix
En dat zonder gebruik te maken van een MHL kabel

Dus een top radio !!!

Pluspunten

  • Geluids kwaliteit
  • Bedienings gemak
  • HDMI
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Reageer

Jean Paul de Caluwé 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Review voor ddx 5016 dab

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie styling.
Overzichtelijk en duidelijk display.
Veel mogelijkheden tot persoonlijke instellingen
Goed geluid
Veel voorbereiding voor extra nuttige accessoires

Pluspunten

  • Mooi duidelijk display
  • Fraaie styling
  • Goed geluid
  • Voorbereiding aanwezig voor nuttige accessoires
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top product voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product voor een goede prijs . Nadat mijn originele radio/navigatie uit mijn Mercedes ML is gestolen is dit product een goede vervanging voor een zeer goede prijs.
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

muurman 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg goede dab+ , goed geluid. goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een chinaradio, maar ontvangst was niet super en teven was bediening niet geweldig. Daarom maar een echt merk gekocht. En deze bevalt goed. Alleen jammer dat equalizer niet snel op te roepen is.

Pluspunten

  • Dab+ ontvangst
  • audio
  • input voor achteruitrijcamera

Minpunten

  • sommige instellingen niet snel te bereiken
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerald Stoffer 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk zelf te installeren. Zeer goed met de Iphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi produkt. Carplay van apple was voor mij doorslaggevend voor dit product. Strak design en erg veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Carplay

Minpunten

  • Geen antenne bijgeleverd
Geschreven voor: Kenwood DDX5016DAB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Marcel 20-02-2018

Beste,

Om carplay te kunnen gebruiken heb je dan extra kabels of iets dergelijks nodig of bied de versie van IOS zelf deze mogelijkheid?

Reageer