JVC KD-DB97BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HUGO 04-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie radio

Algemene score

10,0
Er zit alles op wat je nodig heb. van een radio met deze prijsklasse.makkelijk te bedienen mooi uitzicht en DAB antenne gratis.Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Mooi uitzicht
  • Gebruiksgemak
  • Goede afwerking
  • Alles zit er bij

Minpunten

  • nul
  • nul

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAMPERAAR 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

TOP autoradio

Algemene score

10,0
Deze radio doet gewoon wat het belooft....makkelijk in gebruik en een perfect resultaat! Vooral de dab+ is fantastisch, eindelijk geen storing meer tijdens het rijden!...en handsfree telefoneren is ook geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Visser 26-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Algemene score

8,0
sinds een week de autoradio in gebruik ingebouwd in onze nieuwe camper. De geluidskwaliteit (vooral in DAB+) is fantastisch. We hebben uiteraard ook uitstekende luidsprekers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jenny van Haastert 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede display ,makkelijk instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

1,0
Kwaliteit/ prijsverhouding is goed.
Mooi geluid via DAB radio
Gemakkelijk te Monteren.
Blue tooth werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 29-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima radio
Schakelt over op dab+
Instellingen eenvoudig.
Nog geen min punten gevonden.
Maak wel gebruik van een externe antenne. Zorg ervoor dat deze goed aard

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ron 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Compleet voor goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed geluid, makkelijk in te stellen, gemaakt zoals het bedoelt is als goede autoradio. Alleen jammer als je bij BCc vrasgt moet er een antenne bij hoeft dat niet speciaal, dit is dus niet zo voor goed ontvangst kan een goede raamantenne volstaan, mits geplaatst op een goede plek bv midden bovenin bij achter de spiegel.

Pluspunten

  • Installeren
  • Geluid
  • Ontvangst

Minpunten

  • Neem geschikte antenne erbij (mits nodig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

atmvoo 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

fraai design,goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enige tijd op het alwetende internet heb ik deze radio aangeschaft.
de voorwaarden waar het apparaat aan moet voldoen ware oa een cd speler, dab en geschikt voor de meest gebruikte bestandstypen.
Het enige wat niet bijgeleverd is en dat vind ik voor een speler uit de topklasse een flater van jewelste, is een dab antenne. Nu zijn er misschien wel aanbieders die dit er bij leveren, maar naar mijn mening moet dit door jvc standaard bij geleverd worden.

Het aansluiten was verder kinderspel en het instellen van de zenders ging ook zonder gebruiksaanwijzing snel en eenvoudig. iets lastiger was het doorgronden van BT, maar ook dat lukte zonder gebruiksaanwijzing.
wil je echter alle mogelijkheden doorlopen dan heb je deze uiteindelijk echt wel nodig.
waar het uiteindelijk omgaat is de geluidskwaliteit en daar zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden, uiteraard goede luidsprekers maar ook een goede antenne. overal is het een open klinkende, met veel details , radiospeler en met name met digitale bronnen zoals cd of losless audioformaten overtuigen.
ik kan het apparaat zeker aanbevelen, maar zorg ervoor dat je een dab antenne er bij krijgt voor dat geld, want goedkoop is het niet

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • bediening

Minpunten

  • geen dab antenne bij geleverd
  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Griffioen 09-04-2017

Perfecte radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie autoradio, makkelijk te installeren. Handleiding duidelijk en makkelijk uit te voeren.
Bluetooth was een fluitje van een cent, twee smartfoons aangemeld zonder problemen.

Pluspunten

  • Zeer mooi geluid,
  • Dab + werkt perfect

Reageer

Bart 09-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kwaliteit, instelling en werking JVC KD-DB97BT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds mijn zoon een JVC radio in zijn auto heeft geplaatst en hier zeer over te spreken was heb ik voor mijn vrouw ook een JVC KD-DB97BT aangeschaft. Over de kwaliteit ben ik zeer te spreken. Mooie afwerking en uitstraling. De instelling van allen mogelijkheden heeft voor mij wel wat werk gekost maar ben met veel geduld er uit gekomen. Wil je het goed doen moet je wel je tijd er voor nemen om later geen teleurstelling te hebben. De werking is perfect en makkelijk als je eenmaal weet wat je moet doen voor het bedienen van de telefoon, DAB en dergelijke.
Al met al een prima toestel waar mijn vrouw veel plezier aan zal beleven

Pluspunten

  • DAB
  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. vd Hurk 15-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
Een goede radio met een uitstekend geluid.
Voldoende opties om veilig en ontspannen naar de radio te luisteren als je op de weg zit.

Pluspunten

  • goed geluid
  • makkelijke bediening
  • Hands Free optie

Minpunten

  • Geen DAB Antenne mee geleverd gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzuko Wagon R 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Compleet geleverd met DAB+ raam antenne

Algemene score

8,0
Eenvoudig in te bouwen , goede bluetooth voor handsfree bellen met extra microfoon.
Montage handleiding van plak DAB+ antenne had beter gemogen , gelukkig bood een Zeedse Youtuber uitkomst

Pluspunten

  • FM en DAB+
  • Handsfree

Minpunten

  • Instructie plakantenne

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kanokarn 04-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top klasse radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldige ontvangst en twee telefoons te koppelen, duidelijke gebruiksaanwijzing en eenvoudig in gebruik te nemen

Pluspunten

  • meerkleuren display
  • bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

quint 20-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

super radio

Algemene score

10,0
zojuist de JVC DB97BT aangeschaft en geïnstalleerd. Het ging gemakkelijk en een super geluid. helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olav 24-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdige DAB+ radio. Storingsvrije CD-kwaliteit en carkit d.m.v. Bluetoothverbinding met 2 telefoons en meegeleverd microfoontje. Veel instelmogelijkheden voor bijvoorbeeld equalizer. Aanrader!

Pluspunten

  • DAB+ storingsvrije CD-kwaliteit
  • Veelzijdigheid
  • Carkit met microfoontje

Minpunten

  • Verwijderen frontje gaat soms lastig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed met Iphone, inclusief streaming en Siri, goede DAB+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi Geluid, DAB+ werkt goed, streaming en SIRI werken handig. LED multicolor is mooi en geluid is goed. prima product!

Pluspunten

  • IPhone support
  • Geluid

Minpunten

  • beugels om radio uit dashboard te halen
  • Geen gebruiksaanwijzing bij Antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 03-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Toffe instelbare kleuren, lekker geluid, uitgebreid menu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne radio met Dab+, Fm ontvangst niet optimaal, snoeren van losse microfoon en dab+antenne moet je ergens wegwerken, volumedraaiknop mag sneller reageren wat mij betreft, uitgebreid menu dat mbv boekje vlot duidelijk wordt, antennestekker zit te los in antenne aansluiting dus vastgeplakt, toetskleuren naar wens instelbaar maar helaas is dag/nacht stand gekoppeld aan verlichting uit/aan zodat ik altijd nachtstand heb. Jammer!

Pluspunten

  • Toetskleurkeuze geheel instelbaar
  • Dab+ ontvangst goed in stad
  • Uitgebreid menu

Minpunten

  • Dag/nachtkleur gekoppeld aan verlichting uit/aan.
  • Antenne aansluiting te los voor stekker
  • Geen montagebeschrijving bij (gratis)dab+ antenne

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Hellemond 31-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Autoradio met bedieningsgemak en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Radio met mooie vormgeving, bediening duidelijk en gemakkelijk, handleiding heb ik niet nodig gehad, wel even doorgenomen natuurlijk. Veel muziek mogelijkheden, analoge en digitale radio, CD, USB en Aux aansluiting. DAB+ is een aanwinst veel beter dan de FM. Geluid is goed in te stellen naar eigen voorkeur door de vele mogelijkheden. Ook de geïntegreerde carkit is prettig. Kortom dit is voor mij de juiste keuze geweest en ik kan hem ieder aanbevelen. Kwaliteit welke ik van JVC gewend ben.
Het enige minpunt was het monteren van de meegeleverde Kenwood DAB+ antenne. Hier zat niet echt een duidelijke handleiding bij. Montage vereist enige handigheid en aandacht. Op internet is gelukkig wel wat te vinden.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • mogelijkheden
  • geluidskwaliteit
  • layout

Minpunten

  • montage DAB+ antenne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk G 30-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne DAB+ autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze radio heeft dab+ en bluetooth enorm veel mogelijkheden qua ontvangst en instellingen ( variabele color Led, Hand free , Loudness en boost.

Pluspunten

  • DAB+
  • Handfree bellen

Minpunten

  • veel mogelijkheden lastig snel in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold Kes 28-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg uitgebreid multimedia-kwaliteits-speler

Algemene score

9,0
Voor mijn nieuwe auto (2006) wilde ik een andere tuner kopen, met mp3 en cd's. Ik wil nog 10 jaar met mijn auto rijden, en ook al die tijd lekker muziek kunnen luisteren.
Ik koos dit model met DAB+, vanwege relatief gunstig prijsniveau, er was nl. ook een Pioneer/Kenwood.
Alles klinkt erg goed, ik heb de radio nu al enkele dagen kunnen gebruiken, alleen de USB-nog niet kunnen testen.
Een minpunt wil ik noemen voor 2 zaken: de Volume-knop/ook mute (erg handig) is niet snel te bedienen. Hij is prachtig, degelijk, maar je kunt er meer functies mee bedienen, je moet dus eerst de knoppen beetpakken en hem niet indrukken (per ongeluk), en dan draaien.
Dan als 2e een 'klacht', die hopelijk is op te lossen. Ik moet JVC hierover nog contacten.
Wanneer ik FM-radio luister, en geniet vd RDS-info, en het geluid natuurlijk, ziet de JVC plots dat die zender ook beschikbaar is in DAB+ ..
Dan schakelt 'ie over naar DAB+, en na weergeven vd zender, bijv. WEST (radio West) - dat weet 'ie' dus, toont het display "NO TEXT".
Nu weet ik ondertussen welk knopje er is voor display, en je kunt dit dus oplossen, maar graag wil ik de keuze hebben of ik de automatische switch (naar DAB+) wil hebben aanstaan, of niet ..
Het apparaat is erg uitvoerig, met voor sommigen teveel instelmogelijkheden, maar ik verwacht hier vele jaren (10) met plezier van te genieten.
Bluetooth koppelen gaat erg eenvoudig, belvolume is instelbaar, en zeker als u Apple-producten heeft, is dit een pre, want er is een 'map voor I-music ingebouwd, al heb ik hier nog niets mee gedaan.
Display-kleuren ook instelbaar dag/nacht/intensiteit !!!

Pluspunten

  • Zeer uitvoerig
  • DAB+
  • Carkit / Bluetooth

Minpunten

  • Zoveel opties maakt het soms ingewikkeld bedienen
  • Haat/Liefde-verhouding met mooie volumeknop
  • Kan autom. switch naar DAB+ worden uitgezet?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Olav Twint 08-12-2016

Zoek even bij de instellingen, want je kunt de switch tussen FM en DAB+ inderdaad ergens aan- of uitzetten.

Reageer

John 13-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed apparaat. zeker gezien de prijs.
Eenvoudige bediening.
Zeer goede ontvangst.
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews